Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bukadar karamsar olma bakalım bende wcye gideyimdebr baalım bende ne var ne yok:)

aramızda 1 yaş var bende 21 yaşındayım canım vallaha kafaya takmamak elde değil test gene kocaaamaan bir negatif psikolojik bence bu adet gecikmesi umudum yok yani artık umudumu yitirmeye başladım
Canım bende ilk aylar taktım sonra bıraktım ama hala yok hormon testi yaptırdım normal çıktı esimden sperm testi istedi o da kaç aydir gidecek gitmedi oturup konuştum biraz tamam dedi yumurtlamam geçtikten sonra beraber gideceğiz inşallah

bende progesteron estradiol tsh normal çıktı bunlar bende 1sene sonra gel diğerlerinede bakalım dedi

aramızda 1 yaş var bende 21 yaşındayım canım vallaha kafaya takmamak elde değil test gene kocaaamaan bir negatif psikolojik bence bu adet gecikmesi umudum yok yani artık umudumu yitirmeye başladım
Yas daha küçük ya üzülmeyin.Hepimiz aylardır deniyoruz.Ben mayıstan beri deniyorum.Bu ayda göğüs sızlamalarım başladı adet geliyor galibaZamanı gelince olacak.Ailelere söylemeseydiniz keşke cocuk istediğiniizi.Biz söylemedik.Zaten stresli oluyoruz bide anne kayınvalide sorup durcak hepten cinnet sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…