- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
Canım bu ovulasyon testi ah keşke gebelik testi olsa da görsem çift cizgiyiEvet var canim bence hamilesin hayirli olsun simdiden
bukadar karamsar olma bakalım bende wcye gideyimdebr baalımKızlar dün akşam midem bulanıyordu suphelendim sabah test yaptım ilk 10 dkka da cok cok silik bir çizgi çıktı yani belki de benim görmek istedigim icin gördüğüm bir çizgiydisonra testi bırakıp okula gittim 2 saat sonra geldim eve baktım yine çok çok silikti. Sonra yarım saat sonra atmak icin testi aldım elime cizgi baya belirginlesmisti biliyorum negatif ama yine de ikinci çizgiyi görmek güzeldi :)
İnşallah hamilesindir canım :)bukadar karamsar olma bakalım bende wcye gideyimdebr baalımbende ne var ne yok:)
O da olur insallah bu ay en kisa zamandaCanım bu ovulasyon testi ah keşke gebelik testi olsa da görsem çift cizgiyi
Kotu dusunme insallah gorursun 2.çizgiyiyaptım tesdti bekliyorum ama koca bir tek çizgiyi göreceğim emiim ama boşa yapıyorum ama br ümit gene üzülicemofff
Canım ne kadardır deniyorsunuzyaptım tesdti bekliyorum ama koca bir tek çizgiyi göreceğim emiim ama boşa yapıyorum ama br ümit gene üzülicemofff
6 aydır 6aylık evliyiz ama kafaama çok takıorum üzülüyorum artıkCanım ne kadardır deniyorsunuz
Bu ilk ay sayilir canim ama oglumda evlendikten 8ay sonra olmustu hic korunmasiz sen yeni mi evlisinCanım ne kadardır deniyorsunuz
Ben 1 sene 2 aylık evliyim canım evlendigimizden beri deniyoruz ama hiç olmadı malesef 20 yasindayimBu ilk ay sayilir canim ama oglumda evlendikten 8ay sonra olmustu hic korunmasiz sen yeni mi evlisin
Üzme kendini canım rahat olmaya çalış bak ben 1 seneyi geçti ama olmadı hiç ve bende evlendigimiz günden beri deniyoruz6 aydır 6aylık evliyiz ama kafaama çok takıorum üzülüyorum artıkşuana kadr çıkmadı bakalım
aramızda 1 yaş var bende 21 yaşındayım canım vallaha kafaya takmamak elde değil test gene kocaaamaan bir negatif psikolojik bence bu adet gecikmesi umudum yok yani artık umudumu yitirmeye başladımBen 1 sene 2 aylık evliyim canım evlendigimizden beri deniyoruz ama hiç olmadı malesef 20 yasindayim
Bende 20yaşımdaydım dr gittin mi 1senedir olmuyo diyeBen 1 sene 2 aylık evliyim canım evlendigimizden beri deniyoruz ama hiç olmadı malesef 20 yasindayim
Bende 24yaşımdayım şimdi inşallah bende 2.yi istiyoruuuuuumaramızda 1 yaş var bende 21 yaşındayım canım vallaha kafaya takmamak elde değil test gene kocaaamaan bir negatif psikolojik bence bu adet gecikmesi umudum yok yani artık umudumu yitirmeye başladım
ben gittim idrar yollarını üşütmüşün dedi yumurtanda iyi dedi şu şu günlerde dene dedi 1 sene dolmadan gelme dedi. ama elde değil takmamakBende 20yaşımdaydım dr gittin mi 1senedir olmuyo diye
evlendikten ne kadar sonra oldu senin sorması ayıp ben 6aylık evliyim 6aydan beride deniyoruz olmuyor.Bende 24yaşımdayım şimdi inşallah bende 2.yi istiyoruuuuuum
Canım bende ilk aylar taktım sonra bıraktım ama hala yok hormon testi yaptırdım normal çıktı esimden sperm testi istedi o da kaç aydir gidecek gitmedi oturup konuştum biraz tamam dedi yumurtlamam geçtikten sonra beraber gideceğiz inşallaharamızda 1 yaş var bende 21 yaşındayım canım vallaha kafaya takmamak elde değil test gene kocaaamaan bir negatif psikolojik bence bu adet gecikmesi umudum yok yani artık umudumu yitirmeye başladım
Gittim canım sperm testi istedi sonra gel tedaviye başlayalım dediBende 20yaşımdaydım dr gittin mi 1senedir olmuyo diye
bende progesteron estradiol tsh normal çıktı bunlar bende 1sene sonra gel diğerlerinede bakalım dediCanım bende ilk aylar taktım sonra bıraktım ama hala yok hormon testi yaptırdım normal çıktı esimden sperm testi istedi o da kaç aydir gidecek gitmedi oturup konuştum biraz tamam dedi yumurtlamam geçtikten sonra beraber gideceğiz inşallah
Yas daha küçük ya üzülmeyin.Hepimiz aylardır deniyoruz.Ben mayıstan beri deniyorum.Bu ayda göğüs sızlamalarım başladı adet geliyor galibaaramızda 1 yaş var bende 21 yaşındayım canım vallaha kafaya takmamak elde değil test gene kocaaamaan bir negatif psikolojik bence bu adet gecikmesi umudum yok yani artık umudumu yitirmeye başladım