Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Stresden olduğunu düşünüyorum Can'ım belirtiler bu kadar erken olmuyor. Bence sakin ol inşallah en kısa Zaman da olur

Bence bütün bunlara inanın gerek yok, düzenli bir cinsel yaşam yeterli. Taktıkca kafaya kendinizi kitliyorsunuz..
Rahat olunn, verecekse Rabbim veriyor zaten. İki sene evvelki hamileligimde ben bir kere kaçtıgını hatırlıyorum ama hadii her ihtimale karşı iki diyorum, geçmiş gün hatırlamıyorumdur diye..
Hamile kalmak gibi bir nıyetimde yoktu ama bir iki kere korunmadan kaldım.. Bu ay bende çok heveslendim ama ilişki bitince 15 dk uzanmaktan başka birşey yapmadım..
Yaş 36 ve bu yaşa geldim bebek hasreti çok yogun ama hayırlısı diyorum yinede.. Bu ay kalmamışsam artık okadar heveslenmicem. Bu ay zaten beni gaza getiren rüyalarım ve hislerim oldu..
Çogunuzda daha yeni evli ve çok gençsiniz, kasmayın kendinizi

Stresden olduğunu düşünüyorum Can'ım belirtiler bu kadar erken olmuyor. Bence sakin ol inşallah en kısa Zaman da olur
Evet canim haklsiin yani belirtiler icin erken ama acaba ustune gorme mi oldum diye dusundum yoksa bu kadar erken belirti olmaz tabiki kesinlikle psikolojik. . Rabbimmmm inşallah en kisa zamanda verir hepimize namazdan sonra dua edecegim mm hepinize

o stres bendede var hatta bazen bir hamilelik mevzusu açıldığında ağladğımı biliyorum eşimde çok üzülüyor hatta annesine vb herkese bunun yanında konuşmayın dye kızıyor ama elimde değilki heran her dakika düşünüyorum.

kızlar bana dua edin sağlık ocağında çalışıyorum ya Ç::) arkadaşı aradım şimdi getrcek erken gebelik bakalım umarım çift çizgiyi görürüm:)

İnşallah hayırlı haberle gelirsin canım. Bizede haber ver..
Bu arada benim asla mide ekşimesi yada yanması olmazdı iki gündür yanıyor.. Bu bir belirtimi adet öncesi ?

sende bendensşn pazartesiyi bekleyemedim bir umut napalım::) ama adet olcakmışım gibi bir arın ağrım var ya çözemedim 3 gündür ama olmuyorm belim kasığım ağrıyor arada bir mide yanmam gazım felan var kabızlık idrara çok çıkıyorum başım ağrıyor arada br dönüyor. başım kuscakmış gibi oluyorum ama yok kusamıyorum halsizleşiyorum üşüyorum arada brde aşırı ter basıyor aşırıda üşüyorum

Bende de bazi belirtiler var ama adet gunum yarin geciyo bende insallah adet olmam diye dua ediyorum su an insallah sende cikar bugun merak ettim seninkini de

kızlar merhaba erken gebelik testi yaptım fakat testi yanlışlıkla düşürdüm sonra 2. cızgı cıkmadı anlamsızca içini merak etdip açtığımda 2. cızgının bukadar ileride olduğunu gördüm sizce??????????

Eklentiler

• 20151104_135502.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 64
Selam kızlar bu ay ovulasyon testine başladım sizce dünden bugüne koyulasma var mı 11. Ya da 12.gun yumurtluyorum galiba

Eklentiler

• index.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 64
Bence testi tekrarla emin olmak için canim

Canim kesin sonuc icin bitane daha yap

o zaten hep var canım o çizgnn o kırmıznn yanında olması lazım vede canım ben p.tesi 3 gün geçmişti beta hcg yaptırdım 0.81di doktor bekle daha p.tesi ver geç döllşenmedir belki sağlıkçısın brde 10gün bekel boşuna denmiyor dedi:)işte öylede sabırsızlanıyoruzki beklemek zor geliyor:) bakalım şuan 6.günüm geçeli umarım gebelik vardır umarım

Kızlar dün akşam midem bulanıyordu suphelendim sabah test yaptım ilk 10 dkka da cok cok silik bir çizgi çıktı yani belki de benim görmek istedigim icin gördüğüm bir çizgiydi sonra testi bırakıp okula gittim 2 saat sonra geldim eve baktım yine çok çok silikti. Sonra yarım saat sonra atmak icin testi aldım elime cizgi baya belirginlesmisti biliyorum negatif ama yine de ikinci çizgiyi görmek güzeldi :)

Eklentiler

• 20151104_134942.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…