- 3 Eylül 2015
- 454
- 104
- 33
Hayirli olsun darisi basimiza insallahkızlarrr 4. testimi de yaparak sonunda hamış olduguma kesın kanaat getirdim :) :) ancak cok aşırı gaz problemım var bunu nasıl gıderebılırım kımseye gebelıgımı soylememıyorum bu sefer herkes cok kılo almıssın dıyo sınırım bozuluyo gebelıgımın daha nerden baksan bırıncı ayındayım ancak sankı bes aylık gobek var
Okumuştum ama insan emin olmak istiyo istecanım herkeste yerleşme kanaması olmuyo benim iki hamileliğimdede olmadı mesela ona çok fazla takılma :)
Hayirli olsun darisi basimiza insallah
Hayırlı olsun öncelikle ben henüz hmilelikte değilim ama bu belirti bende de var daha şimdiden 2 kilo aldımkızlarrr 4. testimi de yaparak sonunda hamış olduguma kesın kanaat getirdim :) :) ancak cok aşırı gaz problemım var bunu nasıl gıderebılırım kımseye gebelıgımı soylememıyorum bu sefer herkes cok kılo almıssın dıyo sınırım bozuluyo gebelıgımın daha nerden baksan bırıncı ayındayım ancak sankı bes aylık gobek var
Canim merhaba ,ben adet olmam gereken gün yaptım testi silik olsa da çıktı ve şuan 10 haftalık hamileyim:) inşallah sende güzel haberler alırsınYa kizlar ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama bugun son gun yarin gecmis olucak bugun ogluma ilac almaya gidicem eczaneye bide test alayim diyorum ama yarini mi beklesem
Canim merhaba ,ben adet olmam gereken gün yaptım testi silik olsa da çıktı ve şuan 10 haftalık hamileyim:) inşallah sende güzel haberler alırsınYa kizlar ben kendimi hamile gibi hissediyorum ama bugun son gun yarin gecmis olucak bugun ogluma ilac almaya gidicem eczaneye bide test alayim diyorum ama yarini mi beklesem
benimde 3 gün var olmama yapsammı tutmak istiyorum kendimi ama tutamıcam galiba :)Canim merhaba ,ben adet olmam gereken gün yaptım testi silik olsa da çıktı ve şuan 10 haftalık hamileyim:) inşallah sende güzel haberler alırsın
Yaparsan çıkmaya bilir canım ben her gün yaptım inanki her gün hem erken gebelik testi hem normal test yaptım 21 eylül de gece yaptım yatarken çıkmadı 22 eylül de gündüz 4 de çift çizgi çıktı ,adet olmam gereken günde yanı :)benimde 3 gün var olmama yapsammı tutmak istiyorum kendimi ama tutamıcam galiba :)
Ay insallah oglumda da bir gun gectikten sonra yapmistim net cikmisti ama insan heyecan yapiyo iste Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimCanim merhaba ,ben adet olmam gereken gün yaptım testi silik olsa da çıktı ve şuan 10 haftalık hamileyim:) inşallah sende güzel haberler alırsın
Insallah yemeyiz canim bende ruya gordum bi oglun daha oluyoduGünaydin kizlar. Hamile olan herkesin gözü aydin, Allah anneli babali büyütmenizi nasip etsin..
Son 3 gündür uzun uzun uyuyorum uykucu biri olmadigim halde ve yine rüya gördüM, bir bebegim varmis ona ilk kelimesini söyletmeye çalisiyordum.. Hep beraber kafayi yemeyiz beklerken umarim...
Amin canım:) inanki heyecanını anlayabiliyorum :). Umarim çok çok güzel haberler alırsın :)Ay insallah oglumda da bir gun gectikten sonra yapmistim net cikmisti ama insan heyecan yapiyo iste Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim
Insallah canim buraya yazicam olup olmadigini ama sabredip yarin yapicam testiAmin canım:) inanki heyecanını anlayabiliyorum :). Umarim çok çok güzel haberler alırsın :)
Canim merhaba bizde bu ay basladik çalışmalara:) 2 aylik evliyim zaten.. abdestli olmaya ozen gosteriyorum ayaklarimi baya havaya kaldiriyorum hatta ellerimle belimi kaldirip ayakkarimi nerdeyse tavana degirmeye çalışıyorumofff kızlar kimler kaç aydır çocuk için uğraşıyor ve neler yapıyor nasıl yapıyor ben 6 ayı doldurdum bu ay:) ayakları diktim ilişkiden 2 saat önce eşime türk kahvesi verdim spermleri harekete geçirsin di,ye keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her sabah:) sabaha kadar yattım yuumurtlama günü hesapladım :) ovülasyon testi felan şimdi adet olursam geç yumurtlamadıysam adet olursam vücut ısısını ölççem:)
:) içinmde tuttu boşaldıktan sonra perşembe günleri ilişki yaşamaya özen gösterdm abdestli olnmaya çalıştım :)kimler neler yaptı anlatabilirmiyiz birbirimize yardımcı olalım eksikleri diğer eksiklerle kapatalım olursa olur olmazsa allahtandır bakalım
canım vallaha eti pek seven biri değilim bende idrar yolları çok üşüttüğüm için vallaha sıcak suyuda seven biriyim:) onu da kestim:) benm sat:29 ekimdi ama p.tesi testte 0.81di:) geç döllenmedir belki dediler baakalım umarım geç döllenmediler:)Canim merhaba bizde bu ay basladik çalışmalara:) 2 aylik evliyim zaten.. abdestli olmaya ozen gosteriyorum ayaklarimi baya havaya kaldiriyorum hatta ellerimle belimi kaldirip ayakkarimi nerdeyse tavana degirmeye çalışıyorumet yememeye calisacagim birde bugun nette okudum amerika da yapılan bir araştırmaya göre hayvansal proteinle beslenen kadinlar daha gec hamile kaliuormus yeşil renkli bitki sebze yiyenler onlara oranla %40 daha cabuk hamile kaliormus ispanak marul maydonaz pirasa lahana yemek lazım yaziyordu tabi findikda vardi:))) ayaklarima kat kat patik corap giyiyorum oyle canim bekliyoruzzz iste benim bat19 kasim :)
Selam Sibelcim.. Seni tekrar görmek güzel. Bir hafta sonra değerin ikiye katlanması gerekiyor. Şu anda hamile hayırlı olsun. İkiye katlandığı Zaman embriyoda bir sorun olmadığı anlamına gelecek :)Merhana kizlar. Size birsey daniscaktim. Arkadasim icin. Dun iki testte silik cikti. 4 gum gecikmisti adeti. Gece kan verdiler degeri 120.54 cikti. Daha beklemesini soylediler erkenmis muane icin. Kesin degil dediler. Sizce hamilemi. Bana hamile geliyor ama o inananmiiyor :) daha oncede degeri 30 cikip kimyasal yasamisti. Oyuzden korkuuor