Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin, cok tesekkur ederim :)
Aslinda benim adet gunume kadar adet belirtisi de dahil hic bir belirtim olmadi. Ama adet gunu normal karin ve kasik agrilarim basladi, goguslerim sismeye basladi. Bir gunluk gecikmenin cok ustunde durmadim ancak ertesi gun baska bir rahatsizlikla hastaneye gidince mecburi kan testiyle ogrendim. Keske daha fazla yardimci olabilsem ama hamileyim zannettigim aylarda bile daha cok belirtim olmustu:) bir de hafif bas donmesi.. Sanki yumusak zeminde yuruyormusum gibi.. Baska birseyim yoktu :)
Anladim canimm insallah saglikla hayirlisiyla alirsin kucagina bebisini :anneadayı::KK200:

Merhaba arkadaşlar.. Uçuk çıkması hamilelik belirtisi diye okudum doğru mudur daha önce duyanlarınız olmuş muydu? Bir de bıçak saplanır gibi bişeyler oluyor nadiren altımdan, kasık ağrım da az az oluyor. 8inde adet günüm az kaldı umarım yine hüsran olmaz bu defa..

Canım bende vücut direnci ilk günlerde düştügü için uçuk çıktıgını duymuştum ve Dudagımın altında da üstünde de çıktı uçuk bende.. Asla ekşimeyen midem ekşiyor. Bacaklarıma gramplar giriyor ve ilişkiden iki gün sonra pembe akıntım başladı, iki gün çok yogundu, şimdi hafifledi.. İnşallah hayırlısıyla boşuna degildir umutlarımız

Son düzenleme:
İlk defa böyle bişey hissediyorum 3aydır bebek istiyoruz deniyoruz hep adet tarihim yaklaştığında kasık ağrım filan oluyordu ama hamile olmuyordum sonuçta psikolojikmiş demek ki diyordum. Ama bu vajinaya bıçak batması hissi nedir bilmiyorum böyle oramdan yukarı doğru sızı akıyor gibi nasıl anlatsam yok mu aranızda böyle bişey yaşıyan acaba korktum açıkçası :KK43:
Ben yaşadım bunu ama hamile olup olmadıgımı henüz bilmiyorum. Hatta pembe alıntıyla beraber olunca ve idrarımı yaparkende taa göbek deligime kadar hissedince idrar yollarımı üşüttügümü düşündüm ama iki üç gün içinde kendiliginden geçti..
Ben bir kere daha 12 hafta süren bir hamilelik yaşadım, insanlar adet öncesi belirti olmaz desede oluyor. Yumurta ve sperm birleştigi anda vücut yepyeni bir dönem yaşamaya başlıyor sonuçta..

Merhaba arkadaşlar benim bikaç sorum olacak aranıza yeni katıldım.6 aydır hamile kalamıyorum daha önce bebeğimi kaybetmiştim.smdi tekrar istiyorum ama olmuyo. Adetime 4 gün var bugun erken gebelik testi yaptımsonu yine negatif.10 gündür göğüs agrım ve bel agrım var.sizce bu testler kesin sonuc verir mi hamile olabilir miyim

Merhaba arkadaşlar benim bikaç sorum olacak aranıza yeni katıldım.6 aydır hamile kalamıyorum daha önce bebeğimi kaybetmiştim.smdi tekrar istiyorum ama olmuyo. Adetime 4 gün var bugun erken gebelik testi yaptımsonu yine negatif.10 gündür göğüs agrım ve bel agrım var.sizce bu testler kesin sonuc verir mi hamile olabilir miyim
Canım bence güvenme sen o testlere eczanede satılan 3 tl lik testler bence daha güvenilir . Bide daha adetine 4 gün var çpk erken test yapmışsın bence ben adetim 1 gün geciktikten sonra test yaptım ilk 10 dk da hiç bir çizgi çıkmadı tamam ben hamile değilim dedim ama yarım saat sonra bir baktım çok silik bir çizgi çıkmış onu görünce umutlandım 2 gün sonra tekrar yaptım bu sefer ikinci çizgi silik bir şekilde hemen çıktı hemen hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim inşallah senin de hamile haberlerini alırız canım :)

Canım bence güvenme sen o testlere eczanede satılan 3 tl lik testler bence daha güvenilir . Bide daha adetine 4 gün var çpk erken test yapmışsın bence ben adetim 1 gün geciktikten sonra test yaptım ilk 10 dk da hiç bir çizgi çıkmadı tamam ben hamile değilim dedim ama yarım saat sonra bir baktım çok silik bir çizgi çıkmış onu görünce umutlandım 2 gün sonra tekrar yaptım bu sefer ikinci çizgi silik bir şekilde hemen çıktı hemen hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim inşallah senin de hamile haberlerini alırız canım :)
İnşallah canım Eczacı bunlar en erken belli eder güvenilir diye verdi bir sürü para verdim aldım bende ama hata yapmışım.hayırlısı artık neyse o olsun

Merhaba bende yeni katildim araniza birtane oglum var ve bir bebis daha istiyorum adetimin son gunu bugun ve bugunde adet olmazsam 5nde de test yapicam ilk hamileligimde de gectikten bir gun sonra yapmistim ve hemen cikti insallah bebis vardiiiir

Merhaba bende yeni katildim araniza birtane oglum var ve bir bebis daha istiyorum adetimin son gunu bugun ve bugunde adet olmazsam 5nde de test yapicam ilk hamileligimde de gectikten bir gun sonra yapmistim ve hemen cikti insallah bebis vardiiiir
Oglunu Allah bagislasin canim. Umarim hepimizin yüzü güler bu ay:emir_bebek:

kızlarrr 4. testimi de yaparak sonunda hamış olduguma kesın kanaat getirdim :) :) ancak cok aşırı gaz problemım var bunu nasıl gıderebılırım kımseye gebelıgımı soylememıyorum bu sefer herkes cok kılo almıssın dıyo sınırım bozuluyo gebelıgımın daha nerden baksan bırıncı ayındayım ancak sankı bes aylık gobek var :KK43: :KK43:

kızlarrr 4. testimi de yaparak sonunda hamış olduguma kesın kanaat getirdim :) :) ancak cok aşırı gaz problemım var bunu nasıl gıderebılırım kımseye gebelıgımı soylememıyorum bu sefer herkes cok kılo almıssın dıyo sınırım bozuluyo gebelıgımın daha nerden baksan bırıncı ayındayım ancak sankı bes aylık gobek var :KK43: :KK43:
günaydım canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı artık başımıza :)

Benim de öyle olmuştu, bütün sindirim sistemin değiştiği ve gaz olduğu için şişmiştim, hala da şişim aslında :) Düğmeli pantolonlarımı giyemiyorum, eşortman ya da taytla filan idare ediyorum. Vücudun yeni düzene alışmaya başladıkça geçecek, onun dışında yapacağın birşey yok. Hayırlı olsun tekrardan :)

günaydım canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı artık başımıza :)
aynen darısı bizlere umarım :KK43: okadar çok takıyorumki artık kafama psikolojikmi çözemiyorum daha adet olamadım adet olcam olcam dyrum ama olmuyorum karnım şişik değil ama kabızlık problemm var gaz fena sıkışıyor göbek yapıyor kuscakmış gibi hissedyrm ama kusamıyorum başım dönüyor bazen ama saniyelik sonrada midem allak oluyor dün sabah bel ağrısından kalkamadım gece yattım sol kasığıma sanki kramp gibi ara ara ağrılar girdi:KK43:ama p.tesi beta hcgm 0.81 idi umarım geç döllenmedir. sağlık ocağında çalışıyorum hemşire bekle biraz ona göre gt doktora ama adet söktürücü içme bozma kendini geç ol ama içme dedi hormonlarını bozma daha fazla dedi

aynen darısı bizlere umarım :KK43: okadar çok takıyorumki artık kafama psikolojikmi çözemiyorum daha adet olamadım adet olcam olcam dyrum ama olmuyorum karnım şişik değil ama kabızlık problemm var gaz fena sıkışıyor göbek yapıyor kuscakmış gibi hissedyrm ama kusamıyorum başım dönüyor bazen ama saniyelik sonrada midem allak oluyor dün sabah bel ağrısından kalkamadım gece yattım sol kasığıma sanki kramp gibi ara ara ağrılar girdi:KK43:ama p.tesi beta hcgm 0.81 idi umarım geç döllenmedir. sağlık ocağında çalışıyorum hemşire bekle biraz ona göre gt doktora ama adet söktürücü içme bozma kendini geç ol ama içme dedi hormonlarını bozma daha fazla dedi
canım günaydın evet sen pazartesiyi bekle lütfen morelinide bozma artık hayırlısını düşün ve iste

bizde çok istiyoruz artık bi bebişimiz olsun diye sabah kalktım üzerimi değiştircem eşimde benden sonra çıkıyo normalde uyandı ve dediki bebeğimiz olsun artık şimdi olsaydı koynumuzda ikimizin arasında yatsaydı bugün test al bi bak dedi ama korkuyorum ve yok dedim bekleyelim geçerse alalım dedim ben üzülünce eşim daha çok üzülüyo:KK43:
hepimiz bi çaresiziz ama hayırlısını dileyelim ve isteyelim

İnşallah allah isteyen heskese nasip etsin..geçen gece rüyama bile girdi hamileymişim o kadar istiyorum ki rüyalarımda bile onu düşünüyorum :)
cnm naptın bi değişiklik var mı durumunda....bnm dün akşam sol yumurtalığıma bıcak saplanıyo gibi oldu sonra geçti..bu sabahta çok bulantım oldu..anca kendimi toparlıyorum

X