Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kan testi yaptırma imkanınız varsa bence bir yaptırın bu saydıklarınızın hepsi hamilelik belirtisi:)

cnm bnce sen yarın hemen doktora git vve kan testi yaptır en iyi ordan anlarsın

Olur tabi neden olmasın:) bak benim daha adet olmama 5gün var belirti arıyorum kendimde 10gün geçmiş senin olmamışsın hala ne güzel inşallah vardır bebeğin:)
İnşallah kuzum çok ısterım . ama 5 gun gecınce test yapmıştım negatıftı . Dun esimle carsıya gıttık kendımı arabadan zor attım mıgde bulantım ayagım yerden kesıldı kendıme gelemedım bılemedım kı

ne diyim durduğun hata bence hemen şimdi açık eczane bul test yap pozitifi gör görmessen de üzülme yanılabilir test,yarın git kan ver o zaman kesinleşsin :)

Anladım hadi inşallah gelmesin :) benimde gelmesiiin şu alttan bıçak batması çok fena ama manyağın birisi oramı bıçaklıyor sanki tövbe est:)
valla bnde uyuklamaktan yemek yakıyorum...hadi inş...5 gün sonra burda güzel haberler alcaz birbirimizden :)

ne diyim durduğun hata bence hemen şimdi açık eczane bul test yap pozitifi gör görmessen de üzülme yanılabilir test,yarın git kan ver o zaman kesinleşsin :)
ayyy canım agzın bal yesın hayırla saglıkla gelsın ınş . hakkımızda hayırlısı . Canım yarında yenı iş ve ılk iş gunum 1. gunum ayyy ne olcak hayırlı seyler olur ıns . üzülmem kuzum rabbım hayırlı zamanda saglıkla versın ıns

Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Senin son adet tarihin ne zamandı canım ben en son 15 eylülde oldun 26 ekimde hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 3227 çıkmıştı normal ultrasonda keseyi görmüştük çok şükür 5 kasımda tekrar gidicem sence o zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz çok merak ediyorum sen ne zaman duydun canım

Benim doktorum kalp atis sesini duymayi onermedi ancak ultrasonda gordum. Simsek cakmasi gibi gorunuyordu ekranda :) doktorun onerirse sesi duyabilir misin bilmiyorum ama kalp atisini muhakkak gorursun.

Merhaba canım hamilesin dimi Allahim hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin sana bisey sormak istiyorum belirtilerin nelerdi olman gereken adet gununde neler yasadin normal adet agrisi gibi agrin mi oldu yaa yazabilirmisin sana zahmet
Amin, cok tesekkur ederim :)
Aslinda benim adet gunume kadar adet belirtisi de dahil hic bir belirtim olmadi. Ama adet gunu normal karin ve kasik agrilarim basladi, goguslerim sismeye basladi. Bir gunluk gecikmenin cok ustunde durmadim ancak ertesi gun baska bir rahatsizlikla hastaneye gidince mecburi kan testiyle ogrendim. Keske daha fazla yardimci olabilsem ama hamileyim zannettigim aylarda bile daha cok belirtim olmustu:) bir de hafif bas donmesi.. Sanki yumusak zeminde yuruyormusum gibi.. Baska birseyim yoktu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…