geçen ay 7 sinde olmuştu bu ay da 10 11 12 olsun en geç:)Senin ne zaman sende mi 8inde hastalanıcaksın?
Slm kızlar . kızlar regılım 10 gun gecıktı . 5. gunu test yaptım negatıftı . hala adet olmadım bugun 10. gun sol kasık agrısı gögüs şişliği mıgde bulantım akıntım var ateşimde 37 oldu sızce olabılır mıyım ...........
Haftaliktır insallahhh :)))))(ahh ahhhhayı yok :) aysız bnmki
Olabılır mı canım yaa :)Kan testi yaptırma imkanınız varsa bence bir yaptırın bu saydıklarınızın hepsi hamilelik belirtisi:)
cnm bnce sen yarın hemen doktora git vve kan testi yaptır en iyi ordan anlarsınSlm kızlar . kızlar regılım 10 gun gecıktı . 5. gunu test yaptım negatıftı . hala adet olmadım bugun 10. gun sol kasık agrısı gögüs şişliği mıgde bulantım akıntım var ateşimde 37 oldu sızce olabılır mıyım ...........
geçen ay 7 sinde olmuştu bu ay da 10 11 12 olsun en geç:)
Olabılır mı canım yaa :)
valla kuzum bnm değişiyo 3 4 gün sapıyo .28inde tam ovulasyon günümde işte 10 içinde olmam gerek 8 9 undaKaç günde bir oluyor canım senin? Geçen ay 7sinde ise 4ünde olman gerekmez mi? Yani yarın ay inşallah olmazsın:)
İnşallah kuzum çok ısterım . ama 5 gun gecınce test yapmıştım negatıftı . Dun esimle carsıya gıttık kendımı arabadan zor attım mıgde bulantım ayagım yerden kesıldı kendıme gelemedım bılemedım kıOlur tabi neden olmasın:) bak benim daha adet olmama 5gün var belirti arıyorum kendimde 10gün geçmiş senin olmamışsın hala ne güzel inşallah vardır bebeğin:)
valla kuzum bnm değişiyo 3 4 gün sapıyo .28inde tam ovulasyon günümde işte 10 içinde olmam gerek 8 9 unda
İnşallah kuzum çok ısterım . ama 5 gun gecınce test yapmıştım negatıftı . Dun esimle carsıya gıttık kendımı arabadan zor attım mıgde bulantım ayagım yerden kesıldı kendıme gelemedım bılemedım kı
valla bnde uyuklamaktan yemek yakıyorum...hadi inş...5 gün sonra burda güzel haberler alcaz birbirimizden :)Anladım hadi inşallah gelmesin :) benimde gelmesiiinşu alttan bıçak batması çok fena ama manyağın birisi oramı bıçaklıyor sanki tövbe est:)
İnşallah allah isteyen heskese nasip etsin..geçen gece rüyama bile girdi hamileymişim o kadar istiyorum ki rüyalarımda bile onu düşünüyorum :)valla bnde uyuklamaktan yemek yakıyorum...hadi inş...5 gün sonra burda güzel haberler alcaz birbirimizden :)
ayyy canım agzın bal yesın hayırla saglıkla gelsın ınş . hakkımızda hayırlısı . Canım yarında yenı iş ve ılk iş gunum 1. gunum ayyy ne olcak hayırlı seyler olur ıns . üzülmem kuzum rabbım hayırlı zamanda saglıkla versın ınsne diyim durduğun hata bence hemen şimdi açık eczane bul test yap pozitifi görgörmessen de üzülme yanılabilir test,yarın git kan ver o zaman kesinleşsin :)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Senin son adet tarihin ne zamandı canım ben en son 15 eylülde oldun 26 ekimde hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 3227 çıkmıştı normal ultrasonda keseyi görmüştük çok şükür 5 kasımda tekrar gidicem sence o zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz çok merak ediyorum sen ne zaman duydun canımMerhabalar, ben de 6 haftalık hamileyim. 5 ay sonunda hamile kaldım. Benim adet öncesi hiç bir belirtim olmadı hamilelikle ilgili, hatta normal adet öncesi belirtilerim bile olmadı, beni de bu huylandırmıştı açıkçası :) adet günümden bir gün önce erken gebelik testiyle test yaptım negatif çıktı. Adet günümden bir gün sonra ise bhcg 341 çıktı. Yani adetinizden önceki testler negatifse bile hamile değilsiniz demek değil bu, umudunuzu kaybetmeyin. Adet günümden beri hala geçmeyen kasık ve karın ağrılarım var. Hatta bazen adet oldum zannedip kendimi kontrol ediyorum. Göğüslerim aşırı derecede şiştiler ve göğüs ağrısı acısı neymiş yeni anlıyorum, adet zamanındaki şişlikler hiçmiş, o kadar söyliyim. Kusmalarım başlamadı, ama sabah başlayıp yatana kadar geçmeyen bulantılarım var, alışmaya bastırmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Şimdi aklıma geldi. Adet olmadan önce baş dönmelerim başlamıştı hafiften. Hala da aynı şekilde devam ediyor. Sanki yumuşak zeminde yürüyormuşum gibi.. Ara ara, şiddetli olmayan baş dönmeleri. Hatta eşime de ya göz doktoruna ya da KBB'ye gitmek lazım, ya gözümde ya kulağımda bir şey var başım dönüyor demiştim :) meğer hamileymişim..
Benim belirtilerim durumum bu, en son muayenemde kalp atışını da gördüm artık içim rahat :) sizlere de yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Allah isteyen herkese dilediği zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Evet şişkinlik gibi bende de aynibenimde mide yanmam var cnm sanki içimde gaz brikmş ama çıkmıyor oda mide bulantısı yapıyor ama kusamıyorum
Benim doktorum kalp atis sesini duymayi onermedi ancak ultrasonda gordum. Simsek cakmasi gibi gorunuyordu ekranda :) doktorun onerirse sesi duyabilir misin bilmiyorum ama kalp atisini muhakkak gorursun.Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Senin son adet tarihin ne zamandı canım ben en son 15 eylülde oldun 26 ekimde hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 3227 çıkmıştı normal ultrasonda keseyi görmüştük çok şükür 5 kasımda tekrar gidicem sence o zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz çok merak ediyorum sen ne zaman duydun canım
Amin, cok tesekkur ederim :)Merhaba canım hamilesin dimi Allahim hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsinsana bisey sormak istiyorum belirtilerin nelerdi olman gereken adet gununde neler yasadin normal adet agrisi gibi agrin mi oldu yaa yazabilirmisin sana zahmet