Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar bat 3 ya da 4 kasim.bugun hamilelil testi yaptim bakar misin

Eklentiler

• 20151031_202256.jpg
    20151031_202256.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 85
Neden bir test alıp yapmıyorsun canım ?
Umarım hayırlısıyla anne adayısındır.
Az önce uzanmıştım ve ayaga kalktıgımda ciddi şekilde başım döndü. Hem umutlanıyorum hem hüsrana ugramaktan korkuyorum :-(
Yaptm cnm carsmba günü negatif ckti.amin insallah.sende oylesindr.erken diilmi bas dönmesi icin acaba psikolojk olblirmi

Insallah canm bnmm.bende adet gecince yapsam iyi olur 5 kasim gibi.senin belirtilerin nelerdi
Canım biri mol biri kimyasal iki gebelik geçirdim malesef ama hepsinin belirtileri aynuydı sadece kimyasal olan geçen aydı onda çok kasık ağrım vardı normal değil diye düşünmüştüm ama zaten düştü neyse göğüs şişliği ve ağrısı bende kabarcıklar hemen çıkıyor sonra kasık ağrısı ama derin değil hafif bel ağrısı biraz ıslaklık ve son iki gündür idrar sıkşığı:))) en önemlisi zaten önceden gebelik geçirdiyseniz anlıyosunuz ama her gebelik aynı değil canım inşşşş sağlıklı bebişlerimiz olur cümlemizinnn aminn

Canım biri mol biri kimyasal iki gebelik geçirdim malesef ama hepsinin belirtileri aynuydı sadece kimyasal olan geçen aydı onda çok kasık ağrım vardı normal değil diye düşünmüştüm ama zaten düştü neyse göğüs şişliği ve ağrısı bende kabarcıklar hemen çıkıyor sonra kasık ağrısı ama derin değil hafif bel ağrısı biraz ıslaklık ve son iki gündür idrar sıkşığı:))) en önemlisi zaten önceden gebelik geçirdiyseniz anlıyosunuz ama her gebelik aynı değil canım inşşşş sağlıklı bebişlerimiz olur cümlemizinnn aminn
Amin canm insallah.bu sefer allah yüzümüzü güldürür.bende bu tür belirtiler oldu ama genelde herkeste bir iki damla kan gelms bnde bu olmadi.sende böyle bisi oldu mu

Amin canm insallah.bu sefer allah yüzümüzü güldürür.bende bu tür belirtiler oldu ama genelde herkeste bir iki damla kan gelms bnde bu olmadi.sende böyle bisi oldu mu
İlk gebeliğimde olmuştu şimdilik bişe yok aman bırak zaten leke falan olmadın çok telaş ediyo insan zaten yerleşme kanaması yaşayan sayısı yaşamayandan çok daha az nebilim canım hayırlısı allahtan rabbim daha fazla bekletmesinn aminn o bebek buraya gelicek o kadar:)))

X