- 30 Ekim 2015
- 173
- 82
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gölgesi varrrr benimde aynı 3 kasımmm hayırlı olsun inşşş devamı gelir canımMerhaba arkadaslar bat 3 ya da 4 kasim.bugun hamilelil testi yaptim bakar misin
Göbeğin altı iç kısım acıyo dimiibenim de batım 5 kasım karnımın içi ve kasıklarım acıyo resmen sizce hamile miyimdir arkadaşlar
Insallah canimm.bi kac kere daha ewde tekrarlicm testi adetim gectiginde kan testi yaptiracm.bundan 11 gün önce yaptgmda 0.1 cikmstiGölgesi varrrr benimde aynı 3 kasımmm hayırlı olsun inşşş devamı gelir canım
Çok erken yapmışsınnnn var var canım idrr geçtine göre kanda kesin çıkarrr ben 6 kasımda yapcammmInsallah canimm.bi kac kere daha ewde tekrarlicm testi adetim gectiginde kan testi yaptiracm.bundan 11 gün önce yaptgmda 0.1 cikmsti
Insallah canm bnmm.bende adet gecince yapsam iyi olur 5 kasim gibi.senin belirtilerin nelerdiÇok erken yapmışsınnnn var var canım idrr geçtine göre kanda kesin çıkarrr ben 6 kasımda yapcammm
evet aynen alt ve iç kısmı 2,5 yıldır bekliyorum bu ay çk heyecanlandım. inşaallah sağlıklı bir bebeğim vardır içimdeGöbeğin altı iç kısım acıyo dimii
aşırı silik var gibi ama mutlaka yarın sabah tekrar yapıp haber ver olur mu:) hadi hayırlısıMerhaba arkadaslar bat 3 ya da 4 kasim.bugun hamilelil testi yaptim bakar misin
Yarin ilk idrarimla yapip tekrar haber wericem ins:)aşırı silik var gibi ama mutlaka yarın sabah tekrar yapıp haber ver olur mu:) hadi hayırlısı
Yaptm cnm carsmba günü negatif ckti.amin insallah.sende oylesindr.erken diilmi bas dönmesi icin acaba psikolojk olblirmiNeden bir test alıp yapmıyorsun canım ?
Umarım hayırlısıyla anne adayısındır.
Az önce uzanmıştım ve ayaga kalktıgımda ciddi şekilde başım döndü. Hem umutlanıyorum hem hüsrana ugramaktan korkuyorum :-(
Yptm cnm bndenegatif çıktıBen adet günüm gelmeden test yapmayayım diye kendimi tutuyorum, siz ne kadar sabırlısınız maşallah. Hemen bi test yapın bence, varsa büyük ihtimalle çıkar.
İnşallah hamilsindr cnm bnm de agriyrdu bi buck haftadr.4 gunum gecti smdi agrimiyo zorlnmadgim surecebenim de batım 5 kasım karnımın içi ve kasıklarım acıyo resmen sizce hamile miyimdir arkadaşlar
Cnm bnmde ayni yerler aciyr.Göbeğin altı iç kısım acıyo dimii
Canım biri mol biri kimyasal iki gebelik geçirdim malesef ama hepsinin belirtileri aynuydı sadece kimyasal olan geçen aydı onda çok kasık ağrım vardı normal değil diye düşünmüştüm ama zaten düştü neyse göğüs şişliği ve ağrısı bende kabarcıklar hemen çıkıyor sonra kasık ağrısı ama derin değil hafif bel ağrısı biraz ıslaklık ve son iki gündür idrar sıkşığı:))) en önemlisi zaten önceden gebelik geçirdiyseniz anlıyosunuz ama her gebelik aynı değil canım inşşşş sağlıklı bebişlerimiz olur cümlemizinnn aminnInsallah canm bnmm.bende adet gecince yapsam iyi olur 5 kasim gibi.senin belirtilerin nelerdi
Bnmki üsüyr ama .corap patik olmasna ragmen buz gbi kansizim dye oyle olduğunu düşünüyorumKızlar ayakları üşüyen varmııııı
Amin canm insallah.bu sefer allah yüzümüzü güldürür.bende bu tür belirtiler oldu ama genelde herkeste bir iki damla kan gelms bnde bu olmadi.sende böyle bisi oldu muCanım biri mol biri kimyasal iki gebelik geçirdim malesef ama hepsinin belirtileri aynuydı sadece kimyasal olan geçen aydı onda çok kasık ağrım vardı normal değil diye düşünmüştüm ama zaten düştü neyse göğüs şişliği ve ağrısı bende kabarcıklar hemen çıkıyor sonra kasık ağrısı ama derin değil hafif bel ağrısı biraz ıslaklık ve son iki gündür idrar sıkşığı:))) en önemlisi zaten önceden gebelik geçirdiyseniz anlıyosunuz ama her gebelik aynı değil canım inşşşş sağlıklı bebişlerimiz olur cümlemizinnn aminn
:))))ben kansız değilim be buda bazı kadınlarda belirtidir canım ilk gebeliğim 3ay sürdü ayaklarım hep üşüdü birde baş ağrısı vardıBnmki üsüyr ama .corap patik olmasna ragmen buz gbi kansizim dye oyle olduğunu düşünüyorum
İlk gebeliğimde olmuştu şimdilik bişe yok aman bırak zaten leke falan olmadın çok telaş ediyo insan zaten yerleşme kanaması yaşayan sayısı yaşamayandan çok daha az nebilim canım hayırlısı allahtan rabbim daha fazla bekletmesinn aminn o bebek buraya gelicek o kadar:)))Amin canm insallah.bu sefer allah yüzümüzü güldürür.bende bu tür belirtiler oldu ama genelde herkeste bir iki damla kan gelms bnde bu olmadi.sende böyle bisi oldu mu