Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

"kedifatos, post: 43278698, member: 522567"]Ankarada özel bir muayenehane.[/QUOTE]
Bebegin hayırlı olsun canım .hamilelikte bebeğin kesedeki konumuna gore cinsiyet tahmini diye bir topik var.oraya bak istersen merak ediyorsan .bebeğin konumu belli çünkü.doğrumu dur bilmiyorum ama .merak edersen diye söyledim.

aynen kızlar yaaa hdün bi ara adet sancım olur gıbı oldu hafıften ama gece boyunca yıne batmalar olustu ve belim halen hafif agrıyla devam ediyor göğüslerim sankı yerınden fırlıycaklar ucları sankı karardı gıbı gelıyo ama korkuyorum acaba ben oyle olmasını ıstedıgım ıcın mı koyugoruyorum normalde de oyle mıydı acaba dıyorum göğsümde damarları görür oldum acaba o damarlar hep orda mıydı ben mı belirti, diye hemen konduruyorum diyorum

hamıle olan arkadaslr göğüsler hakkındakı degısımı ayrıntılı olarak yazar mısınız acaba ben fotosunu aradım ıkı göğüs arasındakı farkın ama bulamadım barı ayrıntılı bılgı alıyım tecrubelılerden

hamıle olan arkadaslr göğüsler hakkındakı degısımı ayrıntılı olarak yazar mısınız acaba ben fotosunu aradım ıkı göğüs arasındakı farkın ama bulamadım barı ayrıntılı bılgı alıyım tecrubelılerden

Benim göğüslerimde dolgunluk hissi var. Sanki büyümüşler gibi geldi bana. Ama meme ucu ve etrafındaki pembe halkada değişiklik olmadı

canım benim ilk gebeliğimde çok şişmişti birde dokunamıyordum ama bunda hiç birşey yok sadece çok az ara ara ucu hassaslaştı ve renginde bi değişiklik yok canım

Benim adet hala gelmedi 2 hafta oldu bugün tam kızlar
Sizce bu yorgunluk Kasık ağrılarım akıntı, gerginlik ve rahim zarı kalınlaşması umitlenmem için yeterli dimi?
Ne hissedecegimi şaşırdım resmen

Arkadaşlar ben 4 ekimde adet oldum. menogon iğnesi kullandım.16 ekimde catlatma ignesi vuruldum. Bir haftadır kaşıkların ağrı giriyor ve belim çok agriyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi

Benim adet hala gelmedi 2 hafta oldu bugün tam kızlar
Sizce bu yorgunluk Kasık ağrılarım akıntı, gerginlik ve rahim zarı kalınlaşması umitlenmem için yeterli dimi?
Ne hissedecegimi şaşırdım resmen
İKİ HAFTA ZATEN COK UIZUN BIR ZAMAN DILIMI CANIM ZATEN V-NORMALDE GELMESI GEREKEN ADETİN IKI HAFTADIR GELMIYOSA EN BUYUK IHTIMALIN AYRICA SAYDIKLARINDA BIREBIR GEBELIK BELIRTISI SEN COK BILE DAANMISSIN BENCE HEMEN ILK ONCE İDRAR TESTİ ARDINDA BIR KAN TESTİ YAPTIR CANIM OLANAKLAR COK YUKSEK HADI HAYIRLISI BAKALIM

Herkese merhaba gecen hafta sali gunu otrivelle catlatma ignesi oldum yani 10 gun olmus. Psikolojik mi bilmiyorum ama yaklasik 6-7 gundur vucut isimda yukselme var. 3-4 gundur de akinti basladi. Bunun disinda zaman zaman kasiklarimla regl agrisina benzer bir agri oluyor. Kendimi fazla dinledigimi dusunuyorum heveslenmek istemiyorum. tahmin edersiniz ki cok heyecanliyim. Sizce bu kadar erken hissedebilir mi bu belirtiler???

Herkese merhaba gecen hafta sali gunu otrivelle catlatma ignesi oldum yani 10 gun olmus. Psikolojik mi bilmiyorum ama yaklasik 6-7 gundur vucut isimda yukselme var. 3-4 gundur de akinti basladi. Bunun disinda zaman zaman kasiklarimla regl agrisina benzer bir agri oluyor. Kendimi fazla dinledigimi dusunuyorum heveslenmek istemiyorum. tahmin edersiniz ki cok heyecanliyim. Sizce bu kadar erken hissedebilir mi bu belirtiler???
Bendede aynı durum var. Benimde catlatma ignesi oldum 15 gün oldu. Belim çok agriyor bir haftadır. İnş hamileyizdir.

Bendede aynı durum var. Benimde catlatma ignesi oldum 15 gün oldu. Belim çok agriyor bir haftadır. İnş hamileyizdir.
Bel agrisi bende de var. Sen benden 5 gun ondesin:) Okudugum forumlarda 12 gunden sonra test yaptirinca cikacagi yaziyordu. İstersen bir test yaptir.
Hayirlisiyla guzel haberler vermek dilegiyle

Bel agrisi bende de var. Sen benden 5 gun ondesin:) Okudugum forumlarda 12 gunden sonra test yaptirinca cikacagi yaziyordu. İstersen bir test yaptir.
Hayirlisiyla guzel haberler vermek dilegiyle
Açıkçası negatif almaktan korkuyorum.oyuzden kesin adet tarihini beklicem. Geçen yıl bir düşük yaptım.bir yıldır istiyoruz ama bir turlu olmadı. Geçen ay hsg cektirdim şükürler olsun bi sorun çıkmadı. Bakalım birkaç gün daha beklicem.

Açıkçası negatif almaktan korkuyorum.oyuzden kesin adet tarihini beklicem. Geçen yıl bir düşük yaptım.bir yıldır istiyoruz ama bir turlu olmadı. Geçen ay hsg cektirdim şükürler olsun bi sorun çıkmadı. Bakalım birkaç gün daha beklicem.
Ben de bugune kadar hep negatif ciktigi icin umitlenmek istemiyorum. Ama bu heyecana daha fazla dayanacagimi sanmiyorum 12. gun kan testi yaptiracagim. Bebegini kaybettigine cok uzuldum. İnsallah bu sefer Allah bebisini kucagina almayi nasip eder.

X