Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyi akşamlar arkadaşlar. Şimdi ben geçen ay 28Eylül de adet olmuştum. Bu ay daha olmadım. Bugun dayanamsyıp öğlen test yaptım. Silik çıktı böyle hayalet gibi. Belirti olarak da birkaç gündür göğüslerim acıyo ve giderek fazlalaşıyo. umutlanmak bile güzel sonu hüsran olmasa. Napıcam ben...

Canım bende tam 5 gündür adet sancısı çekiyorum resmen bilemiyorsun belkide gebelik sancısı olabilir
Benimde kasiklarim yerinden çıkacak sanki

Belim agriyor birde
Ayniyiz dyebilirm bnm 3 gun oldu ama aşırı degl siskinlik var bnde birde goren iki aylik zanneder
Aynen kızlar Bende çok şiştim
Belimin tam ortası ağrıyor benimde hepsi çok güzel işaretler

Öyle bi durumdayım ki ağrı azalınca bile korkuyorum

Yani resmen acı çekerken mutlu oluyorum buda bi belirti diyerek

Ya kızlar bu soqan kürü benim acayip iştahımı açtı kapatcaqı yere habire yemek istiyorm kullanıp benm qibi olan varmı yada bilen?

kızlarr test yaptım veee hamileyim inş.. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inş.

Hadi fotoğraflarını gönderin de bakalım

inş. tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder canım benim adetim 6 gün geçti onun için bu kadar belli sanırım geçen ayda adetim gecikmişti ve bebis yoktu onun için bu ay bu kadar bekledim canım

inş. tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder canım benim adetim 6 gün geçti onun için bu kadar belli sanırım geçen ayda adetim gecikmişti ve bebis yoktu onun için bu ay bu kadar bekledim canım
Ayyy ben hayatta o kadar bekleyemem benm adetlerim 5 6 qün önceden qeliyo bide ben erken olduqum tarihi bile bekleyemiyorm bırak qeçmesini
Amin canımm Amiiinnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…