Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ınsallah canım yaa ama dedıgım gıbı o kadar koyu degıldı o sılık cızgıydı ve sonrakı ıkı test negatif verdı sonra bekleyınce pozıtıf oldu kafam allak pullak su gıbı gecen zaman gecmek bılmıyo

İyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk pazar gunu hamile oldugumu ogrendim beta 206 cikmisti dun doktor tekrar yapti 149 cikti ama rahim kalinlasmis falan dedi bugun baska dokt. Gttim oda rahim guel gorunuo ama kese hebuz gorubmuo dedi cuma tekrar tahlil yapcam 5. Haftayi gectim halen kese gorubmemesi normalmi benim durumumda olan varmi :KK43:
Normal cnm gec dollenme olabilir

Kızlar benimki anlamsız konuyla alakasız bi dert olcak ama şuan sinirden başım aqrıyo o yüzden yazmak sizinle paylaşmak akıl almak istiyorm burda kimsem yok çünkü anlatcak dertleşcek annemede üzülüyo diye anlatmak istemiyorm.
Ben evleneli 6 ay oldu ve ben bir
Kızlar ovulasyon tarihi için telefonunuza takvimin diye bi program var onu indirim ben bu ay ona göre hareket edicem gercekten süper bi uygulama arkadaşıma onu kullandı geçen at şimdi hamile darısı basimiza:anneadayı::KK200:
Canm ben yükledmde nasl kullancaqımı pek anlamadm yazdm adet tarihlerimi fln ama bilemedm nasl kullanılıyo

Kızlar benimki anlamsız konuyla alakasız bi dert olcak ama şuan sinirden başım aqrıyo o yüzden yazmak sizinle paylaşmak akıl almak istiyorm burda kimsem yok çünkü anlatcak dertleşcek annemede üzülüyo diye anlatmak istemiyorm.

Canm ben yükledmde nasl kullancaqımı pek anlamadm yazdm adet tarihlerimi fln ama bilemedm nasl kullanılıyo
Pardon üstteki yazıyı okurken yapıştır yapmışım o yazı benm deql :-)

Cankm ben derdin ne anlamadim yarim olmus :)))

Aynn oyle var umudum hala cnm.dun gece atesim vardi biraz eşim fark etti.ve belim ck kotu agriyo ya.
Ben doger forumlardada okuyorum idrar Testinde kadin 1 hafta boyunca negatifi gordu sonra pozitif cikti yani belko gec dollenmedir.. Bende eger hamissem cok pis belirtilerim var :)))) hay Allahim yaa kendimi inanilmaz dinliyorum :),dunden beri dizim agriyor ama menuskusumde var ama uzun zamandir agrimazdi,bel agrim hala var afedersin idrarimi yapinca peceteye baktigimda azcik sarı akntı goruyorum goguslerim sizlanmaya basladı yine buyudude ay birde ben bir haftadir inanilmaz ruya goruyorum yani gozumu aciyorum kapatiyorum baska ruya baska ruya inan anlatamam.. Bide cok uyuyorum simdi kalktm normalde 8.30 da ayaktayim.. Ya reelde hamisim yada psikolojik ....

Ben doger forumlardada okuyorum idrar Testinde kadin 1 hafta boyunca negatifi gordu sonra pozitif cikti yani belko gec dollenmedir.. Bende eger hamissem cok pis belirtilerim var :)))) hay Allahim yaa kendimi inanilmaz dinliyorum :),dunden beri dizim agriyor ama menuskusumde var ama uzun zamandir agrimazdi,bel agrim hala var afedersin idrarimi yapinca peceteye baktigimda azcik sarı akntı goruyorum goguslerim sizlanmaya basladı yine buyudude ay birde ben bir haftadir inanilmaz ruya goruyorum yani gozumu aciyorum kapatiyorum baska ruya baska ruya inan anlatamam.. Bide cok uyuyorum simdi kalktm normalde 8.30 da ayaktayim.. Ya reelde hamisim yada psikolojik ....
Insallah cnm :) hamissindir. Bn bu yuzden yaptm testi bugün çünkü kndimi dinliyorum yani smdi umudum var ama sadece tamm ya negatif ckti psikolojikms hani bnlar diyorum.kndi kendime.bn istedim rabbimden verirse yuceligidr. Vermesse imtihanimdr. Kendini dinlme bu kadar cok üzülürsün snra. Eger negatif ckarsa cnm baska ugraslar bul kendine ya ...hakkimizda hayrlisi nese onu versin rabbim

Ayrica rabbim rüyalarıni bosa ckarmasn.oda psikolojik olabliyomus çünkü gece gündüz düşünüyorsun dgal olarak rüyalarına griyr.

Selamlar sevgiler herkese :KK200:
Rabbim tüm dileyen isteyen bayanların kucaklarını boş bırakmasın, hayırlı evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah:anneadayı::emir_bebek:
yeni katıldım aranıza kızlar :KK25:

10 senelik ilişkimize meyveler :emir_bebek::emir_bebek: katalım istiyoruz artık, Allah nasip ederse
yaş 27

bizde geçen ay başladık çalışmlara :KK200:
bakalım bu ay olacak mı:anneadayı::emir_bebek: nasip
hayırlısıyla sağlıcakla olsun bide inşallah ikiz olsun bi kız bir erkek :KK70::KK70:
önerilerinizi bekliyorum :KK70::KK70:
kocaman öpüyorum

hadi hayırlısı :KK200:
inşallah hamişsindir :anneadayı::emir_bebek:

Pardon üstteki yazıyı okurken yapıştır yapmışım o yazı benm deql :-)

canım takvim yazan kısma girdiğinde bazı günlerin üzerinde çiçek felan var ona dokunduğunda altta gebelik şansın ve yumurtlama günlerine ait bilgiler yazıyo aşağıda kayıt kısmına girdiğinde iki adet arası günlerin ve ovulasyon ile ilgili bi çizelge çıkıyo yani tek tek sayfalara gir hemen anlarsın canım çok kolay ve kullanışlı

X