Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk pazar gunu hamile oldugumu ogrendim beta 206 cikmisti dun doktor tekrar yapti 149 cikti ama rahim kalinlasmis falan dedi bugun baska dokt. Gttim oda rahim guel gorunuo ama kese hebuz gorubmuo dedi cuma tekrar tahlil yapcam 5. Haftayi gectim halen kese gorubmemesi normalmi benim durumumda olan varmi :KK43:
Canim henuz hic hamilelik nedir tadamadim :) ama sunu soylemek isterimki bol bol bol bol dua et ve stresden uzak ol zaten saglıklı bir bebekse eger tutunacak degilse gucsuzse tutunamayacak.. Yani nasibinde varsa zaten o seninle.. Kotu dusunme ve Allaha hayirlisi icin dua et canım.. Hayirlisi ne ise o olsun :)

Canım beni sakın yanlıs anlama; öncelikle benim nacizane fikrim herseye bukadar uzulme akısına bırak.. Dr pco dedi uzuldun,rahim duvari dedi uzuldun,adet oldun uzuldun vs vs yapma evlerden uzak Rabbim daha beter dert verir yapma lütfen.. Bunlar nekiii amannn Allah baska dert vermesin benim kardesim pco hamile kaldi ve bir cok arkadasim ve pco da normal dogumda yok olup gitmede oluyor benim arkadasimda oldu.. Ben pco oldugumu 16 yasimda ogrendim Allah affetsin nasil agladim ama daha cocugum bilincsizim cahilim ozamanlar ay benim cocugum olmayacakmi tovbe Allah affetsin.. Rabbim baska dert vermesin pco da cocuk biraz daha zor olur hani ugrastirir okadar.. Bu dunyada tek sinavimizda bu olsun ... Benimde degerlerim cok yuksek olmamakla beraber muayenem elhamdulillah iyi ama tipik bir pcosun dedi dr.. Gelelim hamilelik suphelerine bence bekle adetin gecsin 8-10 gun ondan snra test yaparsin daha iyi olur ben bekliyorum bak :)
Yook canım kesinlikle yanlıs anlamam. Hani ben beklemiyordum ya böyle ni rahatsızlık o yuzden cok üzüldüm ve cevremden gelen elestriler beni çok yıprattı. Bi kısırsın demedikleri kaldı cevrenin. Bikaç güne test yapıcam lütfen dua edin benim için

Yook canım kesinlikle yanlıs anlamam. Hani ben beklemiyordum ya böyle ni rahatsızlık o yuzden cok üzüldüm ve cevremden gelen elestriler beni çok yıprattı. Bi kısırsın demedikleri kaldı cevrenin. Bikaç güne test yapıcam lütfen dua edin benim için
Canim Allah yar ve yardimcin olsun dualarimdasin sende dua et benim icin.. Elalem der hasetinden der,densizliginden der hadsizliginder der .. Bosver sen takılma kısır olsan nolur olmasan nolur diyenlerin cocuklari kendininmiymis.. Hepsi Rabbimin sen onlardan uzak dur .. Herseye elhamdulillah bence hamilelik icin hic bir engelin yon insaAllah Allah dilerse olur :) dedigim gibi adet . 8-10 gun gecsin oyle test yap daha net sonuc alirsin

Canim Allah yar ve yardimcin olsun dualarimdasin sende dua et benim icin.. Elalem der hasetinden der,densizliginden der hadsizliginder der .. Bosver sen takılma kısır olsan nolur olmasan nolur diyenlerin cocuklari kendininmiymis.. Hepsi Rabbimin sen onlardan uzak dur .. Herseye elhamdulillah bence hamilelik icin hic bir engelin yon insaAllah Allah dilerse olur :) dedigim gibi adet . 8-10 gun gecsin oyle test yap daha net sonuc alirsin
Öyle yapıcam canım çok tesekkur ederim sende benm dualarımdasn. Kimseye anlatamıyorm derdimi eşim kendi ailem ve birkaç arkadasım biliyor. İnsanlar çok acımasız bu derdi cekmeyen bilmiyor densiz konusuyor. Burda böyle anlatmak çok iyi geliyo bana...

Öyle yapıcam canım çok tesekkur ederim sende benm dualarımdasn. Kimseye anlatamıyorm derdimi eşim kendi ailem ve birkaç arkadasım biliyor. İnsanlar çok acımasız bu derdi cekmeyen bilmiyor densiz konusuyor. Burda böyle anlatmak çok iyi geliyo bana...
Bencede burda dertlesmek birbirimizi tanimadan dinlemek en iyisi :) sen sıkma canını hersey cok guzel olacak İnsaAllah :)

Kızlar ovulasyon tarihi için telefonunuza takvimin diye bi program var onu indirim ben bu ay ona göre hareket edicem gercekten süper bi uygulama arkadaşıma onu kullandı geçen at şimdi hamile darısı basimiza:anneadayı::KK200:

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-28-16-34-03.png
    Screenshot_2015-10-28-16-34-03.png
    589,1 KB · Görüntüleme: 46
arkadaşlar bana acil yardım kafam cok karısık adetime bır gun kala idrar testi yaptım anında ıkı cızgı cıktı bırısı sılıktı ama sonra dayanamadım aksam uzeri prodıktor erken gebelık testı yaptım o da negatif cıktı j-hıc cızgı yoktu sonra ertesı gun oldu adetşmde tık yok sabah bır daha yaptım negatifti fakat dayanamayıp aksama testi atarken bır de baktım kı benım test belırgın duzeyde pozitif olmus ben de de dune kadar gebelık belırtılerı vardı goguste dolgunluk hassasıyet renk degısımı kasıklarıma gıren ınce batma hıssı fakat adetımı ıkı gun gectı suanda sancım olurdu hep sanacım da yok ama sankı oldum olcak gıbıyım
bana ne oluyor lutfen yardım

arkadaşlar bana acil yardım kafam cok karısık adetime bır gun kala idrar testi yaptım anında ıkı cızgı cıktı bırısı sılıktı ama sonra dayanamadım aksam uzeri prodıktor erken gebelık testı yaptım o da negatif cıktı j-hıc cızgı yoktu sonra ertesı gun oldu adetşmde tık yok sabah bır daha yaptım negatifti fakat dayanamayıp aksama testi atarken bır de baktım kı benım test belırgın duzeyde pozitif olmus ben de de dune kadar gebelık belırtılerı vardı goguste dolgunluk hassasıyet renk degısımı kasıklarıma gıren ınce batma hıssı fakat adetımı ıkı gun gectı suanda sancım olurdu hep sanacım da yok ama sankı oldum olcak gıbıyım
bana ne oluyor lutfen yardım

Testlerin fotosunu yolla da bakalım

O FOTO COK KOYU HALI O KADAR KOYU DEGILDI BEKLEYİNCE KOYULAŞMIŞ ESKI FOTOSUNU BULUNCA TEKRAR ATARIM

doktora gösterdım bu pozitif dedı ama sonra kı ıkı test negatif cıktı ozellıkle prodıktorle yaptıgım ancak ucuncu yaptıgımı sabah yaptım aksama atarken bı daha baktım belırgın dıuzeyde pozıtıf durumu vardı kasıklarımda suan bıraz batma var belıme de agrı baslas-dı ama sankı bı yandan da adet sancım var sankı belırsızlıkten ayırt edemez oldum ıyıce

X