Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Su anda olceyimmi peki hc bilmiyrdum bnu
Ölç bence.. gerçi yumurtlamadan sonra sürekli ölçmek gerekiomuşş. çünkü herkesinki farklı derecede yükselebiliomuş..ama farsa ateşölçer ölç ama koltuk altından değil ya dil altı yada vajinadan diyorlar..hatta ben denedim koltuk altı düşük çıkıo diğrine göre aldanma yani.. ben ölçüyorum hergün bat ımada 7 gün var..

Kızlarrrr günaydınnn beni biliyosunuz geçen ay kimyasal geçirmiştim adetten sonra normal devam ettik çalışmaya şimdi bat 3 kasım ve 2 hamilelik geçiren biri olarak belirtilerim var ama bi değişik kimyasalda 10 gün önceden çok aşırı ama yani normal olmayan kasık ve brl ağrışarım vardı şimdi hafif kasık ve bel ağrısı var ama normalde adeten öncr kupkuru olan ben şimdi kremdi beyaz akıntım var kokusuz hatta ama en önemşisi kafam kadar olan göğüslerim ancakkkkk benim kürtajdan önce adeten önce göüüslerim hep şişerdi kürtajdan sonra bunlar söndü hatta pörsüdü o kadar üzüldüm kiii estetik bile düşündüm sonra kimyasal gebeliktr birdaha şişti hamile olduğumu anladım ama oda nasip olmadı şimdi duyguşarım karışıkkkkk bana bişe deyin yaaaa :KK43:((((

Ölç bence.. gerçi yumurtlamadan sonra sürekli ölçmek gerekiomuşş. çünkü herkesinki farklı derecede yükselebiliomuş..ama farsa ateşölçer ölç ama koltuk altından değil ya dil altı yada vajinadan diyorlar..hatta ben denedim koltuk altı düşük çıkıo diğrine göre aldanma yani.. ben ölçüyorum hergün bat ımada 7 gün var..
Tamm cnm sagol

Evet. Dün gördüm. Kalbi de atmaya başlamış çok şükür. Pek bir heyecanlı.
Sen ne alemdesin?
Ben daha goremedim benim 5. Haftadaymisim cuma gittim kese 7 mm dedi sali gittim 15 mm olmus hala gozukmedi sali gunu gel ins goruruz dedi 20 mm den asagi gorunmuyormus korkuyorum inssllah sikinti olmaz bende gorurum yavrumu

Ben daha goremedim benim 5. Haftadaymisim cuma gittim kese 7 mm dedi sali gittim 15 mm olmus hala gozukmedi sali gunu gel ins goruruz dedi 20 mm den asagi gorunmuyormus korkuyorum inssllah sikinti olmaz bende gorurum yavrumu

Canim birde doktor ne kadarlik dedi

Bugün 6+4 oldu.
Kese kaç mm ken gözüküyor bilmiyorum ki. Benim minnak 5 mm olmuş. Yarım santim. Ve düşünebiliyor musun o yarım santim şeyin bir kalbi var, atan bir kalbş var. İki kalpliyim artık.

Darısı başına. Ben bir daha 3 hafta sonra tekrar gitcem

Canim diger forumlarda senin yazdiklarini okudum galiba ama unuttum belirtilerin nelerdi
Canım kasiklarim da dolgunlik var gibi kasık batmam gogus lerim sisti uclari szliyo ışte iki gün var adetime kan sonucu çok yüksek çıkmadı adet gectijten sonra bidaha gidicem bakalım

Bugün 6+4 oldu.
Kese kaç mm ken gözüküyor bilmiyorum ki. Benim minnak 5 mm olmuş. Yarım santim. Ve düşünebiliyor musun o yarım santim şeyin bir kalbi var, atan bir kalbş var. İki kalpliyim artık.

Darısı başına. Ben bir daha 3 hafta sonra tekrar gitcem
Insallah bende en kisa zamanda gorur ve duyarim o minnavik kalbi hamgi hastanete gidyorsun cnm birde varsa ultrason resmini atarmisin

Kızlar ovulasyon testim böyle sanırım yumurtlamam olmuş dimi adete 9 gün var çünkü soldakini bugün yaptım

Eklentiler

• PhotoGrid_1446122054796.jpg
    PhotoGrid_1446122054796.jpg
    217,1 KB · Görüntüleme: 75
X