Su anda olceyimmi peki hc bilmiyrdum bnuHyr ya yumurtlama döneminde vucut ısısı yükseliomuş 1 derece falan adet zamanına kadar yuksek dewam ediomuş..eğer düşerse adet olacağın anlamına geliyormuş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su anda olceyimmi peki hc bilmiyrdum bnuHyr ya yumurtlama döneminde vucut ısısı yükseliomuş 1 derece falan adet zamanına kadar yuksek dewam ediomuş..eğer düşerse adet olacağın anlamına geliyormuş..
Ölç bence.. gerçi yumurtlamadan sonra sürekli ölçmek gerekiomuşş. çünkü herkesinki farklı derecede yükselebiliomuş..ama farsa ateşölçer ölç ama koltuk altından değil ya dil altı yada vajinadan diyorlar..hatta ben denedim koltuk altı düşük çıkıo diğrine göre aldanma yani.. ben ölçüyorum hergün bat ımada 7 gün var..Su anda olceyimmi peki hc bilmiyrdum bnu
Cnm nasilsin bebegi gordunmu
inşallahhh..Kızlar kan testi vermeye gidiyoruz iki gündur silik te olsa ikinci çizgi cikiuo catliycam güzel haberler alirim inşallah
inşş cnm hadi hayırlı haberlerle gelin :)Kızlar kan testi vermeye gidiyoruz iki gündur silik te olsa ikinci çizgi cikiuo catliycam güzel haberler alirim inşallah
İnsallahhhhhhKızlar kan testi vermeye gidiyoruz iki gündur silik te olsa ikinci çizgi cikiuo catliycam güzel haberler alirim inşallah
Tamm cnm sagolÖlç bence.. gerçi yumurtlamadan sonra sürekli ölçmek gerekiomuşş. çünkü herkesinki farklı derecede yükselebiliomuş..ama farsa ateşölçer ölç ama koltuk altından değil ya dil altı yada vajinadan diyorlar..hatta ben denedim koltuk altı düşük çıkıo diğrine göre aldanma yani.. ben ölçüyorum hergün bat ımada 7 gün var..
Cnm ölçüm. Smdi 37.3 ckti sence naslTamm cnm sagol
Kızlar Merhaba uzun bir aradan sonra geldim :) bugün kalp atıslarini duyduk çok heycanlandim rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı :)
Canim diger forumlarda senin yazdiklarini okudum galiba ama unuttum belirtilerin nelerdiKızlar kan testi vermeye gidiyoruz iki gündur silik te olsa ikinci çizgi cikiuo catliycam güzel haberler alirim inşallah
Ben daha goremedim benim 5. Haftadaymisim cuma gittim kese 7 mm dedi sali gittim 15 mm olmus hala gozukmedi sali gunu gel ins goruruz dedi 20 mm den asagi gorunmuyormus korkuyorum inssllah sikinti olmaz bende gorurum yavrumuEvet. Dün gördüm. Kalbi de atmaya başlamış çok şükür. Pek bir heyecanlı.
Sen ne alemdesin?
Canim birde doktor ne kadarlik dediEvet. Dün gördüm. Kalbi de atmaya başlamış çok şükür. Pek bir heyecanlı.
Sen ne alemdesin?
Ben daha goremedim benim 5. Haftadaymisim cuma gittim kese 7 mm dedi sali gittim 15 mm olmus hala gozukmedi sali gunu gel ins goruruz dedi 20 mm den asagi gorunmuyormus korkuyorum inssllah sikinti olmaz bende gorurum yavrumu
Canim birde doktor ne kadarlik dedi
Canım kasiklarim da dolgunlik var gibi kasık batmam gogus lerim sisti uclari szliyo ışte iki gün var adetime kan sonucu çok yüksek çıkmadı adet gectijten sonra bidaha gidicem bakalımCanim diger forumlarda senin yazdiklarini okudum galiba ama unuttum belirtilerin nelerdi
Insallah bende en kisa zamanda gorur ve duyarim o minnavik kalbi hamgi hastanete gidyorsun cnm birde varsa ultrason resmini atarmisinBugün 6+4 oldu.
Kese kaç mm ken gözüküyor bilmiyorum ki. Benim minnak 5 mm olmuş. Yarım santim. Ve düşünebiliyor musun o yarım santim şeyin bir kalbi var, atan bir kalbş var. İki kalpliyim artık.
Darısı başına. Ben bir daha 3 hafta sonra tekrar gitcem
Çok iyi.. takip et düşüş gözlersen adet gelio demektir. günün geçmişmiydi senin..Cnm ölçüm. Smdi 37.3 ckti sence nasl