Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hmm anladım canım yok bende o durumda değil ben sadece yorgunum aşırı derece de uyukluyorum ama tiksinme felan yok dediğin gibi
bide sabahları uyanınca mide bulantısı var geri kalkıyor :-)
Bence elinden geldigince dinleme kendini hayirlisi olsun hakkimizda adetin gectiyse test uapsana

Bu ay 27 oldum. 2 yıl 4 ay dır evliyim. 1.5 senedir de deniyoruz :KK66: sen kacyasindasin kavyillik evlisin

Ben 26 oldum temmuz da 3 aydır evliyim ama ben temmuzda düğünden önce kist ameliyatı oldum ve tüplerin kapalı dediler bana açmışlar ameliyatta ama kapanır zamanla dedi doktor
Ama yinede hamile kalma ihtimalim varmış çok küçükte olsa.

Normalde adetim gelince tüpleri kontrol edeceklerdi ama adet 12 gün gecikince yaptıramadim şimdide hamile olabilme ihtimalini düşünüyorum anlayacağın canım

Normalde bu ay planım adet olduktan sonra yumurtlama zamanında süt ve maydanoz buhari yapacaktim

Ama hiç birşey yapamıyorum çünkü adetim gelmedi

Aynı hamilelik testi gibi ama pakette firmasına göre sayısı değişiyor
Zaten içinde kullanma kılavuzu vardır tatlim
Saol cnm almadan öqrenmek istiyorm. Herqün mü yapcam o testi iki çizqi qöründüqünde yumurtlama yani ilişki qünümü oluyo?

Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum yüksek müsaadenizle. Şimdi ben pko hastasıyım. Bunu Nisan 2015de adet düzensizliğinden gittiğim doktordan öğrendim, günlerce ağladım. Hiç bilmediğim bir rahatsızlık ne yapıcam bilmiyorum yol iz bilmiyorum. Bir de bunun üzerine doktor densiz densiz konuşunca daha beter dünyam başıma yıkıldı. Yaşın küçük, çok kilo vermen gerek. Vay efendim rahim duvarın çok kalın. Tarlusal verdi sepetledi beni endokrinolojiye git dedi. Neyse ben tarlusalı kullandm adet oldum. Tabi bu arada kilolu olduğum için diyette yapıyorum. Neyse velhasılkelam ben Mayıs ayında adet olmadım tekrar. Dedim haziranı bekleyim eee psikolojim de malum berbat. Haziran ayı geldi 27sine randevu aldım araştrdığım özel hastanedeki doktora gittim. Ama berbat durumdayım doktorun söyleyeceği şeylerden öyle korkuyorum ki. Neyse doktor vajinal ultrason ile muayene etti. Dedi ki ; küçük kistçiklerin oluşmuş ama korkma adet düzensizliğin olmasına rağmen rahim duvarın cok kalın değil. doktoru çok sevdim sıcaklığıyla derdime deva olur düşüncesiyle can kulağıyla dinledim doktoru. Dedi ; ilk önce tarlusal vericem sana adet olacaksın 3.günü gel hormon testlerini yapalım tamam dedim. 3.günü geldi çattı gittim aç karınla testler yapıldı yarın gel sonuçları al dediler. Tamam dedim yarın oldu sonuçları alıp doktoruma gittim baktı sonuçlara normal değerde hepsi sadece insilünün yüksek dedi (54 çıktı insilünüm) ama diyet spor ve verdiğim ilaçla düşürücez dedi tamam dedim. 1ay snra tekrar gel dedi insilüne bakalım dedi tamam dedim. İlaca kullanmaya başladım tabi bu surede 4,5 kilo verdim. Neyse 1ay oldu ilacı sabah akşam kullandım. Doktorun yolunu tuttum insilünüm tekrar bakıldı bu seferde 23e düşmüştü!! Öyle sevindim ki. Doktor da bunun üzerine gidişat çok iyi günaşırı ilişki yapın dedi ilaca devam dedi. Tamam dedi moral tavan Temmuz da adet olmadım ama doktor düzelecek dedi. ve 3ay snra gel dedi. Olmazsa eşine bakıcz baska tedaviler uygulucz falan filan. Neyse Ağustos ayının 23ünde adet oldum. Bir yanım sevindi adet düzeliyor diye diğer yanımda hamile kalamadgm için üzülüyor neyse Eylül ayının 28inde adet oldum. Ve şuan ekimdeyiz ve ben hala adet olmadım hamile olabilir miyim acaba diyorum umutlanmak istemiyorum. Karmakarışık duygular içerisindeyim. Belirti olarak göğüs ucumda sızı ve biraz acıma var yanaklarım normalde kırmızı pembe değildir şuan öyle. Başka da bir belirti veya ağrım falan yok. Arkadaşlar lütfen yardım edin napıcam ben öyle kötü hissediyorum ki kendimi. Ve sabırla okuduğunuz içinde çok teşekkür ederim. Lütfen napabilirim umut istiyorum. Bu ara cok ihtiyacım var....

Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum yüksek müsaadenizle. Şimdi ben pko hastasıyım. Bunu Nisan 2015de adet düzensizliğinden gittiğim doktordan öğrendim, günlerce ağladım. Hiç bilmediğim bir rahatsızlık ne yapıcam bilmiyorum yol iz bilmiyorum. Bir de bunun üzerine doktor densiz densiz konuşunca daha beter dünyam başıma yıkıldı. Yaşın küçük, çok kilo vermen gerek. Vay efendim rahim duvarın çok kalın. Tarlusal verdi sepetledi beni endokrinolojiye git dedi. Neyse ben tarlusalı kullandm adet oldum. Tabi bu arada kilolu olduğum için diyette yapıyorum. Neyse velhasılkelam ben Mayıs ayında adet olmadım tekrar. Dedim haziranı bekleyim eee psikolojim de malum berbat. Haziran ayı geldi 27sine randevu aldım araştrdığım özel hastanedeki doktora gittim. Ama berbat durumdayım doktorun söyleyeceği şeylerden öyle korkuyorum ki. Neyse doktor vajinal ultrason ile muayene etti. Dedi ki ; küçük kistçiklerin oluşmuş ama korkma adet düzensizliğin olmasına rağmen rahim duvarın cok kalın değil. doktoru çok sevdim sıcaklığıyla derdime deva olur düşüncesiyle can kulağıyla dinledim doktoru. Dedi ; ilk önce tarlusal vericem sana adet olacaksın 3.günü gel hormon testlerini yapalım tamam dedim. 3.günü geldi çattı gittim aç karınla testler yapıldı yarın gel sonuçları al dediler. Tamam dedim yarın oldu sonuçları alıp doktoruma gittim baktı sonuçlara normal değerde hepsi sadece insilünün yüksek dedi (54 çıktı insilünüm) ama diyet spor ve verdiğim ilaçla düşürücez dedi tamam dedim. 1ay snra tekrar gel dedi insilüne bakalım dedi tamam dedim. İlaca kullanmaya başladım tabi bu surede 4,5 kilo verdim. Neyse 1ay oldu ilacı sabah akşam kullandım. Doktorun yolunu tuttum insilünüm tekrar bakıldı bu seferde 23e düşmüştü!! Öyle sevindim ki. Doktor da bunun üzerine gidişat çok iyi günaşırı ilişki yapın dedi ilaca devam dedi. Tamam dedi moral tavan Temmuz da adet olmadım ama doktor düzelecek dedi. ve 3ay snra gel dedi. Olmazsa eşine bakıcz baska tedaviler uygulucz falan filan. Neyse Ağustos ayının 23ünde adet oldum. Bir yanım sevindi adet düzeliyor diye diğer yanımda hamile kalamadgm için üzülüyor neyse Eylül ayının 28inde adet oldum. Ve şuan ekimdeyiz ve ben hala adet olmadım hamile olabilir miyim acaba diyorum umutlanmak istemiyorum. Karmakarışık duygular içerisindeyim. Belirti olarak göğüs ucumda sızı ve biraz acıma var yanaklarım normalde kırmızı pembe değildir şuan öyle. Başka da bir belirti veya ağrım falan yok. Arkadaşlar lütfen yardım edin napıcam ben öyle kötü hissediyorum ki kendimi. Ve sabırla okuduğunuz içinde çok teşekkür ederim. Lütfen napabilirim umut istiyorum. Bu ara cok ihtiyacım var....
Bi kan testi yaptır canım doktorlar ne derse desin
Ben ne insanlar tanıdım çocuğun olmaz dedikleri ama hepsinin oldu

Bence idrar testi yapma direk kan testi yaptır madem böyle sorunların da var

Çok geçmiş olsun umarım düzensizliginde bi son bulmuştur :)

Kiyamam cnm ya allah yardimcn olsun.sen sıkıntını yazmışın o kadr biz okumczmi ne zamnimizi alck.neyse üzüldüm hani insallah bndan snra doktora ihtiyaç kalmz.hamilesindr .. Henüz erken bisey demk icin bana kalrsa bekle en az 3 gün snra olmasan regl test yaparsn.hem bu arada belirtiler de daha ck cogalir.

Ben 26 oldum temmuz da 3 aydır evliyim ama ben temmuzda düğünden önce kist ameliyatı oldum ve tüplerin kapalı dediler bana açmışlar ameliyatta ama kapanır zamanla dedi doktor
Ama yinede hamile kalma ihtimalim varmış çok küçükte olsa.

Normalde adetim gelince tüpleri kontrol edeceklerdi ama adet 12 gün gecikince yaptıramadim şimdide hamile olabilme ihtimalini düşünüyorum anlayacağın canım

Normalde bu ay planım adet olduktan sonra yumurtlama zamanında süt ve maydanoz buhari yapacaktim

Ama hiç birşey yapamıyorum çünkü adetim gelmedi
Dr a bi danis istersen yani 12 gub uzun birgun birde tuplerinde sikintin olmis bence bi dr muayenesinde fayda var :)

Kızlar merhaba size birşey danışmak istiyorum yüksek müsaadenizle. Şimdi ben pko hastasıyım. Bunu Nisan 2015de adet düzensizliğinden gittiğim doktordan öğrendim, günlerce ağladım. Hiç bilmediğim bir rahatsızlık ne yapıcam bilmiyorum yol iz bilmiyorum. Bir de bunun üzerine doktor densiz densiz konuşunca daha beter dünyam başıma yıkıldı. Yaşın küçük, çok kilo vermen gerek. Vay efendim rahim duvarın çok kalın. Tarlusal verdi sepetledi beni endokrinolojiye git dedi. Neyse ben tarlusalı kullandm adet oldum. Tabi bu arada kilolu olduğum için diyette yapıyorum. Neyse velhasılkelam ben Mayıs ayında adet olmadım tekrar. Dedim haziranı bekleyim eee psikolojim de malum berbat. Haziran ayı geldi 27sine randevu aldım araştrdığım özel hastanedeki doktora gittim. Ama berbat durumdayım doktorun söyleyeceği şeylerden öyle korkuyorum ki. Neyse doktor vajinal ultrason ile muayene etti. Dedi ki ; küçük kistçiklerin oluşmuş ama korkma adet düzensizliğin olmasına rahim duvarın cok kalın değil. doktoru çok sevdim sıcaklığıyla derdime deva olur düşüncesiyle can kulağıyla dinledim doktoru. Dedi ; ilk önce tarlusal vericem sana adet olacaksın 3.günü gel hormon testlerini yapalım tamam dedim. 3.günü geldi çattı gittim aç karınla testler yapıldı yarın gel sonuçları al dediler. Tamam dedim yarın oldu sonuçları alıp doktoruma gittim baktı sonuçlara normal değerde hepsi sadece insilünün yüksek dedi (54 çıktı insilünüm) ama diyet spor ve verdiğim ilaçla düşürücez dedi tamam dedim. 1ay snra tekrar gel dedi insilüne bakalım dedi tamam dedim. İlaca kullanmaya başladım tabi bu surede 4,5 kilo verdim. Neyse 1ay oldu ilacı sabah akşam kullandım. Doktorun yolunu tuttum insilünüm tekrar bakıldı bu seferde 23e düşmüştü!! Öyle sevindim ki. Doktor da bunun üzerine gidişat çok iyi günaşırı ilişki yapın dedi ilaca devam dedi. Tamam dedi moral tavan Temmuz da adet olmadım ama doktor düzelecek dedi. ve 3ay snra gel dedi. Olmazsa eşine bakıcz baska tedaviler uygulucz falan filan. Neyse Ağustos ayının 23ünde adet oldum. Bir yanım sevindi adet düzeliyor diye diğer yanımda hamile kalamadgm için üzülüyor neyse Eylül ayının 28inde adet oldum. Ve şuan ekimdeyiz ve ben hala adet olmadım hamile olabilir miyim acaba diyorum umutlanmak istemiyorum. Karmakarışık duygular içerisindeyim. Belirti olarak göğüs ucumda sızı ve biraz acıma var yanaklarım normalde kırmızı pembe değildir şuan öyle. Başka da bir belirti veya ağrım falan yok. Arkadaşlar lütfen yardım edin napıcam ben öyle kötü hissediyorum ki kendimi. Ve sabırla okuduğunuz içinde çok teşekkür ederim. Lütfen napabilirim umut istiyorum. Bu ara cok ihtiyacım var....
Canım beni sakın yanlıs anlama; öncelikle benim nacizane fikrim herseye bukadar uzulme akısına bırak.. Dr pco dedi uzuldun,rahim duvari dedi uzuldun,adet oldun uzuldun vs vs yapma evlerden uzak Rabbim daha beter dert verir yapma lütfen.. Bunlar nekiii amannn Allah baska dert vermesin benim kardesim pco hamile kaldi ve bir cok arkadasim ve pco da normal dogumda yok olup gitmede oluyor benim arkadasimda oldu.. Ben pco oldugumu 16 yasimda ogrendim Allah affetsin nasil agladim ama daha cocugum bilincsizim cahilim ozamanlar ay benim cocugum olmayacakmi tovbe Allah affetsin.. Rabbim baska dert vermesin pco da cocuk biraz daha zor olur hani ugrastirir okadar.. Bu dunyada tek sinavimizda bu olsun ... Benimde degerlerim cok yuksek olmamakla beraber muayenem elhamdulillah iyi ama tipik bir pcosun dedi dr.. Gelelim hamilelik suphelerine bence bekle adetin gecsin 8-10 gun ondan snra test yaparsin daha iyi olur ben bekliyorum bak :)

Bi kan testi yaptır canım doktorlar ne derse desin
Ben ne insanlar tanıdım çocuğun olmaz dedikleri ama hepsinin oldu

Bence idrar testi yapma direk kan testi yaptır madem böyle sorunların da var

Çok geçmiş olsun umarım düzensizliginde bi son bulmuştur :)
İnşallah teşekkür ederim. Ben diyorum ki 1hafta bekliyim snra test yapim. Zaten doktor kasımın basında kontrole cagırdı gittiğimde de kan testi yaptırırım

İyi aksamlar kizlar moralim cok bozuk pazar gunu hamile oldugumu ogrendim beta 206 cikmisti dun doktor tekrar yapti 149 cikti ama rahim kalinlasmis falan dedi bugun baska dokt. Gttim oda rahim guel gorunuo ama kese hebuz gorubmuo dedi cuma tekrar tahlil yapcam 5. Haftayi gectim halen kese gorubmemesi normalmi benim durumumda olan varmi :KK43:

Kiyamam cnm ya allah yardimcn olsun.sen sıkıntını yazmışın o kadr biz okumczmi ne zamnimizi alck.neyse üzüldüm hani insallah bndan snra doktora ihtiyaç kalmz.hamilesindr .. Henüz erken bisey demk icin bana kalrsa bekle en az 3 gün snra olmasan regl test yaparsn.hem bu arada belirtiler de daha ck cogalir.
Evet canım çok teşekkür ederim. Beklicem 1hafta. Zaten Kasım başı doktor cagırdı. Bekliyim orda yaparım testi adet olmazsam. Bir umut istiyorum Allahım çok istiyorum. Lütfen dualarınızda beni de eksik etmeyin.

X