Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar bana acil yardım kafam cok karısık adetime bır gun kala idrar testi yaptım anında ıkı cızgı cıktı bırısı sılıktı ama sonra dayanamadım aksam uzeri prodıktor erken gebelık testı yaptım o da negatif cıktı j-hıc cızgı yoktu sonra ertesı gun oldu adetşmde tık yok sabah bır daha yaptım negatifti fakat dayanamayıp aksama testi atarken bır de baktım kı benım test belırgın duzeyde pozitif olmus ben de de dune kadar gebelık belırtılerı vardı goguste dolgunluk hassasıyet renk degısımı kasıklarıma gıren ınce batma hıssı fakat adetımı ıkı gun gectı suanda sancım olurdu hep sanacım da yok ama sankı oldum olcak gıbıyım
bana ne oluyor lutfen yardım
Ozaman ihtimal yüksek desene :-)
Ayyy inş hamişsindir canım

Merhaba kızlar dünde bahsetmiştim artık adetin gelmeyişinin 13 üncü günündeyiz
Dün akşam ben doktora gittim gece yarısı Kasık ağrım var diye sadece idrar testi yaptı herşey yolunda dedi
Nedendir bilmiyorum burda türkiye deki gibi hemen kan testi istemiyorlar 20 gün geçmesi gerekmiş de ne biliyim ne

İdrar testine göre hamile değilsin dedi
Ama tek fark rahim zarı kalınlaşmış

İnternet'e baktım ve gebelik belirtisi olabilir diyor çoğu insanın da başına gelen bi durummuş bu durumu yaşayan yada tanık. Olan varmı????

Arkadaşlar meraba Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum bir türlü yazamıyordum. Ama bu aay farklı seyler olunca yazmaya karar verdm yardımınıza ihtiyacım var.Bu ayın 20'sinde adet olmam gerekiyordu olmadım. Adetim 2 gün geçtikten sonra kocamla ilişkiden sonra kan geldi dedim adet oldum ama devamı gelmedı bende suphelendım. Ertesi gun aynı sekılde ılıskıden snra gene kan geldi ama devamı gelmedı daha da kan falan gelmedi bende acaba bebıs mı var ne kanaması bu dıye test yaptım . 3-4 sefer idrar testi yaptım fakat sonuc hep negatif ayın 24 ünde kan testi yaptırdım onun sonucuda negatif fakat hala adet olmadım. ve kasıklarımda ağrı belımde agrı var,aksamları baş ağrım oluyor. akıntım da fazlasıyla var. oturuyorum heh dıyorum adet oldum bır bakıyorum akıntı gelmıs cok fazla gelmeye basladı. hıc boyle olmamıstım acaba hamılemıyım ? Yada hamile olma iihtimalım varmıdır ?
Kan testi yaptırsam tekrar kesn sonuc cıkarmı biraz daha beklemelimiiyimmmm ???

Arkadaşlar meraba Bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum bir türlü yazamıyordum. Ama bu aay farklı seyler olunca yazmaya karar verdm yardımınıza ihtiyacım var.Bu ayın 20'sinde adet olmam gerekiyordu olmadım. Adetim 2 gün geçtikten sonra kocamla ilişkiden sonra kan geldi dedim adet oldum ama devamı gelmedı bende suphelendım. Ertesi gun aynı sekılde ılıskıden snra gene kan geldi ama devamı gelmedı daha da kan falan gelmedi bende acaba bebıs mı var ne kanaması bu dıye test yaptım . 3-4 sefer idrar testi yaptım fakat sonuc hep negatif ayın 24 ünde kan testi yaptırdım onun sonucuda negatif fakat hala adet olmadım. ve kasıklarımda ağrı belımde agrı var,aksamları baş ağrım oluyor. akıntım da fazlasıyla var. oturuyorum heh dıyorum adet oldum bır bakıyorum akıntı gelmıs cok fazla gelmeye basladı. hıc boyle olmamıstım acaba hamılemıyım ? Yada hamile olma iihtimalım varmıdır ?
Kan testi yaptırsam tekrar kesn sonuc cıkarmı biraz daha beklemelimiiyimmmm ???

Aynı durumdayım canım bende senin gibi geç döllenme olabilir belki o yüzden göstermiyordur kendini 9 gün geçmiş bence bi müddet daha bekle derim ben şimdiye kadar 2 test yaptım sonuçlar negatif Di ama ümidimi kesmedim bekleye bilirsen 1 hafta daha bekle bence Bende çünkü bıraktım artık test yapmayı varsa tutunursa zaten bizimdir demektir Allahin izniyle

İnşallah Cnım ama ne bileyim ilk defa böyle olunca cokta istediğimiz için bebiş çok ümitlendim bir an once ögrenmek istiyorum o duyguyu ılk defa yasayacagım olursa ... Bide biraz bu konularda pek bilgi sahibi degılım sormak rahatlamak istiyorum ne yapmalıyım bılmıyorum bırınin yol gostermesı lazım acıkcası
İnşallah basta biz olmak uzere Allahım butun ısteyenlere verir

Insallah bende en kisa zamanda gorur ve duyarim o minnavik kalbi hamgi hastanete gidyorsun cnm birde varsa ultrason resmini atarmisin

Ankarada özel bir muayenehane.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    95,7 KB · Görüntüleme: 83
İnşallah Cnım ama ne bileyim ilk defa böyle olunca cokta istediğimiz için bebiş çok ümitlendim bir an once ögrenmek istiyorum o duyguyu ılk defa yasayacagım olursa ... Bide biraz bu konularda pek bilgi sahibi degılım sormak rahatlamak istiyorum ne yapmalıyım bılmıyorum bırınin yol gostermesı lazım acıkcası
İnşallah basta biz olmak uzere Allahım butun ısteyenlere verir
Bende senin gibiyim aynı şekilde aşırı bilgim elbette yok ama son 1 haftadır Google de taramadık sayfa kalmadı
Belirtilerim çok fazla göğüs uçlarım ağrıyor akıntım var halsizim duygusallık durmadan ağlıyorum
Baş ağrısı ve bel ağrısı bunlar hepsi hamilelik belirtisi olabilirmiş
Bende çok umutlandım bu sefer Allaha dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden

Bende senin gibiyim aynı şekilde aşırı bilgim elbette yok ama son 1 haftadır Google de taramadık sayfa kalmadı
Belirtilerim çok fazla göğüs uçlarım ağrıyor akıntım var halsizim duygusallık durmadan ağlıyorum
Baş ağrısı ve bel ağrısı bunlar hepsi hamilelik belirtisi olabilirmiş
Bende çok umutlandım bu sefer Allaha dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden
Senin Kaç gün geçti adetinin üzerinden ? test ne zaman yapacaksın ?

Kızlar Merhaba uzun bir aradan sonra geldim :) bugün kalp atıslarini duyduk çok heycanlandim rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı :)
sagol cnm bnm inşşş bizede basip olurrr
rabbim sanada kucagına almayı nasip etsin hayırlısı ile

X