Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ay kızlar çok heyecanlandım
Ben yurt dışında Avusturya da yaşıyorum eşim işten gelince gece acile gideceğim karın ağrım var diye bakalım eminim kan testinde varsa gösterir kendini :-)

İdrar testi negatif çıkınca bile inanmadım
Hissediyorum sanki yada kendimi fazla kaptırdım bilmem ama bu ay olacak bu iş Allahin izniyle:KK68:

Ayy o nasıl birşey Bende mi yoksa psikolojik hamileyim çünkü test negatif çıkmasına rağmen kendimi çok kaptırdım :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
İste yanlıs aslında kapılmamak lazım.. Ben yumurtanın kokusundan kusuyordum masalardan kaldırtıyordum karnimi oksuyordum neler neler ya dusun adetimi 15-20 gun geciktirdim bu nedenle kapılma o yuzden hayirlisi herseyin

Kızlar ovulasyon testini alsam nasl kullancm ne işe yarıyo beni bi bilqilendirir misinz rica etsm ben daha yeni evli olduqum için pek bi bilqim yok şimdiden teşekkürler

Ben normalde adet agrisini senede 1-2 kez cekerim o yuzden herzamanki diyemiyorum ama kesik kesik genelde iki buklum oturunca.. Sende durjmlar nasil
Ben her ay felaket bi şancı cekiyorum bi hafta öncesinden başlıyo simdi adetin 4 gün geçti ara ara şancı giriyordu sol kaşığına simdi de adet ağrısı ama az uyuşma gibi adet de olmuyo kaldım arada

İste yanlıs aslında kapılmamak lazım.. Ben yumurtanın kokusundan kusuyordum masalardan kaldırtıyordum karnimi oksuyordum neler neler ya dusun adetimi 15-20 gun geciktirdim bu nedenle kapılma o yuzden hayirlisi herseyin

Hmm anladım canım yok bende o durumda değil ben sadece yorgunum aşırı derece de uyukluyorum ama tiksinme felan yok dediğin gibi
bide sabahları uyanınca mide bulantısı var geri kalkıyor :-)

X