- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
Aynen çok haklısın :)Hayrlsi olur i
hayrli olur
inSallah. Cnm .. Rabbim verdikten snra gerisi teferruat onlar sadece bi aracı sen ümidini kaybetme yeterki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok haklısın :)Hayrlsi olur i
hayrli olur
inSallah. Cnm .. Rabbim verdikten snra gerisi teferruat onlar sadece bi aracı sen ümidini kaybetme yeterki.
Bende hafif kasik agrisi var ve az once sari hafif kahvemsi akintim geldi biliyorsun kac gundut akintim yoktu bakalim nolacak testi yapinca haberle muhakkak Allahim hayirlisini versin insaAllahYok cnm su anda bisey olmadim henüz adet.su anda cok şişkinlik var test yapcam bakilm artk hayrlisi olsn.sende varmi bi degsiklik
Hadi hayırlısı Rabbim hepimize nasip etsin ümit kesmek yok :)Yok cnm su anda bisey olmadim henüz adet.su anda cok şişkinlik var test yapcam bakilm artk hayrlisi olsn.sende varmi bi degsiklik
Kizlar bende ayni durumdayim benimde adetim cok gecikti 11gun oldu adetim gectikten 4gun sonra kan testi yaprirdim negatif cikti ama adet günüm gelmeden kahverengi kanamam oldu.sag kasik agrisi çekiyorum goguslerjmin uçları karardı ve kenarlarında ufak yag bezesi gibi biseyler çıktı bi de cok rüya görüyorum surekli kucagimda bi bebek bilmiyorum kafam cok karisik((
Evet yk aynn öyle bnde meryem suresinin faziletine ve rabbiminde izniyle bu ay çok cok umitliym.Hadi hayırlısı Rabbim hepimize nasip etsin ümit kesmek yok :)
Veririm cnm sen bklicen dimi test yapmk için.Bende hafif kasik agrisi var ve az once sari hafif kahvemsi akintim geldi biliyorsun kac gundut akintim yoktu bakalim nolacak testi yapinca haberle muhakkak Allahim hayirlisini versin insaAllah
Aynen canim insallah hayirlisi okur hakkimizdaBe
Belki kahve rengi kanama yerleşme kanaması olabilir sen yinede ihmal etme bir kaç güne tekrarla testi bence
Bende kanama olmadı ama benim ablam da 1 ay sonra gösterdi kendini yeğenim
Herzaman gösteriyor diye birşey yokmuş tam 7 test yapmış benim ablam
Ben 2 tane yaptım 12 gün gecikti
Durmak yok testlere devam
Yk cnm bnm de bsey yk daha hastalanmadm
Hic bi fkrim yk cnm bnmde agrili olr adetim ve bi gün oncesinden baslar agrimya karnim.iki günüm gecti arada karnm agriyo ama kasık agrim 4-5 gündür varKızlar benim adetim 3 gün geçti normalde sancılı adet olurum iki hundur ara ara kasık ve adet olacak gibi karnım arıyordu ağrım biraz çoğaldı ama haka adet olmuyorum kan da baktırdim 3.1 çıktı ümit var mi sizce
Evet canim eger olmazsam c.tesi yapicam İnsaAllahVeririm cnm sen bklicen dimi test yapmk için.
Canim bugun sari kahvemsi akintim geldi hafuf kasiklarda agrim var ama bugun adet geceli 4. Gub hala gelen giden yok
Eeeee test yapmadın mı halaCanim bugun sari kahvemsi akintim geldi hafuf kasiklarda agrim var ama bugun adet geceli 4. Gub hala gelen giden yok
Ne zaman yapcan 2 gün geçmişti dimi adetiYk cnm bnm de bsey yk daha hastalanmadm
Yarn yapicam.evet cnm iki gün gecti.psikolojik hamilelikde varms hani korkuyorum bi kere yasadm bnu bn. Yarn yapaym icim rahat etsin.Ne zaman yapcan 2 gün geçmişti dimi adeti
Yarn sende yap kızCanim bugun sari kahvemsi akintim geldi hafuf kasiklarda agrim var ama bugun adet geceli 4. Gub hala gelen giden yok