- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
Canim ne kadar Temiz kalpliymisinSize ben de hikayemi anlatayım mı?
Biz korunuyorduk, hiç planlamıyorduk hatta. Bir gün ovulasyon günümde korunmasız ilişkiye girdik. Sonra ertesi gün ben dedim ki 'hamileyim'
Hatta migren profilaksisi için günde 2 kez dideral diye bir ilaç kullanıyordum. Sabahında o ilacı bıraktım.
Tabi o sıralar adetime 2 hafta var.
Sonra adetime 3 gün kala durduk yere idrar testi yapmam gerektiğini hissettim. Sonuç çift çizgi.
Bariz bir belirtim yoktu. Biraz duygusaldım. Tamamen içime doğdu diyebilirim.
Ybelirtiler vardı ama test negatif çıktı adetine kaç gün war geçtimi
İdrar testi adetim 10 gün geçene kadar negatifti geç döllenme olmuş :) adet olmadığın sürece umut var diyorum ben :)Hanımlar merhaba ben bir buçuk yılık evliyim hic korumadık bu ay da adetim iki gün geçti ben çok sancılı adet olurum ama bu sefer sol kasigimda bi ağrı var batıyı sanki arada adet ağrısı gelip gidiyo iftar testi yaptım dun negatif çıktı sizce ihtimal var mi
Ay inşallah :) ne kadar duruyo bu ağrılar peki gebelikteİdrar testi adetim 10 gün geçene kadar negatifti geç döllenme olmuş :) adet olmadığın sürece umut var diyorum ben :)
Ayy canim bana umutmu oldun simdi :) ben adet gunu ve 3. Gunu yaptim ama negatif ama cok degisik belirtilerim var bugun 4.gunu olmazsam eger 10. Gunu yapmayi dusnuyorum sende belirtiler neydi pekiİdrar testi adetim 10 gün geçene kadar negatifti geç döllenme olmuş :) adet olmadığın sürece umut var diyorum ben :)
Yani kan tahlili icin erken degil ama gec dollenme olduysa negatif cikabilir bence adetinin birkac gun gecmesini bekleKızlar beta yaptırdım hiç bisi çıkmadı ama gecen ay 28 inde adet olmuşum acaba çok erken mi oldu
Sor canım yardimci olabilirim insaAllahKizlar merhaba kimse var mi sorularım olacak
Ben kan testi yaptm ama erken miydi acaba aslında yarın tam 1 ay dolmuş oluyor gecen ayki adet tarihimin üstüneAyy canim bana umutmu oldun simdi :) ben adet gunu ve 3. Gunu yaptim ama negatif ama cok degisik belirtilerim var bugun 4.gunu olmazsam eger 10. Gunu yapmayi dusnuyorum sende belirtiler neydi peki
Bnmde belim cok agriyr cnm senn bat ne zamandıKizlar sarı akıntım geliyor ama hafif hafif kahverengiye donmez insaAllah.. Ve belim inanilmaz agriyor
Cnm çok gecmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın ümidini yitirme insallah sağlıklı bi bebişin olurBende 2 düşük yaşadım ilkinde hiç bir belirti yoktu üstüne görme olmuş ve ben adet oldum diye hiç önemsemedim ve sonra zaten düşük yaşadım ardından bi daha kaldım bu sefer istiyordum ve ilk başta çok uyku halim oldu kasıklarımda ara ara ağrılar ve özellikle sol ayağımda batmalar oluyodu birde iştahım çok açılmıştı kan pıhtılaşmamdan dolayı kaybettim şimdi bi daha istiyorum tabi birazda korkuyorum umarım yararın dokunur
Hiç kasık ağrısı yaşamadım ben :) öyle bariz bir belirtim de olmadı sık wc gittim ve acayip bir şişkinliğim vardı :)Ay inşallah :) ne kadar duruyo bu ağrılar peki gebelikte
Sık wc gidiyodum :)Ayy canim bana umutmu oldun simdi :) ben adet gunu ve 3. Gunu yaptim ama negatif ama cok degisik belirtilerim var bugun 4.gunu olmazsam eger 10. Gunu yapmayi dusnuyorum sende belirtiler neydi peki
Cnm çok gecmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın ümidini yitirme insallah sağlıklı bi bebişin olur