Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Size ben de hikayemi anlatayım mı?
Biz korunuyorduk, hiç planlamıyorduk hatta. Bir gün ovulasyon günümde korunmasız ilişkiye girdik. Sonra ertesi gün ben dedim ki 'hamileyim'
Hatta migren profilaksisi için günde 2 kez dideral diye bir ilaç kullanıyordum. Sabahında o ilacı bıraktım.
Tabi o sıralar adetime 2 hafta var.
Sonra adetime 3 gün kala durduk yere idrar testi yapmam gerektiğini hissettim. Sonuç çift çizgi.

Bariz bir belirtim yoktu. Biraz duygusaldım. Tamamen içime doğdu diyebilirim.

Canim ne kadar Temiz kalpliymisin çok güzel bi hikaye...hayirlisiyla bebişin gelir ijns hemencecik...

Hanımlar merhaba ben bir buçuk yılık evliyim hic korumadık bu ay da adetim iki gün geçti ben çok sancılı adet olurum ama bu sefer sol kasigimda bi ağrı var batıyı sanki arada adet ağrısı gelip gidiyo iftar testi yaptım dun negatif çıktı sizce ihtimal var mi

İdrar testi adetim 10 gün geçene kadar negatifti geç döllenme olmuş :) adet olmadığın sürece umut var diyorum ben :)

İdrar testi adetim 10 gün geçene kadar negatifti geç döllenme olmuş :) adet olmadığın sürece umut var diyorum ben :)
Ayy canim bana umutmu oldun simdi :) ben adet gunu ve 3. Gunu yaptim ama negatif ama cok degisik belirtilerim var bugun 4.gunu olmazsam eger 10. Gunu yapmayi dusnuyorum sende belirtiler neydi peki

Kizlar sarı akıntım geliyor ama hafif hafif kahverengiye donmez insaAllah.. Ve belim inanilmaz agriyor

Ayy canim bana umutmu oldun simdi :) ben adet gunu ve 3. Gunu yaptim ama negatif ama cok degisik belirtilerim var bugun 4.gunu olmazsam eger 10. Gunu yapmayi dusnuyorum sende belirtiler neydi peki
Ben kan testi yaptm ama erken miydi acaba aslında yarın tam 1 ay dolmuş oluyor gecen ayki adet tarihimin üstüne

Bende 2 düşük yaşadım ilkinde hiç bir belirti yoktu üstüne görme olmuş ve ben adet oldum diye hiç önemsemedim ve sonra zaten düşük yaşadım ardından bi daha kaldım bu sefer istiyordum ve ilk başta çok uyku halim oldu kasıklarımda ara ara ağrılar ve özellikle sol ayağımda batmalar oluyodu birde iştahım çok açılmıştı kan pıhtılaşmamdan dolayı kaybettim şimdi bi daha istiyorum tabi birazda korkuyorum umarım yararın dokunur

Cnm çok gecmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın ümidini yitirme insallah sağlıklı bi bebişin olur

Sık wc gidiyodum :)
Şişkinliğim vardı baya 4 aylık hamile gibiydi karnım :)
Ve ısı takibi yapıodum yumurtlamam adete 3 gün kala olmuştu adet günü ısım düşmedi yüksek devam etti :)
Adetim geçti 5. Günü kan verdim 10 du beta eve geldim test yaptım idrar testi görebilecekmiyim 2. Çizgi yi diye ama negatifti 10. Gün silik ćizgi gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…