Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tamaamm canimm o zaman ilk bebisindeki belirtilerin ne zaman ortaya cikti nasil belirtilerdi ve sonucu ne zaman almistinn
Sadece göğüslerine hassasiyet olmuştu midemde surekli bi acikma hissi vardi surekli uykum geliyordu günüm geçti ve kantesti yaptırmıştır 2 defa gebeliğin oldu günümde geçse idrar tahlillerin de çiftçiyi çıkmıyor bende sizleri okuyunca kendi eski yaşadıklarım aklıma geliyor ve sizleri çok iyi anlıyorum sizlere çok ama çok dua ediyorum sizlerin elleri dolsun inşallah

Insallah amin .

Adetime 1 hafta varken 1 2 damla kahverengi leke olmuştu ben adet erken oluyorum sanmıştım ama yerleşme lekesiymis adet olacak hı ı sancin vardı sürekli lavaboya gidip bakıyorum amà sürekli beye renkte akıntı oluyordu sık idrara cikiyordum

Selam bende gebelikten şüpheleniyorum.Ama göğüslerim her zaman adetime yakın çok hassaslaşır ağrırdı.İlk gebeliğim de de öyle oldu yarın adet olmam gerek ama bu sefer tam tersi göğüslerde hiç bir hassasiyet dolgunluk yok acaba kist filan mı oluştu?

Arkadaşlar gebe kalacağım ay annemler in yanına bırak Moral olsun diye gitmiştim bu sira bebek fikrini aklından çıkarmıştı geldiğimde bebek için birlikte olmadım özlemişim o zaman ve ilk geldiğim gün gebe kalmisim

Ben 5 yıllık evliyim evliliğinin ilk 5 ayında bebek istedik ve o ay gebe kaldım ama 3 aylikken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonra eşim şehir dışında çalış Digi için pek birlikte olamadık zaten dk 6 ay Korun dedi.daha sonra düşük olunca üzüntüden prolaktin hormonu çok yükseldiği için 2 yıl ilaç kullandım gebe kalmadım rahim filmi istedi dk cekindikten sıralı ay oğluma gebe kaldım hormonun düşmüş ki gebe kaldım sürekli cikiyordü 1 yıl 3 ay hap kullandım hormon düşsün diye hiç bırakmadan bunları Size ben çoğu şeyleri araştırarak öğrendim sizlerde bu yolda bildiklerimi anlatıp yardım etmek istedim uzun oldu ama sadece kendi zor zamanında arkadaslara bir yardım icin

Merhaba cnm inşallah diledi gibi gebesindir

Aa.. Bunları bilmiyordum :) verdiğin bilgiler için tşk. Fakat ovulasyonum pazartesi gece gibi oldu. Eşim de çarşamba geleceği için artık bu ay Ümit bitti umarım hepimizin en kısa sürede olur. Vücudumuz da hazırlansın artık yawww.

Sagol canm.ama gercekten umudum kalmadi.dun olmayinca acaba bebismi var dedim ama sabah kalktim yine husran.Ayrilik bile dusunuyorum yas olmus 32daha nekadar beklucem
canım benim işyerinde ki yöneticinin 45 yaşında oldu. yanımdaki arkadaşım 35 yaşında hamile kaldı. bence umudunu kaybetme..

canım buna benzer bir durum benim arkadaşım vardı. Aşılama vs.. yaptırma direk tüp bebek yaptır o öyle yaptı. 2. tüp bebek denemesimde oldu hemde ikiz. Bebekler tek embriyo iken ikiye bölünmüşler 1000 de 1 olan bişi. Rabbim yardımcımız olsun. bence iyi bir doktor ile hallede bilirsiniz. Eğer istersen özelden mesaj atarsan onun hastanesini söyleyebilirim. Doktor çok iyi.

Benim bir çok yerde okuduğumda şöyle.. bazı kadınlarda ovulasyon tarihi 14 gün sonra bazılarında 10 bazılarında 13 .. yani bu değişiyor. adet başlama tarihinden sonra 12. gün oluyor bende mesela. Ama tüm okuduğum yazılarda, bu yumurtanın sadece ve sadece 24 saat yaşadığıdır. Bu sebeble ya ovulasyon günü ve öncesinde sık sık ilişkiye girmek gerekiyormuş. ovulasyon olup 24 saat geçtikten sonra yumurta özelliğini kaybediyor ve döllenme olmuyormuş. ben de eskiden sen gibi biliyordum ama bu bir nebze hatalı bir bilgi. sadece ovulasyon günümüzü iyi bilmek gerekiyor. ben 3 -4 aydır deniyorum. hep illa 14. günü oluyor sanıyordum ama yanılıyormuşum.meğer benim yumurta öldükten sonra ben uğraşıyormuşum. Artık bu bilgiye dikkat edeceğim.

Canm ben 24 25 qünde bi adet oluyorm qeçen ay 27 sinde olmuştum bu ay 21 inde oldm tahminime qöre bi dahaki adetimde kasımın 17 sinde benim yumurtlama qünüm ne zmn oluyo ben hesaplayamıyorm
selam aslında hesaplamaya gerek yok, vucut sinyal veriyor sadece anlamak gerekiyor. adetin bittikten bir kaç gün sonra sanki adet olacakmışsın gibi ağrıların olur kasığında işte yumurtluyorsun demektir.

iftar testi nedir?

canım yumurtlamanın olduğu gün olacak diye birşey yokki hiç belli olmaz bi bakmışsın bebiş göbüşte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…