Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adetten 12 gun once leblebi buyuklugunde pembe kan geldi.asiri terleme sicak basmasi yasadim kafamda acabalar oldu.gunum grldiginde olmadim 1gun sonrasinda gelmeye basladi.ama simdide asiri agri yasiyorum.sag bacagima vuran bir agri.sorunum ne neye baktirmaliyim nasil tedaviye baslicm bilmiyorum.iki asilama yaptirdim sonuc malum.sag tupum tikali

Jinekologa gidin bnce

Netten pink pad adinda bi takvim vardi onu indirdim regl gunlerini girince muhtemel iliski gunlerini gostriyor ona gore hareket ediyorum ama genelde gun asiri yapiyrz.hangi gun olacagi bellli olmaz diye.yarim satten daha fazla oylece ytiyorum ama yolunda olmayan bisey var ne bilemiyorum.dr.sikinti yok demekten baska bisey yapmiyor

canım ben bi arkadaşa sordum bunu eşi doktor oda yumurtlama günleri öncesi ve sonrası üstüste yapın diğer günler iki günde bir yapın gün aşırı ilişkide sperm sayısı azalır ve kişi strese girdiğinde spermlerde stres dolayısıyla dölleme yapmayabilir dedi ben yumurtlama günü öncesi ve sonrası ilişki onun dışında iki günde bir yapmayı düşünüyorum bide bunu düşün istersen çünkü zaten sperm vücutta 48 saat yaşıyo yanı 48 saatte bir daha fazla sayıda spermin giriş yapması bana göre daha doğru

Aynen cnm bnde duydum bzde takvimim uygulamsna göre yapiydk 3 aydr inşallah olur bu ay

Aynen cnm bnde duydum bzde takvimim uygulamsna göre yapiydk 3 aydr inşallah olur bu ay
inşallah canım bende 3-4 aydır deniyorum bide bu şekilde deniycem diğerlerinde çokta deneme günlerine uyduğum söylenemez bide vücut korunmayı bıraktığında kendini hamileliğe hazırlayabiliyormuş o nedenlede hamile kalamıyo olabiliriz. inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız.

Bn korunmadim hic kist vardi ufak 3 santm kadar yasmin kullandim gecti . Ama baya oldu hani snra neden olmuyr dye gittiğimde doktora 2 ay oncesi varmis kist ama adetinle gecer dedi dktor onmli bsey degl dedi . İnsallah rabbim vermistr hayrli bi evlatta çabalarımızn karşılığıyla beraber sabrmzin snunda verir rabbim mukafatni.....

Kizlar sabrin sonu selamettir.imtihan dünyasındaz rabbim siniyodur bzi sabrimizi herseyi iste. .. Zamani vaardr elbet allah korusun. Dogdktan snra bsey olrsa dahami iyi olur. En iyisi sabrli olmak dediklerimi iyi düşünün kendimi simdiye kadar böyle avuttum.bklicem artk. Ne zamn verirse rabbim . Rabbim verirse yuceligidir vermesse imtihanimdr........

Kızlar soqan kürüne başladm ben iki qündür içiyorm soqan kürü yaparken hamile Kalınırsa düşük yaptırıyomu. Bikaç kişiden öyle duydum

Bi ihtimal oyleymis bnde duydum ama adeine yakin icme bence bnde adetmin son gününde basldm 20 gün kadar ictim braktm
Adet bitiminin ikinci qünü başladm 15 qün içcem ztn korktum ya düşüqe enqel oluyosa bu ay korunim dye düşündüm o zmnda ne faydası olcak. Etkisini qördünmü peki cnm soqan kürünün

Bi ihtimal oyleymis bnde duydum ama adeine yakin icme bence bnde adetmin son gününde basldm 20 gün kadar ictim braktm
Adet bitiminin ikinci qünü başladm 15 qün içcem ztn korktum ya düşüqe enqel oluyosa bu ay korunim dye düşündüm o zmnda ne faydası olcak. Etkisini qördünmü peki cnm soqan kürünün

Yk hayr bsey olmaz allahn izniyle daha önceleri de icmistim bn amA 15 gun tam icmiyrdum sadece şunu soyleyim sana enfeksiyonm gecti vajinamda ne bilim akintm eskisi gbi asiri olmuyo ve kötü kokmuyo ve adetlerim de sancim aşırı olmuyor. Bnm ablam ck faydasini gördü Ama o adetiyle beraber ve snra 25 gün icti.

Ablam dün 3 . Doğumunu yapti yani

Kızlar size önemli bilgi vericem akrabamızda kadın doğum doktoru var benim hamileliğim için konusurken bilgi verdi bana gerçi sizde biliyosunuzdur ama yınede yazmak istedim ADET BİTTİKTEN SONRA 14 GÜN GEÇİNCE 2 GÜNDE BİR İLİŞKİYE GİRİP FALLOP TÜPÜNE SPERM BİRİKSİN ADETINIZ SON GÜNENE KADAR DEVAM EDİN İLİŞKİYE SADECE 1 GÜN DÖLLENME GERÇEKLEŞİYOMUŞ YUMURTAYLA SPERMIN BULUŞMASI 24 SAAT SÜRÜYOMUS EĞER FALLOP TÜPÜNDE SPERM VARSA DÖLLENİYOMUŞ O YUZDEN BOL BOL SPERM BİRİKSİN İÇERDE SADECE 1 GÜN DÖLLENME MEYDANA GELİYOMUŞ ONU KAÇIRIRSANIZ OLMUYOMUŞ GEBELIK
Biliyosunuzdur ama yinede paylaşmak istedim sizlerle

Hııı bde cnm cok afedersinde sormak durumundaym cok fazla gaz var sende de varmi. Oluyormu
Bende gaz problemi olmadi suana kadar ama dünden beri göğüsleri sizlama var özellikle sol göğüste bugun olmazsan 2 gun daha bekleyip test yapcam yine ama dayanamayıp yarın sabahtan da yapabilirim...ins ugurlu gelirde bu forum bu konu bu ay noktalar gelir )

Bilgi için tskler peki tahminen bu döllenme günü ne zaman olyor??

Bilgi için tskler peki tahminen bu döllenme günü ne zaman olyor??
adet olmana 2 hafta kala başlıyo yumurtlama anı TEK BİR YUMURTA SERBEST KALIP DÖLLENDİĞİ İÇİN SPERM BİRİKSİN RAHİMDE bence adetiniz bitince 14 gün sonra başlayın 2 gün arayla ilŞkiye girinki fallop tüpünde biriksin spermler vede sadece 24 saat serbest kalabiliyomuş yumurta döllenebilmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…