Cnm ben hem qebelik için hemde sivilce sorunum için içiyorm inşallah faydası olur 3 aydır korunmuyorz inşallah bu soqan kürü işe yararda Allahın izniyle bu ay bende o qüzel haberi alırımYk hayr bsey olmaz allahn izniyle daha önceleri de icmistim bn amA 15 gun tam icmiyrdum sadece şunu soyleyim sana enfeksiyonm gecti vajinamda ne bilim akintm eskisi gbi asiri olmuyo ve kötü kokmuyo ve adetlerim de sancim aşırı olmuyor. Bnm ablam ck faydasini gördü Ama o adetiyle beraber ve snra 25 gün icti.
Anldm cnm valla bn olmassam bugün cuma yapicm test.hayrlsi olsnBende gaz problemi olmadi suana kadar ama dünden beri göğüsleri sizlama var özellikle sol göğüste bugun olmazsan 2 gun daha bekleyip test yapcam yine ama dayanamayıp yarın sabahtan da yapabilirim...ins ugurlu gelirde bu forum bu konu bu ay noktalar gelir)
Insallah cnm hayrlsi olsnCnm ben hem qebelik için hemde sivilce sorunum için içiyorm inşallah faydası olur 3 aydır korunmuyorz inşallah bu soqan kürü işe yararda Allahın izniyle bu ay bende o qüzel haberi alırım
Canm ben 24 25 qünde bi adet oluyorm qeçen ay 27 sinde olmuştum bu ay 21 inde oldm tahminime qöre bi dahaki adetimde kasımın 17 sinde benim yumurtlama qünüm ne zmn oluyo ben hesaplayamıyormadet olmana 2 hafta kala başlıyo yumurtlama anı TEK BİR YUMURTA SERBEST KALIP DÖLLENDİĞİ İÇİN SPERM BİRİKSİN RAHİMDE bence adetiniz bitince 14 gün sonra başlayın 2 gün arayla ilŞkiye girinki fallop tüpünde biriksin spermler vede sadece 24 saat serbest kalabiliyomuş yumurta döllenebilmesi için
A.slm cnm hayrlisi olsn insallah. Bnmde göğüslermde dolgunluk var ve uçları agriyor kasik agrim var 5 gündür.bn test yapmadm henuz bugün bat bnmSelam kizlaaar
Bata 4 gun frlan var dayanamadim test yaptim silik de olsa 2. Cizgi cikti su an bel agrim var goguslerim buyudu ve sizliyo arada kasik batmalarim oluyo hadi hayirlisi benim gibi olan var mi su an
düzensiz oluyosan canım adetin bitince 1 bucuk hafta sonra 2 günde bir ilişkiye gir adet olana kadar hiç aksatma spermler biriksin adete 2 hafta kala yumurta serbest kalıyo eğer içerde yeterince güçlü sperm sayısı varsa hemen dölleniyo zatenCanm ben 24 25 qünde bi adet oluyorm qeçen ay 27 sinde olmuştum bu ay 21 inde oldm tahminime qöre bi dahaki adetimde kasımın 17 sinde benim yumurtlama qünüm ne zmn oluyo ben hesaplayamıyorm
A.slm cnm hayrlisi olsn insallah. Bnmde göğüslermde dolgunluk var ve uçları agriyor kasik agrim var 5 gündür.bn test yapmadm henuz bugün bat bnm
Selam kizlaaar
Bata 4 gun frlan var dayanamadim test yaptim silik de olsa 2. Cizgi cikti su an bel agrim var goguslerim buyudu ve sizliyo arada kasik batmalarim oluyo hadi hayirlisi benim gibi olan var mi su an
Ben de soğan kürünün çok faydasını gördüm. Bende varolan kist anında kayboldu. Doktorum endişelenmiş 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı önermişti. Ertesi ay gittiğimde kistten eser yoktu.Adet bitiminin ikinci qünü başladm 15 qün içcem ztn korktum ya düşüqe enqel oluyosa bu ay korunim dye düşündüm o zmnda ne faydası olcak. Etkisini qördünmü peki cnm soqan kürünün
Yk cnm ya yapipta hüsrana ugramk istemiyorum. Sabretcem bi kac gun snra yapicam emin olmk istyrum. .Nasil bekliyosun yapsana artik test canim haber verr hem
Sabrina hayran oldum canim ya ben dayanamıyorum bu kadar malesef ama hüsrana uğruyor tabiki...Yk cnm ya yapipta hüsrana ugramk istemiyorum. Sabretcem bi kac gun snra yapicam emin olmk istyrum. .
Bn cok seye sabir gosterdim de bugüne kadar bu bekledigim en güzel sabir .... Cnm.Sabrina hayran oldum canim ya ben dayanamıyorum bu kadar malesef ama hüsrana uğruyor tabiki...(
Doğru soluosun esasinda canim...korktuğum şey stres yapıp adet döngümün gecikmesi yeni yumurtlama zamanımin daha geç gelmesi..offf ins hepimizin hayirlisiyla bebisleri hemencecik olurBn cok seye sabir gosterdim de bugüne kadar bu bekledigim en güzel sabir .... Cnm.
Insallah cnm bnm . bnm yine boyle gect 10 gün kdar . doktora gttim kan testi yaptm negatif ckti ve o gün adet oldum ck kotu olmustum o zamn ck aglamstm ve doktor demsti cok istediginden olmuyodr dedi . bnde o gunden snra akışına braktm artk.smdi de stresten olabilir hani bu ay byle oldum . ve kaynanmlarla oturuyorum bn su an onlara sabr gösteriyorum ya şükür allahima bnunda sabrini veriyor rabbimDoğru soluosun esasinda canim...korktuğum şey stres yapıp adet döngümün gecikmesi yeni yumurtlama zamanımin daha geç gelmesi..offf ins hepimizin hayirlisiyla bebisleri hemencecik olur
Kaç aydır istiosun sen canim bu benim tahminen 2.deneme ayim ana beklemek je kadar zormus. 4.5 senedir evliyiz yeni yeni çocuk olayını isiniyoruz.siz kaç senedir evlisiniz?Insallah cnm bnm . bnm yine boyle gect 10 gün kdar . doktora gttim kan testi yaptm negatif ckti ve o gün adet oldum ck kotu olmustum o zamn ck aglamstm ve doktor demsti cok istediginden olmuyodr dedi . bnde o gunden snra akışına braktm artk.smdi de stresten olabilir hani bu ay byle oldum . ve kaynanmlarla oturuyorum bn su an onlara sabr gösteriyorum ya şükür allahima bnunda sabrini veriyor rabbim
Bn bi sene 3 ay lik evliyiz.olur insallah daha yeni düşünmeye baslamissinz çünkü sikinti yapma zamana brak ... Bizde 7_8 aydr istyruz cnmKaç aydır istiosun sen canim bu benim tahminen 2.deneme ayim ana beklemek je kadar zormus. 4.5 senedir evliyiz yeni yeni çocuk olayını isiniyoruz.siz kaç senedir evlisiniz?
Cnm benim darisi en kisa zamanda basina olsun insallahCanım , hayırlı olsun 1 haftadır giremiyorum foruma ., seni en son kan tahlili sonucu beklerken bırakmıştım,gözüm hemen seni aradı,takvimi görünce çok sevindim ,Rabbim sonuna erdirsin inşallah ...
belirtiler vardı ama test negatif çıktı adetine kaç gün war geçtimiSelam kizlaaar
Bu ay korunim mi o zmn?Ben de soğan kürünün çok faydasını gördüm. Bende varolan kist anında kayboldu. Doktorum endişelenmiş 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı önermişti. Ertesi ay gittiğimde kistten eser yoktu.
Fakat sana tavsiyem soğan kürü boyunca gebelik düşünmemen. Onu bir ay boyunca tedavi olarak gör ve mümkünse korun. O ay o vücudunu temizleyecek.