Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm ben hem qebelik için hemde sivilce sorunum için içiyorm inşallah faydası olur 3 aydır korunmuyorz inşallah bu soqan kürü işe yararda Allahın izniyle bu ay bende o qüzel haberi alırım

Anldm cnm valla bn olmassam bugün cuma yapicm test.hayrlsi olsn

Canm ben 24 25 qünde bi adet oluyorm qeçen ay 27 sinde olmuştum bu ay 21 inde oldm tahminime qöre bi dahaki adetimde kasımın 17 sinde benim yumurtlama qünüm ne zmn oluyo ben hesaplayamıyorm

Selam kizlaaar
Bata 4 gun frlan var dayanamadim test yaptim silik de olsa 2. Cizgi cikti su an bel agrim var goguslerim buyudu ve sizliyo arada kasik batmalarim oluyo hadi hayirlisi benim gibi olan var mi su an

Selam kizlaaar
Bata 4 gun frlan var dayanamadim test yaptim silik de olsa 2. Cizgi cikti su an bel agrim var goguslerim buyudu ve sizliyo arada kasik batmalarim oluyo hadi hayirlisi benim gibi olan var mi su an
A.slm cnm hayrlisi olsn insallah. Bnmde göğüslermde dolgunluk var ve uçları agriyor kasik agrim var 5 gündür.bn test yapmadm henuz bugün bat bnm

Canm ben 24 25 qünde bi adet oluyorm qeçen ay 27 sinde olmuştum bu ay 21 inde oldm tahminime qöre bi dahaki adetimde kasımın 17 sinde benim yumurtlama qünüm ne zmn oluyo ben hesaplayamıyorm
düzensiz oluyosan canım adetin bitince 1 bucuk hafta sonra 2 günde bir ilişkiye gir adet olana kadar hiç aksatma spermler biriksin adete 2 hafta kala yumurta serbest kalıyo eğer içerde yeterince güçlü sperm sayısı varsa hemen dölleniyo zaten

Selam kizlaaar

Fotoğrafını atsana testin

Adet bitiminin ikinci qünü başladm 15 qün içcem ztn korktum ya düşüqe enqel oluyosa bu ay korunim dye düşündüm o zmnda ne faydası olcak. Etkisini qördünmü peki cnm soqan kürünün
Ben de soğan kürünün çok faydasını gördüm. Bende varolan kist anında kayboldu. Doktorum endişelenmiş 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı önermişti. Ertesi ay gittiğimde kistten eser yoktu.

Fakat sana tavsiyem soğan kürü boyunca gebelik düşünmemen. Onu bir ay boyunca tedavi olarak gör ve mümkünse korun. O ay o vücudunu temizleyecek.

Doğru soluosun esasinda canim...korktuğum şey stres yapıp adet döngümün gecikmesi yeni yumurtlama zamanımin daha geç gelmesi..offf ins hepimizin hayirlisiyla bebisleri hemencecik olur
Insallah cnm bnm . bnm yine boyle gect 10 gün kdar . doktora gttim kan testi yaptm negatif ckti ve o gün adet oldum ck kotu olmustum o zamn ck aglamstm ve doktor demsti cok istediginden olmuyodr dedi . bnde o gunden snra akışına braktm artk.smdi de stresten olabilir hani bu ay byle oldum . ve kaynanmlarla oturuyorum bn su an onlara sabr gösteriyorum ya şükür allahima bnunda sabrini veriyor rabbim

Kaç aydır istiosun sen canim bu benim tahminen 2.deneme ayim ana beklemek je kadar zormus. 4.5 senedir evliyiz yeni yeni çocuk olayını isiniyoruz.siz kaç senedir evlisiniz?

Kaç aydır istiosun sen canim bu benim tahminen 2.deneme ayim ana beklemek je kadar zormus. 4.5 senedir evliyiz yeni yeni çocuk olayını isiniyoruz.siz kaç senedir evlisiniz?
Bn bi sene 3 ay lik evliyiz.olur insallah daha yeni düşünmeye baslamissinz çünkü sikinti yapma zamana brak ... Bizde 7_8 aydr istyruz cnm

Canım , hayırlı olsun 1 haftadır giremiyorum foruma ., seni en son kan tahlili sonucu beklerken bırakmıştım,gözüm hemen seni aradı,takvimi görünce çok sevindim ,Rabbim sonuna erdirsin inşallah ...
Cnm benim darisi en kisa zamanda basina olsun insallah

Selam kizlaaar
belirtiler vardı ama test negatif çıktı adetine kaç gün war geçtimi

Bu ay korunim mi o zmn?
Nasıl kullandın cnm kaç qün içtin nasl yaptın kürü bana bi yardımcı olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…