Sık wc gidiyodum :)
Şişkinliğim vardı baya 4 aylık hamile gibiydi karnım :)
Ve ısı takibi yapıodum yumurtlamam adete 3 gün kala olmuştu adet günü ısım düşmedi yüksek devam etti :)
Adetim geçti 5. Günü kan verdim 10 du beta eve geldim test yaptım idrar testi görebilecekmiyim 2. Çizgi yi diye ama negatifti 10. Gün silik ćizgi gördüm :)
Dedigim gibi emin olmak icin adet tarihinin gecmesini bekleBen kan testi yaptm ama erken miydi acaba aslında yarın tam 1 ay dolmuş oluyor gecen ayki adet tarihimin üstüne
24 ekimdi canim sen bugun olmadin dimeBnmde belim cok agriyr cnm senn bat ne zamandı
bende bu ayin basinda olmustum sonra sonunda bi dahaoldum ve ilk defa basima geldi siyahti kanim ve agrisizdi bi gun yogundu sonraki 5 gun leke halinde geldi ve kasik agrim istah acilmasi bas donmesi tiksinme var bunun ustune suphelendim test yaptim tek cizgiydi sonra moralim bozuldu kirdim boyle bi cizgi cikti sizce napmaliyim adetime 3 gun varPeki adet günü geçmezse kanda çok kanda çıkmaz mı benim 21 inde yani adetime 5 gün kala bi gün yogun üç gün kahverengi kanamam oldu 2 gün geçti şimdi adet günündeyim adetime bi gün kala beta yaptm cıkmadı
Yok olmadm cnm senin simdi kesin olarak ne sonuc cnm24 ekimdi canim sen bugun olmadin dime
Ayyy bana ne umut oldun bi bilsen :) bende adetim 24 ekimdi kasik agrilari,bel agrisi sag kasikda batmalar, yasadim adet oncesi .. C.tesi adet gunumudu olmadim.Pazar gunu ve dun inanilmaz gogsum agridi simdi oda hafifledi,bel agrim var arada kasik agrim simdi azcik gelen sari akntim var,Ve atesimi hergun olcuyorum 36.7 36.4 normalde benim 35 lerdedir bilmiyorum beklicem bendeSık wc gidiyodum :)
Şişkinliğim vardı baya 4 aylık hamile gibiydi karnım :)
Ve ısı takibi yapıodum yumurtlamam adete 3 gün kala olmuştu adet günü ısım düşmedi yüksek devam etti :)
Adetim geçti 5. Günü kan verdim 10 du beta eve geldim test yaptım idrar testi görebilecekmiyim 2. Çizgi yi diye ama negatifti 10. Gün silik ćizgi gördüm :)
Bnce bekle derim bn canm bat günün gecsin aradanda gecsin bi kac gün sonra test yapbende bu ayin basinda olmustum sonra sonunda bi dahaoldum ve ilk defa basima geldi siyahti kanim ve agrisizdi bi gun yogundu sonraki 5 gun leke halinde geldi ve kasik agrim istah acilmasi bas donmesi tiksinme var bunun ustune suphelendim test yaptim tek cizgiydi sonra moralim bozuldu kirdim boyle bi cizgi cikti sizce napmaliyim adetime 3 gun var
amin cok tesekkur ederim :/Cnm çok gecmiş olsun rabbim bir daha yasatmasın ümidini yitirme insallah sağlıklı bi bebişin olur
Arada kasik agrim var canim ama belim cok agriyor ya aslinda inanilmaz mide bulantimda var gogus sizim azaldi okadar yani daha cokda ben psikolojik belki diyorum bunlara ben hic kafama takmadan 10. Gunu beklicem insaAllahYok olmadm cnm senin simdi kesin olarak ne sonuc cnm
bekliyorum insallah guzel sonuclarla gelirim buraya :/Bnce bekle derim bn canm bat günün gecsin aradanda gecsin bi kac gün sonra test yap
Katiliyorum cnm psikolojikdr bnce.istedgimiz kadar takmicaz diyoruz ama nerdeeee bnm bi kerseinde senin su anki belirtilerin olmuştu on günüm geçmişti diyebilirm.dktora gttigimde dktr cok istediginz icn olmuyo demisti. Boylede seni ümitsizliğe kaptrdim ama k.bkma cnm bisey kafana takma kendini dinleme dye soyldimArada kasik agrim var canim ama belim cok agriyor ya aslinda inanilmaz mide bulantimda var gogus sizim azaldi okadar yani daha cokda ben psikolojik belki diyorum bunlara ben hic kafama takmadan 10. Gunu beklicem insaAllah
İnsallahhhhhh bkliyrz bzde o zamn ☺bekliyorum insallah guzel sonuclarla gelirim buraya :/
Yok canim olirmu ben o negatif testlerden sonra olursa supriz olur olmasada can sagligi dedim.. Bakalim bekleyip gorelim neler olacakKatiliyorum cnm psikolojikdr bnce.istedgimiz kadar takmicaz diyoruz ama nerdeeee bnm bi kerseinde senin su anki belirtilerin olmuştu on günüm geçmişti diyebilirm.dktora gttigimde dktr cok istediginz icn olmuyo demisti. Boylede seni ümitsizliğe kaptrdim ama k.bkma cnm bisey kafana takma kendini dinleme dye soyldim
Tam cnm sağlık versin rabbim olur cocukda insallah herseyn başı saglik yaniYok canim olirmu ben o negatif testlerden sonra olursa supriz olur olmasada can sagligi dedim.. Bakalim bekleyip gorelim neler olacak
Üşütmüs olabilrsin cnm ayaklarni sicak tut.Adetim biteli iki gün oldu bugun acayip sancım var neden olabilir acaba ?
Ya bence net 1 hafta geçmeli biraz sabırlı ol döllenmeden 9-10 gün sonra beta yükseliyor zaten tahmini yumurtlamanı hesapla 14. Gün kesin sonuç alırsın kanda tüp bebek ve aşılama da bile 14. Gün beta istiyor dr :)Peki adet günü geçmezse kanda çok kanda çıkmaz mı benim 21 inde yani adetime 5 gün kala bi gün yogun üç gün kahverengi kanamam oldu 2 gün geçti şimdi adet günündeyim adetime bi gün kala beta yaptm cıkmadı
Benimde normal ısım hep 35 civarıdır 36.3 ile 36.7 civarındaydı adet geçimi benimde hatta düşmesin diye dua ediyordum ne zaman yumurtladın :)Ayyy bana ne umut oldun bi bilsen :) bende adetim 24 ekimdi kasik agrilari,bel agrisi sag kasikda batmalar, yasadim adet oncesi .. C.tesi adet gunumudu olmadim.Pazar gunu ve dun inanilmaz gogsum agridi simdi oda hafifledi,bel agrim var arada kasik agrim simdi azcik gelen sari akntim var,Ve atesimi hergun olcuyorum 36.7 36.4 normalde benim 35 lerdedir bilmiyorum beklicem bende