Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Peki adet günü geçmezse kanda çok kanda çıkmaz mı benim 21 inde yani adetime 5 gün kala bi gün yogun üç gün kahverengi kanamam oldu 2 gün geçti şimdi adet günündeyim adetime bi gün kala beta yaptm cıkmadı

bende bu ayin basinda olmustum sonra sonunda bi dahaoldum ve ilk defa basima geldi siyahti kanim ve agrisizdi bi gun yogundu sonraki 5 gun leke halinde geldi ve kasik agrim istah acilmasi bas donmesi tiksinme var bunun ustune suphelendim test yaptim tek cizgiydi sonra moralim bozuldu kirdim boyle bi cizgi cikti sizce napmaliyim adetime 3 gun var

Eklentiler

• 12196212_735108089952509_3926888113359909251_n.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 39
Ayyy bana ne umut oldun bi bilsen :) bende adetim 24 ekimdi kasik agrilari,bel agrisi sag kasikda batmalar, yasadim adet oncesi .. C.tesi adet gunumudu olmadim.Pazar gunu ve dun inanilmaz gogsum agridi simdi oda hafifledi,bel agrim var arada kasik agrim simdi azcik gelen sari akntim var,Ve atesimi hergun olcuyorum 36.7 36.4 normalde benim 35 lerdedir bilmiyorum beklicem bende

Bnce bekle derim bn canm bat günün gecsin aradanda gecsin bi kac gün sonra test yap

Yok olmadm cnm senin simdi kesin olarak ne sonuc cnm
Arada kasik agrim var canim ama belim cok agriyor ya aslinda inanilmaz mide bulantimda var gogus sizim azaldi okadar yani daha cokda ben psikolojik belki diyorum bunlara ben hic kafama takmadan 10. Gunu beklicem insaAllah

Arada kasik agrim var canim ama belim cok agriyor ya aslinda inanilmaz mide bulantimda var gogus sizim azaldi okadar yani daha cokda ben psikolojik belki diyorum bunlara ben hic kafama takmadan 10. Gunu beklicem insaAllah
Katiliyorum cnm psikolojikdr bnce.istedgimiz kadar takmicaz diyoruz ama nerdeeee bnm bi kerseinde senin su anki belirtilerin olmuştu on günüm geçmişti diyebilirm.dktora gttigimde dktr cok istediginz icn olmuyo demisti. Boylede seni ümitsizliğe kaptrdim ama k.bkma cnm bisey kafana takma kendini dinleme dye soyldim

Yok canim olirmu ben o negatif testlerden sonra olursa supriz olur olmasada can sagligi dedim.. Bakalim bekleyip gorelim neler olacak

Ya bence net 1 hafta geçmeli biraz sabırlı ol döllenmeden 9-10 gün sonra beta yükseliyor zaten tahmini yumurtlamanı hesapla 14. Gün kesin sonuç alırsın kanda tüp bebek ve aşılama da bile 14. Gün beta istiyor dr :)

Benimde normal ısım hep 35 civarıdır 36.3 ile 36.7 civarındaydı adet geçimi benimde hatta düşmesin diye dua ediyordum ne zaman yumurtladın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…