Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Has

Cnm bana sorarsan yapma ben 1hafta kala yaptm negatif 2gün kala yaptım negatif boşa para gidiyor bugün adet gunumduu yapmadım sabredebilirsem 1hafta sonra yapcam insan acayip üzülüyor çünkü
Haklısınız çıkmıyor zatende insan duramıyo meraktan kiminin çok erken çıkıyo işte bi umut bizimkiside artk üzülmek istemiyorum bian önce kavuşmak istiyorum bebeğime

Haklısınız çıkmıyor zatende insan duramıyo meraktan kiminin çok erken çıkıyo işte bi umut bizimkiside artk üzülmek istemiyorum bian önce kavuşmak istiyorum bebeğime
Benim yerleşme kanaması oldu ona rağmen 3ü günü kanda çıkmadı hala beklyrm ama en kesin çözüm beklemek benden demesi insan çok üzülüyor o erken çıkanlar genelde erken yerleşme oluyor ama bütün doktorlar bekleyin 4üncü hafta bitsin diyor

Benim bu ay öteki aylara nazaran belim sırtım ağrıyo ilk gebelikde adetime bir hafta varken başlamıştı o yüzden biraz umutluyum inşllah

canım böyle söyleme nolur benim bir akrabam kaç tane doktora gitti tüp bebek vs. kesinlikle çocuğun olmaz cevabını alıyordu hep kadıncağaz artık kabullenmişti ki aradan geçen 10 sene sonrasında 2 tane çocuğu oldu... herşey mümkün inancını kaybetme söz dua edicem senin ve burdaki tüm arkadaşlar için.

benim ovulasyonum çarşamba günü bir haylice heyecanlıyım. 3-4 aydır deniyoruz. Sizce kaç ay olmazsa doktora gidilmesi gerekiyor.
canım bende senin gibiyim bizde 3-4 aydır deniyoruz. insan koruyo doktoramı gitsek acaba diyo bende ablama sordum kendisi hemşire bide doktor bi arkadaşıma sordum hemen döllenme olmayabilir bazen ilk 3 ay vücut kendini hamileliğe hazırlayabiliyor. her vücut ayrı tepki verir dedi ikidide o yüzden denemeye devam. ilişkiden yarım saat önce mutlaka kahve içsin eşin sperm sayısı artıyormu inşallah bu ay güzel haberleri alırız cnm :)

Sagol canm.ama gercekten umudum kalmadi.dun olmayinca acaba bebismi var dedim ama sabah kalktim yine husran.Ayrilik bile dusunuyorum yas olmus 32daha nekadar beklucem

günaydın kızlar dün akşam kan testi yaptırdım beta hcg 290 çıktı :) değerlerden anlayan var mı iyi bir sonuç mu ?
Hayirli olsun bebisiiinnnnsonucta sikinti yok ama iki gun sonra tekrar yaptir iki kat artip artmadigini kontrol et.cok sevindim hayirli olsun.bu sevinci isteyen herkes tatsin insallah .saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim

tatlım benim görümcem 40 ında doğurdu yaa valla bak :)
Aglamak uzulmek sadece beni yipratiyor.kimseylr paylasmadan hep mutlu gozukmeye calisip umursamiyormus gibi davranmak bile yordu.dusun artk benle birlikte evlenip 2.bebeklerini alanlari benden sonralarini dusunmek bile istemiyorum .

canım yılmak yorulmak yok güçlü olcaz doktora gittinmi birde ne kadar zamandır deniyosunuz?
4yil olacak yazin ameliyat oldum sag tupum tikali artk.temmuz ve eylulde asilama yaptirdik.bu arada yara var dedi fitil kullandim.normalde gunum dundu olmayinca yine umutlandm sabah kalktim kara gun.gucum kalmadi artk.sag bacagim cekiiyor simdi sanki okadar agriyor.birduru ot,bitki denedim hiccc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…