En erken ne Zaman test yapmayalım 29ekim
Haklısınız çıkmıyor zatende insan duramıyo meraktan kiminin çok erken çıkıyo işte bi umut bizimkiside artk üzülmek istemiyorum bian önce kavuşmak istiyorum bebeğimeHas
Cnm bana sorarsan yapma ben 1hafta kala yaptm negatif 2gün kala yaptım negatif boşa para gidiyor bugün adet gunumduu yapmadım sabredebilirsem 1hafta sonra yapcam insan acayip üzülüyor çünkü
Benim yerleşme kanaması oldu ona rağmen 3ü günü kanda çıkmadı hala beklyrm ama en kesin çözüm beklemek benden demesi insan çok üzülüyor o erken çıkanlar genelde erken yerleşme oluyor ama bütün doktorlar bekleyin 4üncü hafta bitsin diyorHaklısınız çıkmıyor zatende insan duramıyo meraktan kiminin çok erken çıkıyo işte bi umut bizimkiside artk üzülmek istemiyorum bian önce kavuşmak istiyorum bebeğime
Aynı canm benimde göğüslerim şiş gibi geliyo benimde büyüktür dokununca ucuna hafif acıyorAşırı bi acı yok benim gogüslerim büyük zaten normalde de o yüzden gerilme yok ama sis gibi geliyor bide sızı gibi sanki acı C clr2125 A Ask sana benzer
Oyyy kuzuma benim inşallah hepimiz kavuşcaz allahn izniyleHaklısınız çıkmıyor zatende insan duramıyo meraktan kiminin çok erken çıkıyo işte bi umut bizimkiside artk üzülmek istemiyorum bian önce kavuşmak istiyorum bebeğime
İnşllahOyyy kuzuma benim inşallah hepimiz kavuşcaz allahn izniyle
Bel Ağrı'sı oluyormuş gebelikte bende öyle sıkayetci olacak kadar olmadı amaBenim bu ay öteki aylara nazaran belim sırtım ağrıyo ilk gebelikde adetime bir hafta varken başlamıştı o yüzden biraz umutluyum inşllah
Daha once bikez biyokimyasal bikezde dis gebelik yasadim.gecen yaz disgebelik icin ameliyat oldum.sag tupumu kaybettim.bu yaz asilama yaptim.gecen ayda bi asilama daha yaptirdim.anlican hastaneden cikmiyorum.yara var dedi en son fitil kullandim iliskilere baslayinca biraktim 2tane kalmisti zaten.bilmiyorum artk neden olmadigini.simdi karin agrisi basladi muhtemelen geliyor.malesef bu ayda degilimne umudum nede yasama sevincim var oylesine gun dolduruyorum artk.evliyim cocugum yok,uni.bitirdim isim yok daha ne olsun dimi ama
canım bende senin gibiyim bizde 3-4 aydır deniyoruz. insan koruyo doktoramı gitsek acaba diyo bende ablama sordum kendisi hemşire bide doktor bi arkadaşıma sordum hemen döllenme olmayabilir bazen ilk 3 ay vücut kendini hamileliğe hazırlayabiliyor. her vücut ayrı tepki verir dedi ikidide o yüzden denemeye devam. ilişkiden yarım saat önce mutlaka kahve içsin eşin sperm sayısı artıyormu inşallah bu ay güzel haberleri alırız cnm :)benim ovulasyonum çarşamba günü bir haylice heyecanlıyım. 3-4 aydır deniyoruz. Sizce kaç ay olmazsa doktora gidilmesi gerekiyor.
Sagol canm.ama gercekten umudum kalmadi.dun olmayinca acaba bebismi var dedim ama sabah kalktim yine husran.Ayrilik bile dusunuyorum yas olmus 32daha nekadar beklucemcanım böyle söyleme nolur benim bir akrabam kaç tane doktora gitti tüp bebek vs. kesinlikle çocuğun olmaz cevabını alıyordu hep kadıncağaz artık kabullenmişti ki aradan geçen 10 sene sonrasında 2 tane çocuğu oldu... herşey mümkün inancını kaybetme söz dua edicem senin ve burdaki tüm arkadaşlar için.
canım yılmak yorulmak yok güçlü olcaz doktora gittinmi birde ne kadar zamandır deniyosunuz?Sagol canm.ama gercekten umudum kalmadi.dun olmayinca acaba bebismi var dedim ama sabah kalktim yine husran.Ayrilik bile dusunuyorum yas olmus 32daha nekadar beklucem
Hayirli olsun bebisiiinnnngünaydın kızlar dün akşam kan testi yaptırdım beta hcg 290 çıktı :) değerlerden anlayan var mı iyi bir sonuç mu ?
Hayirli olsun bebisiiinnnnsonucta sikinti yok ama iki gun sonra tekrar yaptir iki kat artip artmadigini kontrol et.cok sevindim hayirli olsun.bu sevinci isteyen herkes tatsin insallah .saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim [/QU
sağol canım benimmm aminn inşallah en kısa zamanda senden de hayırlı mutlu haberlerini alırız inşallah :)
canım yılmak yorulmak yok güçlü olcaz doktora gittinmi birde ne ka
dar zamandır deniyosunuz?[/Q
4yil olacak yazin ameliyat oldum sag tupum tikali artk.temmuz ve eylulde asilama yaptirdik.bu arada yara var dedi fitil kullandim.normalde gunum dundu olmayinca yine umutlandm sabah kalktim kara gun.gucum kalmadi artk.sag bacagim cekiiyor simdi sanki okadar agriyor.birduru ot,bitki denedim hiccc.
Sagol canm.ama gercekten umudum kalmadi.dun olmayinca acaba bebismi var dedim ama sabah kalktim yine husran.Ayrilik bile dusunuyorum yas olmus 32daha nekadar beklucem
Aglamak uzulmek sadece beni yipratiyor.kimseylr paylasmadan hep mutlu gozukmeye calisip umursamiyormus gibi davranmak bile yordu.dusun artk benle birlikte evlenip 2.bebeklerini alanlari benden sonralarini dusunmek bile istemiyorum .tatlım benim görümcem 40 ında doğurdu yaa valla bak :)
4yil olacak yazin ameliyat oldum sag tupum tikali artk.temmuz ve eylulde asilama yaptirdik.bu arada yara var dedi fitil kullandim.normalde gunum dundu olmayinca yine umutlandm sabah kalktim kara gun.gucum kalmadi artk.sag bacagim cekiiyor simdi sanki okadar agriyor.birduru ot,bitki denedim hiccccanım yılmak yorulmak yok güçlü olcaz doktora gittinmi birde ne kadar zamandır deniyosunuz?