Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Aglamak uzulmek sadece beni yipratiyor.kimseylr paylasmadan hep mutlu gozukmeye calisip umursamiyormus gibi davranmak bile yordu.dusun artk benle birlikte evlenip 2.bebeklerini alanlari benden sonralarini dusunmek bile istemiyorum .

çok kötü bir durum seni anlıyorum ama kendin kendini telkin etmekten başka çaren yok güçlü olmalısın umudumu yitirme lütfen.

4yil olacak yazin ameliyat oldum sag tupum tikali artk.temmuz ve eylulde asilama yaptirdik.bu arada yara var dedi fitil kullandim.normalde gunum dundu olmayinca yine umutlandm sabah kalktim kara gun.gucum kalmadi artk.sag bacagim cekiiyor simdi sanki okadar agriyor.birduru ot,bitki denedim hiccc
canım benim doktor çocuğun olmasaydı söylerdi hem yaran için fitil fullandığından dolyı hamile kalmamışta olabilirsin yumurtlama günlerine göre bi takvim hazırla kendine yılmak yok ne hamilelik haberleri duyuyoruz imkansız bile oluyo yeterki rabbim ol desin sen bol bol dua et öncelikle özellikle cuma günleri ezan ve sela arasında en çok duanın kabul edildiği zamanmış. yumurtlama günlerindede eşinle birlikte olmaya çalış ilişki öncesi eşine yarım saat önce kahve içir ilişki sonrasıda popo kısmın yukarıda olacak şekilde popo altına yastık koy sprmlerin dışarı çıkası biraz olsun engellenir ve yarım saat yat bu şekilde ama en önemlisi dua tatlım bende bol bol dua ederim.

Aglamak uzulmek sadece beni yipratiyor.kimseylr paylasmadan hep mutlu gozukmeye calisip umursamiyormus gibi davranmak bile yordu.dusun artk benle birlikte evlenip 2.bebeklerini alanlari benden sonralarini dusunmek bile istemiyorum .
Üzülme canım nolur. Stres en büyük engel bebişlerin gelmesine. Hepbirlikte sabırla duayla ilerlicez ve inşallah rabbim mükafatını bebişle vercek sıkma canını..

O kadar anlıyorum. Ki hepinizi ilk denemem de o ay hamile kaldım kızım 9 yaşında 2 yıl korunmadigimiz halde hamile kalamadim umudum bitmişti o ay rahim filmi çektirdim ertesi ay hamile kaldım 16. Haftadayiz o kadar umutsuzdum ki yerleşme kanamasi ni bile anlamadım gerçi işlerimde yogun. Du adete 10 gün kala 2 gün kahverengi kanamam oldu adet oluyorum sandım ama çok yoğun değil 3 damla anlamadım aklıma gelmedi yani her ay aman akinti var hamileyim aman göğsümde ağrı var hamileyim diyen ben yerleşme kanamasini ki en belli belirtidir anlayamadım umarım sizlerinde böyle anlayamadan gelir bebisleriniz sorularınız olursa yanitlarim

O kadar anlıyorum. Ki hepinizi ilk denemem de o ay hamile kaldım kızım 9 yaşında 2 yıl korunmadigimiz halde hamile kalamadim umudum bitmişti o ay rahim filmi çektirdim ertesi ay hamile kaldım 16. Haftadayiz o kadar umutsuzdum ki yerleşme kanamasi ni bile anlamadım gerçi işlerimde yogun. Du adete 10 gün kala 2 gün kahverengi kanamam oldu adet oluyorum sandım ama çok yoğun değil 3 damla anlamadım aklıma gelmedi yani her ay aman akinti var hamileyim aman göğsümde ağrı var hamileyim diyen ben yerleşme kanamasini ki en belli belirtidir anlayamadım umarım sizlerinde böyle anlayamadan gelir bebisleriniz sorularınız olursa yanitlarim
İnşallah rabbim beklemrdigimiz anda sevindirsin bizi

Benim adet olmadan iki hafta önce bir hafta sürn kahverengi leke geldi gunde 3 4 camasr degistirdim yerlesme sandım ama degilmis maalesef adet oldum

Az az geldi kahverengi leke stresten olabilir mi acaba bir hafta surermi strestende olsa
Sen bir doktora görün canım rahmin de yara olabilir stres de olabilir ama ben çok stres yaptım iki sene de yanlız böyle bişey yaşamadım 4 sene önce senin gibi zamansiz kanamalarim oldu ve rahmimde yara varmiz

X