- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
artık test yaptırmaya bıktım napsam bilemedim şimdiDedigim gibi yerlesme kanaması olabilir bence test yap
Canım aynı duygulardayız inan az önce kendi kendime dedim yarına kadar birsey olmazsa test yapcam İnsaAllah ama ne bilim ya kalbim kırık gonlum yorgun elhamdulillah yıllar yıllar bekleyen var hamilize sükür napalım Rabbim en iyisini bilirartık test yaptırmaya bıktım napsam bilemedim şimdi
Ayyy gerçekten miii? Şuan çok mutlu oldum inan :) Gerçi pek bilmiyorum ama neresindesin tatlım???Bende ankaradayim cnmmm
hoşgeldin canımcım :)Kizlarrrrrrr bn geldimmmm..
Ben etimesguttagim cnm sen nerdesinAyyy gerçekten miii? Şuan çok mutlu oldum inan :) Gerçi pek bilmiyorum ama neresindesin tatlım???
Oranda oturuyorum bende canım. Sanırım uzağızBen etimesguttagim cnm sen nerdesin
aslen de buralı mısınız?Ben etimesguttagim cnm sen nerdesin
Merhaba canim ayni bendede bu durum var bende bugun olmam lazimdi. Ne agri var nede belirti. Bi kac gun once adet sancilarim vardi ama yok artik. Insallah hamis kaliriz hepimizdeya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
ölede bu ay için bıktım bidahiki ay yine devam edicem o testlere . ama ben bi doktoruma gidicem canım birdr doktorum bana tarlusal vermişti onu kullanmıştım ama hala adet olmadım iki kutu kullan dedi bitti çoktan.. 10 gün içinde adet olunması gerekiyormuş ama ne on günü adetim bile 16. ün adetim yok o ilaç adetten 6gün sonra bitmişti .yani şimdiye çoktan adet olmam lzmdıCanım aynı duygulardayız inan az önce kendi kendime dedim yarına kadar birsey olmazsa test yapcam İnsaAllah ama ne bilim ya kalbim kırık gonlum yorgun elhamdulillah yıllar yıllar bekleyen var hamilize sükür napalım Rabbim en iyisini bilir
cnm erken olabilior .. kan testi kesin sonuç vrrio diolar ama oda geç döllenmede kesin sonuç olmuo işteMerhaba arkadaslar burda yeniyim :) bende kac aydir gebe kalmak icin ugrasiyorum. 5 aydir ugrasiyoruz. Bugun adet olma gunumdu ve hicbi adet sancisi yok. Sadece iki gun once kasiklarim cok agridi oyle arada sirada hani adetim erken gelir zannettim ama yok olmadi. Bugunde olmam gerekiyordu ama olmadim. Test yaptim negatif cikti . Acaba erkenmi . Hatta belirtilerim yok sadece karnimda hafif batmalar arada sirada . Goguslerimin hassasiyeti azaldi. Bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin :)
Canım bikaçgün daha bekle tekrarla istersen testini..Gebelik testi bile negatif tek cizgi cikti.
Allah allah, bi baktir kanina cunki adet gecikmesi bu sonuctaölede bu ay için bıktım bidahiki ay yine devam edicem o testlere . ama ben bi doktoruma gidicem canım birdr doktorum bana tarlusal vermişti onu kullanmıştım ama hala adet olmadım iki kutu kullan dedi bitti çoktan.. 10 gün içinde adet olunması gerekiyormuş ama ne on günü adetim bile 16. ün adetim yok o ilaç adetten 6gün sonra bitmişti .yani şimdiye çoktan adet olmam lzmdı
pazartesi baktırdım 0.100 çıktı yani tek seçeneğim kaldı doktora gitmekAllah allah, bi baktir kanina cunki adet gecikmesi bu sonucta
Insallah canim ya insan bekleye bekleye deliriyo bide herdefasinda yine hayal kirikligina ugruyoruzcnm erken olabilior .. kan testi kesin sonuç vrrio diolar ama oda geç döllenmede kesin sonuç olmuo işte
evet malesefInsallah canim ya insan bekleye bekleye deliriyo bide herdefasinda yine hayal kirikligina ugruyoruz
Annem ruyasinda dungece kucagina cocuk verdigimi gormus hayir olur insallah :)evet malesef
Sen ne zamndr istiyosun bebisshoşgeldin canımcım :)
Geçici agridr insallah ta hamilesindr cnm .. Sabrin sonu selamettir..Merhaba arkadaslar burda yeniyim :) bende kac aydir gebe kalmak icin ugrasiyorum. 5 aydir ugrasiyoruz. Bugun adet olma gunumdu ve hicbi adet sancisi yok. Sadece iki gun once kasiklarim cok agridi oyle arada sirada hani adetim erken gelir zannettim ama yok olmadi. Bugunde olmam gerekiyordu ama olmadim. Test yaptim negatif cikti . Acaba erkenmi . Hatta belirtilerim yok sadece karnimda hafif batmalar arada sirada . Goguslerimin hassasiyeti azaldi. Bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin :)