Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar burda yeniyim :) bende kac aydir gebe kalmak icin ugrasiyorum. 5 aydir ugrasiyoruz. Bugun adet olma gunumdu ve hicbi adet sancisi yok. Sadece iki gun once kasiklarim cok agridi oyle arada sirada hani adetim erken gelir zannettim ama yok olmadi. Bugunde olmam gerekiyordu ama olmadim. Test yaptim negatif cikti . Acaba erkenmi . Hatta belirtilerim yok sadece karnimda hafif batmalar arada sirada . Goguslerimin hassasiyeti azaldi. Bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin :)

ya arkadaslar yarın hastalanmam lazım ama bende hıc bı belırtı yok.fakat hamılelık belırtısıde yok yanı gaz fılan var akıntı var az bazen karnımın alt bolgesıne bı kramp gıryo ama 4 sanıye fılan suruyo.. bunlarda belırtı değildir heralde..
Merhaba canim ayni bendede bu durum var bende bugun olmam lazimdi. Ne agri var nede belirti. Bi kac gun once adet sancilarim vardi ama yok artik. Insallah hamis kaliriz hepimizde

Canım aynı duygulardayız inan az önce kendi kendime dedim yarına kadar birsey olmazsa test yapcam İnsaAllah ama ne bilim ya kalbim kırık gonlum yorgun elhamdulillah yıllar yıllar bekleyen var hamilize sükür napalım Rabbim en iyisini bilir :KK43:
ölede bu ay için bıktım bidahiki ay yine devam edicem o testlere . ama ben bi doktoruma gidicem canım birdr doktorum bana tarlusal vermişti onu kullanmıştım ama hala adet olmadım iki kutu kullan dedi bitti çoktan.. 10 gün içinde adet olunması gerekiyormuş ama ne on günü adetim bile 16. ün adetim yok o ilaç adetten 6gün sonra bitmişti .yani şimdiye çoktan adet olmam lzmdı

Merhaba arkadaslar burda yeniyim :) bende kac aydir gebe kalmak icin ugrasiyorum. 5 aydir ugrasiyoruz. Bugun adet olma gunumdu ve hicbi adet sancisi yok. Sadece iki gun once kasiklarim cok agridi oyle arada sirada hani adetim erken gelir zannettim ama yok olmadi. Bugunde olmam gerekiyordu ama olmadim. Test yaptim negatif cikti . Acaba erkenmi . Hatta belirtilerim yok sadece karnimda hafif batmalar arada sirada . Goguslerimin hassasiyeti azaldi. Bakalim hayirlisi insallah hepimiz icin :)
cnm erken olabilior .. kan testi kesin sonuç vrrio diolar ama oda geç döllenmede kesin sonuç olmuo işte

ölede bu ay için bıktım bidahiki ay yine devam edicem o testlere . ama ben bi doktoruma gidicem canım birdr doktorum bana tarlusal vermişti onu kullanmıştım ama hala adet olmadım iki kutu kullan dedi bitti çoktan.. 10 gün içinde adet olunması gerekiyormuş ama ne on günü adetim bile 16. ün adetim yok o ilaç adetten 6gün sonra bitmişti .yani şimdiye çoktan adet olmam lzmdı
Allah allah, bi baktir kanina cunki adet gecikmesi bu sonucta

Geçici agridr insallah ta hamilesindr cnm .. Sabrin sonu selamettir..

X