Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İ

Canim benim yumurtlama sonrası birgun suren kahverengi akintim oldu okadar 1 haftadir sag kasik agrim,bel agrim,gogsumde sızım dolgunlasma ve inanılmaz gazım var.birkac gundur gazım ve sag kasik agrim azaldi bugun yarinda adet gunum suan gelen giden hicbirsey yok masallah bilmiyorum yaaa inan cok iatiyorum cok cok cok hayirlisi artik ben bugub test aldim insaAllah adet olmazsam yarin sabah yapıcam testi az once namazdayken hafif kasik agrisi cektim adet gibiydi umidim varla yok arası nediyim Rabbim en iyisini bilir

İnşallah tutunmuştur meleğin sana. Bende çok istiyorum inan canım benim. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

Zamanı var demekki canım. Sabırla ve duayla beklemek en iyisi..

Canım idrarında koyulaşma yok muydu hiç ? Genelde köpüren koyu renkli idrardan bahsetmiştide..
CAnim benim hem koyulasmis hemde köpuklüydu hatta çok sasirmistim ben sürekli lavaboya çamaşır suyu dökerim heralde güzel durulayamadim diye düşünmüştüm hala bile arada koyu köpüklü

CAnim benim hem koyulasmis hemde köpuklüydu hatta çok sasirmistim ben sürekli lavaboya çamaşır suyu dökerim heralde güzel durulayamadim diye düşünmüştüm hala bile arada koyu köpüklü
Genelde öyle yazılmış burda canım koyu ve tortulu idrar belirti diye. Bakalım hayırlısı hakkımızda tatlımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…