Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar hala mide bulantısı kusma yok bende çok korkuyorum bi kez dış gebelik geçirdiğim için 5. haftasında hala kusmayan :KK42::KK42:bulantısı olmayan varmi

ben oğlumda bulantı da kusma da hiiiç yaşamadım canım. hamileliğin olmazsa olmazı değil yani. hem ne güzel hiç başlamaz umarım benim gibi rahat geçirirsin

İnş hayırlı haberini alırız kuzum meleğin seninledir inş
canım bende 7. haftamdayım bulantı kusma bende de yok gayet iyiyim 2. aydan sonra başlıyomuş hcg yükseldikçe canını hiç sıkma stres yapma sakın olumlu düşün ben hamile oldugumu testte anladım fazla bi belirtim olmadı kişiden kişiyede değişiyo bu durumlar :emir_bebek:

canım bende 7. haftamdayım bulantı kusma bende de yok gayet iyiyim 2. aydan sonra başlıyomuş hcg yükseldikçe canını hiç sıkma stres yapma sakın olumlu düşün ben hamile oldugumu testte anladım fazla bi belirtim olmadı kişiden kişiyede değişiyo bu durumlar :emir_bebek:
Saol kuzucum bugün is yerinde iki arkadaş söyleyince kara haber tellali gibi içimi kararttilar zaten psikolojim bi tuhaf bi agliyom bi gülüyom bi tuhaf oldum

kızlar 3 gün kahverengi adet oldum şimdi adetim bitti ovalasyon testi yaptım bu yeni yumurtlama mi acaba hemde yine adet olcakmisim gibi ağrılarım var

Eklentiler

• 20151023_060507.jpg
    20151023_060507.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 47
adetim 3 gün kahverengi oldu ovalasyon testi yaptım bu çıktı yine adet olcakmisim gibi ağrılarım var yine mi yumurtluyorum

Eklentiler

• 20151023_060503.jpg
    20151023_060503.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 34
kızlar 3 gün kahverengi adet oldum şimdi adetim bitti ovalasyon testi yaptım bu yeni yumurtlama mi acaba hemde yine adet olcakmisim gibi ağrılarım var
Normalde de kahverengimi adet oluyorsun? Eger oyle degilse yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsin. Yunurtlama testine gelince iki cizgi ayni koyulukta ise yumurtluyorsun boyle silik cikmasini umursamayin diyorlar herkesde lh biraz olurmus ama yumurtlama testi ile gebe oldugunu anlayanlarda varmis bence adetin gectiyae gebelik testi yap

Acaba gec döllenme olduda yerlesme kanamasımı yasıyorsun bu kanamaa durunca bi test daha yap bence yoksada dr a gitmelisin adetin baya gecmis ama ben nedense yerlesme kanamasi gibi hissettim
yumurtlama fideil çünki bayram haftasıydı sanırım pembe bi kan gelmişti o hafta yumurtlamaydu die hatrlıorum bu ayrı bi kanama hala daha devam edio pembemsi olarak

X