Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok şükür darısı sağlıkla benim başıma

amin canım cok zor beklemek seni çok iyi anlıyorum rabbım en kısa zamanda sana da gostermeyı nasıp etsın ınsalah

Rabbim saglikla kucagna almayi nasip etsin inşallah canm yaa ... Darısı başımıza

amin canım rabbım sana da nasip etsin en kısa hayırlı zamanda

Haklisin dusunmucen ..psikolojik de olabiliyomus. Bn ck yasadm çünkü kendini avutuyosun aslında. Snrda hayal kırıklığı v.s .aslında akisina bırakacaksın....
Psikolojik canım galiba bilemedim inan hayırlısı olsun hakkımızda.. sen ne zamandır deniyosun ??
Bat bugün ama 1-2 gub oynar benim cok nadiren ama hic bi belirtim yok suannn sende durunlar nasil
Canım benim ovulasyon sonrası 8 gün göğüslerde koltuk altına doğru yan taraflarda ağrı vardı eğildiğimde bile. Kasığımda ara sıra batmalar bel ağrısı var dı ama bugün hiçbi belirti yok göğüs ucu hassasiyeti dışında. Bilemedim yaaa.. bat a 6 gün var benmde... böyle ağrılar yaşadın mı ovulasyon sonrası??

canım 6+2yim ben hiç bulantım yok. bunun için bence sevinmelisin. İnşallah rahat geçirirsin.

canım merhaba öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun birşey sormak istiyorum sana idrarda tortu olursa hamilelik belirtisi oluyormuş bu konuda bilgin var mı ? sen dikkat etmiş miydin idrarına ?

canım merhaba öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun birşey sormak istiyorum sana idrarda tortu olursa hamilelik belirtisi oluyormuş bu konuda bilgin var mı ? sen dikkat etmiş miydin idrarına ?

Merhaba çok teşekkürler :) . valla benim hamilemiyim diye düşünmekten bakmadığım şey kalmamıştı. idrarada baktım tabi ama o bende adet olmaya yakın hep oluyor. benim idrarımda bi değişiklik olmadı. ama rengi koyulaşanlar vs olabiliyo. inan sabredip beklemekten başka hiç bi çare yok ne kadar sabırsızlandığını çok iyi biliyorum günler hatta saatler geçmiyodur ama hiç bi belirti yaşamadan hamile olduğumu öğrendim şuana kdrda zerre kdr bi değişikliğim yok.

Canım idrarında koyulaşma yok muydu hiç ? Genelde köpüren koyu renkli idrardan bahsetmiştide..

canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. bugün adet tarihim olmadım henüz adetlerimde bir kaç gün sapma olabiliyor ondan tam umutlanamıyorum ne adet belirtim var ne de gebelik... öyle boş boş bekliyormuş gibi hissediyorum kendimi

aklına takılan merak ettiğin yardımcı olabilceğim ne varsa elimden geldiğince yazarım. buralarda az yazıpta bende merakımı gidermedim. Ben hala boşboş bekliyomuşum gibi bekliyorum ve hep hissederim anlarım diyodum öyle olmuyomuş. Benimde senin gibi bikaç gün sapma oluyodu genelde. adet düzenim 30-34 gün arası değişir. ama ovulasyon testiyle yumurtamın çatladığı günü bildiğimden artık tam gününde olmayı bekliyodum. illa belirti arama kendinde heleki mide bulantısı baş dönmesi vs. bunlar kandaki hcg değerinin belirli bi seviyeye gelmesinden sonra çıkıyormuş. Yaşadıklarımızın hepsi psikolojik.

samimiyetin için de ayrıca teşekkür ediyorum canım :) allahım hayırlısını sağlıklısını nasip eder inşallah... sende sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah :) benim adet düzenim de 30-34 gün arası değişiyor, psikolojik olarak da bişey yaşamıyorum öyle iştee...

Kızlar hala mide bulantısı kusma yok bende çok korkuyorum bi kez dış gebelik geçirdiğim için 5. haftasında hala kusmayan bulantısı olmayan varmi
Canım benim 7 haftada başladı 4 ay sürdü.Hemen olumsuz düşünme ki inşallah bulantın olmaz.Ben çok çektim çünkü sürekli serum yedim oyüzden bulantım yok diye üzülme sakın.Korkma Allah izin verirse hiçbir sıkıntı olmaz

Olcaktır elbet Allah ın izniyle :) ben hiç olmıcak sanıyodum hep. Sabırla ısrarla dua etmek gerek..
Duamı hiç eksik etmiyorum. Rabbim kalbimdekini biliyo ve bugüne kadar hiç açtığım elimi ettiğim duamı geri çevirmedi. Bunda da hepimizin gönlüne göre versin inşallah.. sen ne kadar bekledin bebeğini canımcım ??

8 ay bekledim canım ama gel bi de bana sor yıllardır olmuyo gibiydim. Bu bi imtihan rabbim bakıyor kulum isyan edicekmi duadan vazgeçicekmi diye. O ol der ve olur buna tam manasıyla inanıp dua ettikten sonra vericektir inşallah. Umutsuzluğa kapılmak Allah korusun küfre gitmek gibi aslında. Sabırla duayla istemek gerek.

Rabbim daim etsin şuanki mutluluğunu gün be gün katlanarak inşallah.. Tedaviyle falan mı oldu peki yada ne bilym kür falan uyguladın mı ??

Ayy canım maşşalahhh. Sağlıkla kucağına da al inşallah..Darıso bizlere hayırlısıyla.. ilk gün hiç mi görünmemiş 2.çizgi ??

ay ne güzel yaaa canım benim hayırlı uğurlu olsun gözünaydın :))

Rabbim daim etsin şuanki mutluluğunu gün be gün katlanarak inşallah.. Tedaviyle falan mı oldu peki yada ne bilym kür falan uyguladın mı ??

yok ne tedavi ne kür hiç bişey yapmadım. Zaten testlerimi de yaptırmıştım tüm değerler herşey normal çıktı. Eşiminde değerlerinde bişey yoktu. Tamamen nasip bu zamanaymış. Zaten doktorlarda 1 yıl süre veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…