Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İ
Psikolojik canım galiba bilemedim inan hayırlısı olsun hakkımızda.. sen ne zamandır deniyosun ??

Canım benim ovulasyon sonrası 8 gün göğüslerde koltuk altına doğru yan taraflarda ağrı vardı eğildiğimde bile. Kasığımda ara sıra batmalar bel ağrısı var dı ama bugün hiçbi belirti yok göğüs ucu hassasiyeti dışında. Bilemedim yaaa.. bat a 6 gün var benmde... böyle ağrılar yaşadın mı ovulasyon sonrası??

Canim benim yumurtlama sonrası birgun suren kahverengi akintim oldu okadar 1 haftadir sag kasik agrim,bel agrim,gogsumde sızım dolgunlasma ve inanılmaz gazım var.birkac gundur gazım ve sag kasik agrim azaldi bugun yarinda adet gunum suan gelen giden hicbirsey yok masallah bilmiyorum yaaa inan cok iatiyorum cok cok cok hayirlisi artik ben bugub test aldim insaAllah adet olmazsam yarin sabah yapıcam testi az once namazdayken hafif kasik agrisi cektim adet gibiydi umidim varla yok arası nediyim Rabbim en iyisini bilir

İ

Canim benim yumurtlama sonrası birgun suren kahverengi akintim oldu okadar 1 haftadir sag kasik agrim,bel agrim,gogsumde sızım dolgunlasma ve inanılmaz gazım var.birkac gundur gazım ve sag kasik agrim azaldi bugun yarinda adet gunum suan gelen giden hicbirsey yok masallah bilmiyorum yaaa inan cok iatiyorum cok cok cok hayirlisi artik ben bugub test aldim insaAllah adet olmazsam yarin sabah yapıcam testi az once namazdayken hafif kasik agrisi cektim adet gibiydi umidim varla yok arası nediyim Rabbim en iyisini bilir
İnşallah tutunmuştur meleğin sana. Bende çok istiyorum inan canım benim. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

yok ne tedavi ne kür hiç bişey yapmadım. Zaten testlerimi de yaptırmıştım tüm değerler herşey normal çıktı. Eşiminde değerlerinde bişey yoktu. Tamamen nasip bu zamanaymış. Zaten doktorlarda 1 yıl süre veriyor.
Zamanı var demekki canım. Sabırla ve duayla beklemek en iyisi..

Eklentiler

• IMG_20151023_150716.jpg
    IMG_20151023_150716.jpg
    125,4 KB · Görüntüleme: 41
Canım idrarında koyulaşma yok muydu hiç ? Genelde köpüren koyu renkli idrardan bahsetmiştide..
CAnim benim hem koyulasmis hemde köpuklüydu hatta çok sasirmistim ben sürekli lavaboya çamaşır suyu dökerim heralde güzel durulayamadim diye düşünmüştüm hala bile arada koyu köpüklü

CAnim benim hem koyulasmis hemde köpuklüydu hatta çok sasirmistim ben sürekli lavaboya çamaşır suyu dökerim heralde güzel durulayamadim diye düşünmüştüm hala bile arada koyu köpüklü
Genelde öyle yazılmış burda canım koyu ve tortulu idrar belirti diye. Bakalım hayırlısı hakkımızda tatlımm..

X