- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
Ayy canim benim. Bunlari yasayip atlatmis olman bana guc verdi inan. Sag ol paylastigin icin. Sabah gittim hastaneye. Baktilar. Ultrasonu yapan dr bisi demedi. Ben stent ya da katateri sordum. Hayir daha o durumda degil seninki o 4. Asamada oluyor senin daha baslangic dedi. Sonucu kendi dr uma gosterdim. O da su anda acil bi durum yok. Takip edicez dedi. Agrisi zor di mi. Hele senin ikisibde birden daha zor olmustur. Umarim benimki de bu seviyede kalir senin gibi sorunsuz atlatirim ben de. Opuyorum canimhiçbir şey olmaz canım hiç korkma sakın benim 2 böbrekte birden oldu 24. haftamdayken stent takıcaz yoksa bebeğe de sana da zararı var dediler.. stent takılırken de erken doğum riski var dediler. ağlaya ağlaya içim çıkmıştı aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.. ağrıdan defalarca kez acillik olmuştum falan neyse zor günlerdi.. sonra bir doktor anneme sakın taktırmasın demiş ona güvenip taktırmadım birkaç hafta içinde kendiliğinden geçti.. senin tek böbrekmiş onu normal sayıyorlar zaten. birkaç hafta seni üzer ağrılar ama geçecek merak etme
İnşallah ya çok umutlandım bakalım dediğin gibi şu tahliller de ne çıkıcak ya çok zormuş artık herkesi daha iyi anlıyorum artık herşey çok sabır istiyorCanim stres yapma tahlilini bekle bazen yumurtalar catlamadan kiste döne biliyormus ve adetinle birlikte onlari atip diger yeni yumurtan olusuyor. Inşallah testinde kist yerine bebis haberini alirsin. Yenisye eger kese gorunmemesi normal canim
benimde aynı oldu :) stresi bıraktığım an oldu :)Bende bundan önce ki 4 ay Öyleyim fakat baktım olmuyor kendimi faklı düşünmeye yönlendirdim zaten yeni evlendin daha gençsin boşver olsunda geç olsun dedim ama bu ay oldu:)
Sol kasığımda 1 haftadır batma var canım bide çok hafif bel ağrım var heycanlandım bak şimdi :) yine tek çizgi görürsem çok üzülücem
İnşallah vardır canım hakkımızda hayırlısı bugün alıcam yarın sabah yaparım daha iyi olur sonucu yazıcam :)Benimde sag kasigimda batma var belimdede boyle egilip kalkarsam agrim oluyor hemde cok onceden koltuklari havada parmagimda dondurmuslugum var simdi makinaya bulasiklari dizmek icin bile egilemiyorum her dk yeni birsey yasiyorum psikolojikmi bilmiyorum simdide ayaga kalktikca basim donuyor 2 gun daha test icin nasil beklicem bilmiyorum bence sen yap ama. Bekleme
Iki katindan fazla guzek ilerleme.allah saglikla kucagina alnayi nasip etsin.ama sen yinede en azndan bi sure takip ettir degerlerini.lekelenme yada kanama yoksa endiselenme keyfine bakMerhaba kizlar adetim 19 ekimdi beta yaptirdim 39.2 cikti 48 saat snr bidaha yaptirdim 124.2 cikti nasil sizce sanki bana yavasmi geldi acaba
Belden bacaga vuran agri,kasikta batma,agiz tadinda degisme,halsizlik,gogus buyumesi belirtilerini yasiyorum.ama hic umudum kalmadi.3yildir her ay hamileymisim gibi hissetmek cok yordu beni.son 4gun bekliyirum.insallah allah isteyen herkese verir icindede bana nasip ederBenimde sag kasigimda batma var belimdede boyle egilip kalkarsam agrim oluyor hemde cok onceden koltuklari havada parmagimda dondurmuslugum var simdi makinaya bulasiklari dizmek icin bile egilemiyorum her dk yeni birsey yasiyorum psikolojikmi bilmiyorum simdide ayaga kalktikca basim donuyor 2 gun daha test icin nasil beklicem bilmiyorum bence sen yap ama. Bekleme
merhaba kızlara size bişey sorcam SONUÇ 1667 cıktı REFERANS 1,0-5,3 mlU\ml olarak cıktı bu ne deemek
yani gebelık var mı ama referans 1.0 5.3 ne demekTebrik ederim hamileriniz hemde değer bayağı bir yüksek :)
yani gebelık var mı ama referans 1.0 5.3 ne demek
beta hcg 1667 sonuc bu sekilde yani var anladım teşekkür ederim bu referans önemli degil yaniEvet eger Beta hcg 1667 çıktıysa hamilesiniz o referans değer genelde 0-5 olur 5 e kadar gebelik yok demektir yani
beta hcg 1667 sonuc bu sekilde yani var anladım teşekkür ederim bu referans önemli degil yani
Haklisin beklemek en iyisiCanim inan bana aynisini bizdr yasiyoruz her ay her ay bir umut sonrasi hayal kirikligi ama olsun Rabbim saglik sihhat huzur versin her nasip vaktine esirdir.. Biximde nasibimizin vakti var ben boyle durumda artik yapmiyorum test amaaan bekle diyorum kendime bence uzulup olmadi diye aglayacaksan bekle gitsin dusunme
Allaha sukur yok canim 2 ay once kimyasal dusuk yaptim ondan korkuyorum aklima getirmemeye calisiyorum devamlo lovbaya gidiuorum bisey geldimi diye ogIki katindan fazla guzek ilerleme.allah saglikla kucagina alnayi nasip etsin.ama sen yinede en azndan bi sure takip ettir degerlerini.lekelenme yada kanama yoksa endiselenme keyfine bak
4 gun gecince benimde 745.5 cikti canim benimde gorunmedi henuzBacak ağrısı yaşamadım canım sanıyorum ki.geçen hafta pazartesi gittim doktora Beta 174 tü henüz çok yeni dedi pazartesi gözükür dedi ama gitmedim haftasonunu bekliyorum inşallah görürüm 4 gün sonra kan testi yaptıgımda Beta hcg 717 çıkmıştı sen ne zaman öğrendin
Bi sikinti yoktur cnm insallah kotu dusunme benmde kese heniz gorunmuyorKızlar doktordan geldim şimdi kese gözükmüyor yalnız kistlerin var iki tane dedi. Sonra kan ve idrar tahliline yolladıtahliller de daha çıkmadı. Benim Aklım çok takıldı bu kistler kötü birşey mi
hamileliği engel değil canım.. yeterli ıslanma oluyorsaKızlar aslında benim bi sorunum var sizce doktora gitmeli miyim yardımcı olun lütfen ben evleneli 1 seneyi yeni geçti ama bu zamana kadar hiç orgazm olamadım ne yapmam lazım yardım edin lütfen bu hamilelige engelmidir