Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayy canim benim. Bunlari yasayip atlatmis olman bana guc verdi inan. Sag ol paylastigin icin. Sabah gittim hastaneye. Baktilar. Ultrasonu yapan dr bisi demedi. Ben stent ya da katateri sordum. Hayir daha o durumda degil seninki o 4. Asamada oluyor senin daha baslangic dedi. Sonucu kendi dr uma gosterdim. O da su anda acil bi durum yok. Takip edicez dedi. Agrisi zor di mi. Hele senin ikisibde birden daha zor olmustur. Umarim benimki de bu seviyede kalir senin gibi sorunsuz atlatirim ben de. Opuyorum canim

Canim stres yapma tahlilini bekle bazen yumurtalar catlamadan kiste döne biliyormus ve adetinle birlikte onlari atip diger yeni yumurtan olusuyor. Inşallah testinde kist yerine bebis haberini alirsin. Yenisye eger kese gorunmemesi normal canim
İnşallah ya çok umutlandım bakalım dediğin gibi şu tahliller de ne çıkıcak ya çok zormuş artık herkesi daha iyi anlıyorum artık herşey çok sabır istiyor

Bende bundan önce ki 4 ay Öyleyim fakat baktım olmuyor kendimi faklı düşünmeye yönlendirdim zaten yeni evlendin daha gençsin boşver olsunda geç olsun dedim ama bu ay oldu:)
benimde aynı oldu :) stresi bıraktığım an oldu :)

Sol kasığımda 1 haftadır batma var canım bide çok hafif bel ağrım var heycanlandım bak şimdi :) yine tek çizgi görürsem çok üzülücem

Benimde sag kasigimda batma var belimdede boyle egilip kalkarsam agrim oluyor hemde cok onceden koltuklari havada parmagimda dondurmuslugum var simdi makinaya bulasiklari dizmek icin bile egilemiyorum her dk yeni birsey yasiyorum psikolojikmi bilmiyorum simdide ayaga kalktikca basim donuyor 2 gun daha test icin nasil beklicem bilmiyorum bence sen yap ama. Bekleme

Merhaba kizlar adetim 19 ekimdi beta yaptirdim 39.2 cikti 48 saat snr bidaha yaptirdim 124.2 cikti nasil sizce sanki bana yavasmi geldi acaba

İnşallah vardır canım hakkımızda hayırlısı bugün alıcam yarın sabah yaparım daha iyi olur sonucu yazıcam :)

Merhaba kizlar adetim 19 ekimdi beta yaptirdim 39.2 cikti 48 saat snr bidaha yaptirdim 124.2 cikti nasil sizce sanki bana yavasmi geldi acaba
Iki katindan fazla guzek ilerleme.allah saglikla kucagina alnayi nasip etsin.ama sen yinede en azndan bi sure takip ettir degerlerini.lekelenme yada kanama yoksa endiselenme keyfine bak

Belden bacaga vuran agri,kasikta batma,agiz tadinda degisme,halsizlik,gogus buyumesi belirtilerini yasiyorum.ama hic umudum kalmadi.3yildir her ay hamileymisim gibi hissetmek cok yordu beni.son 4gun bekliyirum.insallah allah isteyen herkese verir icindede bana nasip eder

merhaba kızlara size bişey sorcam SONUÇ 1667 cıktı REFERANS 1,0-5,3 mlU\ml olarak cıktı bu ne deemek

Haklisin beklemek en iyisi

Iki katindan fazla guzek ilerleme.allah saglikla kucagina alnayi nasip etsin.ama sen yinede en azndan bi sure takip ettir degerlerini.lekelenme yada kanama yoksa endiselenme keyfine bak
Allaha sukur yok canim 2 ay once kimyasal dusuk yaptim ondan korkuyorum aklima getirmemeye calisiyorum devamlo lovbaya gidiuorum bisey geldimi diye og

4 gun gecince benimde 745.5 cikti canim benimde gorunmedi henuz

Kızlar doktordan geldim şimdi kese gözükmüyor yalnız kistlerin var iki tane dedi. Sonra kan ve idrar tahliline yolladı tahliller de daha çıkmadı. Benim Aklım çok takıldı bu kistler kötü birşey mi
Bi sikinti yoktur cnm insallah kotu dusunme benmde kese heniz gorunmuyor

Kızlar aslında benim bi sorunum var sizce doktora gitmeli miyim yardımcı olun lütfen ben evleneli 1 seneyi yeni geçti ama bu zamana kadar hiç orgazm olamadım ne yapmam lazım yardım edin lütfen bu hamilelige engelmidir

Kızlar aslında benim bi sorunum var sizce doktora gitmeli miyim yardımcı olun lütfen ben evleneli 1 seneyi yeni geçti ama bu zamana kadar hiç orgazm olamadım ne yapmam lazım yardım edin lütfen bu hamilelige engelmidir
hamileliği engel değil canım.. yeterli ıslanma oluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…