Merabaa :) :) valla bende bilmiyorum ki regl üç gün gecti ama ilk defa kan tahlili yaptırdım doktoraya gösteremedim bi de ilk gebelik olucak tam bir acemiyim :) hic birşey hakkında fikrim yok bu form olmasa napardım bilmiyorum zaten :)Selam canim bu kaç haftalık hcg değeri
İçim çok rahatladı canım çok sağol verdiğin bilgiler içinYani oda psikolaga yonlendirir yada bir kac akil verir gibi geliyor cunku pek tibbi bi mudahele gerekcegini dusunmuyorum ama bence git sor yada ozellikle bunun icin gitmeyeceksende gittiginde sor sonucta isin ehli onlar. Ama dedigim gibi ben 2,5 senelii evliyim yani daha yeni yeni oluyor bu durum onceden bende acaba neden neden diye sorguladim ama sonra bosverdim sende akisina birak istersen bakalim nolacak
Hmm :) benim 6 gün geçtiğinde değer 5086 idi. hamilelik zor ama çok güzel bi duygu :) bulantı uyku hali falan var mıMerabaa :) :) valla bende bilmiyorum ki regl üç gün gecti ama ilk defa kan tahlili yaptırdım doktoraya gösteremedim bi de ilk gebelik olucak tam bir acemiyim :) hic birşey hakkında fikrim yok bu form olmasa napardım bilmiyorum zaten :)
Bulantım yok yalnız mesela birşeyi canım çok istiyor tam yicek oluyorum istemiyor canım özellikle sabahları kahvaltı ederken canım hic istemiyor uyku hali hep var bide belimde ve kasıklarımda batmalarım var :) sen keseni görebildim mi peki :)Hmm :) benim 6 gün geçtiğinde değer 5086 idi. hamilelik zor ama çok güzel bi duygu :) bulantı uyku hali falan var mı
kese 5 haftalıkken belli belirsizdi 6 haftalıkken net izlendi minicik bebişle :)Bulantım yok yalnız mesela birşeyi canım çok istiyor tam yicek oluyorum istemiyor canım özellikle sabahları kahvaltı ederken canım hic istemiyor uyku hali hep var bide belimde ve kasıklarımda batmalarım var :) sen keseni görebildim mi peki :)
Benim kusmalar ım 6.haftadan itibaren başlamıştı mutfağın önünden geçemiyodum yer yemez çıkarıyodum çamaşırlara yumuşatıcı bile kullanamıyodum aşırı koku hassasiyeti m vardı. üç ay evimde kalamadım anne kaynana idare ettim. Allah inşallah kimseye yaşatmaz aşyerme çok kötü bi hastalıkBulantım yok yalnız mesela birşeyi canım çok istiyor tam yicek oluyorum istemiyor canım özellikle sabahları kahvaltı ederken canım hic istemiyor uyku hali hep var bide belimde ve kasıklarımda batmalarım var :) sen keseni görebildim mi peki :)
Bugün tahlilleri vermeden önce doktor baktı kese yok dedi banada ama çok merak ediyorum kesemi bide kalp atışlarını duysam daha rahat eder içim :) :)kese 5 haftalıkken belli belirsizdi 6 haftalıkken net izlendi minicik bebişle :)
Ayy canim benim. Bunlari yasayip atlatmis olman bana guc verdi inan. Sag ol paylastigin icin. Sabah gittim hastaneye. Baktilar. Ultrasonu yapan dr bisi demedi. Ben stent ya da katateri sordum. Hayir daha o durumda degil seninki o 4. Asamada oluyor senin daha baslangic dedi. Sonucu kendi dr uma gosterdim. O da su anda acil bi durum yok. Takip edicez dedi. Agrisi zor di mi. Hele senin ikisibde birden daha zor olmustur. Umarim benimki de bu seviyede kalir senin gibi sorunsuz atlatirim ben de. Opuyorum canim
Hadi ya bende şuanlık öyle bir durum yok ama çok zor ya Allah sabır vermiş sana canım ama olsun bebeğin hepsine değer :) İnşallah ta sağlıcakla kucağına alırsın :)Benim kusmalar ım 6.haftadan itibaren başlamıştı mutfağın önünden geçemiyodum yer yemez çıkarıyodum çamaşırlara yumuşatıcı bile kullanamıyodum aşırı koku hassasiyeti m vardı. üç ay evimde kalamadım anne kaynana idare ettim. Allah inşallah kimseye yaşatmaz aşyerme çok kötü bi hastalık
İnşallah canım :)Hadi ya bende şuanlık öyle bir durum yok ama çok zor ya Allah sabır vermiş sana canım ama olsun bebeğin hepsine değer :) İnşallah ta sağlıcakla kucağına alırsın :)
Bunlar piskoljik bence 2 ay veya 3 ay basliyormus mide bulantilari :)ya arkadaşlar Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ancak hamileliği ve anneliği tecrübe eden arkadaşlarım bi yardımcı olsanız 19 unda ovulasyon günümdü değerlendirdik. ve dünden beri de göğüslerimde dolgunluk mide bulantıları kasıklarda batma hissi falan var bu kadar erken belirti olur mu yoksa psikolojik mi...
Bunlar piskoljik bence 2 ay veya 3 ay basliyormus mide bulantilari :)[/Q
senin ilk belirtilerin nelerdi cnm ve ne zaman başladı belirtiler :)
psikolojik canım sürekli vücudunun verdiği sinyalleri dinleme belirtileri birbirine karıştırırsınya arkadaşlar Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ancak hamileliği ve anneliği tecrübe eden arkadaşlarım bi yardımcı olsanız 19 unda ovulasyon günümdü değerlendirdik. ve dünden beri de göğüslerimde dolgunluk mide bulantıları kasıklarda batma hissi falan var bu kadar erken belirti olur mu yoksa psikolojik mi...
Bende kasik agrisi falan hic olmadi mide bulantisi da olmadi belki ileryelen zamanda olur bende ilk belirti akinti vardi sonra birde kirpiklerim sanki cogalmis gbiydi kirpklerim yogundu yani normalde kirpiklerim ole azdir ama yogunlasti snr gogus ucumda bi kirmizilasma oldu baska belirti yoksenin ilk belirtilerin nelerdi cnm ve ne zaman başladı belirtiler :)
Canim sen soyleyince benimde aklima geldi yaa dun kendi kendime dedimki kirpiklerim nekadar da cogalmia boyle :) akintin nasildi peki ve gunde kacgez geliyordu benimki gunde 1-2 kırık beyaz boyle bembeyaz yada kırık beyaz geliyor krem gibi.Bende kasik agrisi falan hic olmadi mide bulantisi da olmadi belki ileryelen zamanda olur bende ilk belirti akinti vardi sonra birde kirpiklerim sanki cogalmis gbiydi kirpklerim yogundu yani normalde kirpiklerim ole azdir ama yogunlasti snr gogus ucumda bi kirmizilasma oldu baska belirti yok
Bnm de 7gün var göğüslerim çok ağrıyo normalde ağrımazdı bide feci gaz ve şişkinliğim var ama ümitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyo yinede tutamıyorum kendimi belirti aramaktanKızlar Merhaba, Ben de 11 aylık evliyim. en başta bebek düşünmedik. eşim korundu.Mayıs tan beri korunma yok. Her ay sanki hamileymisim gibi bütün belirtileri hissediyorum. ama her ay hayal kırıklığı
bu ay da adet günüm e 7 gün var ve göğüsleri m çok ağrıyor. Karnım da da ağrı var. Tecrübeli arkadaş lar bi öneri ?