Muhakkak yaz merakla bekliyorumİnşallah vardır canım hakkımızda hayırlısı bugün alıcam yarın sabah yaparım daha iyi olur sonucu yazıcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhakkak yaz merakla bekliyorumİnşallah vardır canım hakkımızda hayırlısı bugün alıcam yarın sabah yaparım daha iyi olur sonucu yazıcam :)
Oluyor canım onda sıkıntı yok zevk de oluyor ama olmuyorhamileliği engel değil canım.. yeterli ıslanma oluyorsa
Senin belortilerinde hamilelik icin cok net hamile kalanlarin anlattigi sekilde hakkinda hayirlisi olsin. Seni anliyorum bende 2.5 senedir her ay hamile kaliyorum sanki hep oyle hissediyorum sonrasi malummm benimde 2 gub kaldi bakalim nolcak haberleselim muhakkakBelden bacaga vuran agri,kasikta batma,agiz tadinda degisme,halsizlik,gogus buyumesi belirtilerini yasiyorum.ama hic umudum kalmadi.3yildir her ay hamileymisim gibi hissetmek cok yordu beni.son 4gun bekliyirum.insallah allah isteyen herkese verir icindede bana nasip eder
Kızlar aslında benim bi sorunum var sizce doktora gitmeli miyim yardımcı olun lütfen ben evleneli 1 seneyi yeni geçti ama bu zamana kadar hiç orgazm olamadım ne yapmam lazım yardım edin lütfen bu hamilelige engelmidir
Sonuçları aldım canım ama doktora gösteremedim ameliyatı varmış yarını beklicem mecbur buda hcg sonucum :)Bi sikinti yoktur cnm insallah kotu dusunme benmde kese heniz gorunmuyor
kan testi yaptırdım pazartesi akşamı 0.100 çıktı onceden 0 çıkıodukesinlikle inş. iyi haberlerini alırız
Ozaman birdaha yap istersen ustune gorme olabilirİyi aksamlar kizlar regl 3. Günün deyim ama bitti resmen ve hic agrisiz ve cok az oldum tedt yapmistm bu ay silik cikmidti kafsm karisti
Insallah guzel haber veririzSenin belortilerinde hamilelik icin cok net hamile kalanlarin anlattigi sekilde hakkinda hayirlisi olsin. Seni anliyorum bende 2.5 senedir her ay hamile kaliyorum sanki hep oyle hissediyorum sonrasi malummm benimde 2 gub kaldi bakalim nolcak haberleselim muhakkak
Once senin sonra benim guzel olur insallah.o kadar bunaldimki surekli dusunmek yoruyor artikInsallah guzel haber veririz
Bende bi kimyasal bi Kez dis gebelik yasadim.normal bir gebelik yasayip bebek sahibi olmak istiyorum.insallah isteyen herkese nasip olurAllaha sukur yok canim 2 ay once kimyasal dusuk yaptim ondan korkuyorum aklima getirmemeye calisiyorum devamlo lovbaya gidiuorum bisey geldimi diye og
Masallah cnm ya cok seviniyorum boylr guzel seyleri gorunce kac gun gecince bu sonuc ciktiSonuçları aldım canım ama doktora gösteremedim ameliyatı varmış yarını beklicem mecbur buda hcg sonucum :)
Valla benim bildiğim üc gün gecti regl ama :)Masallah cnm ya cok seviniyorum boylr guzel seyleri gorunce kac gun gecince bu sonuc cikti
Acı olmuyor canım kendimi rahat bırakıyorum ama olmadı bunun için doktora gitmeli miyim sizceCanim orgazm hamilelik icin engel degil ama bence zamanla olursun bende ilk baslarda olmuyordum amaaaaa ben iliskiden acı duyuyordum bunu astikca olmaya basladim.. Bence kendini rahat birakmiyorsun rahat birak
Selam canim bu kaç haftalık hcg değeriSonuçları aldım canım ama doktora gösteremedim ameliyatı varmış yarını beklicem mecbur buda hcg sonucum :)
Bende de olmuyor yani tek başıma iken bi sıkıntı yok ama ilişkide hiç olmadıAcı olmuyor canım kendimi rahat bırakıyorum ama olmadı bunun için doktora gitmeli miyim sizce
Allah biran önce bizede nasip eder inşallah canım sende dua et senin duan kabul olurBende de olmuyor yani tek başıma iken bi sıkıntı yok ama ilişkide hiç olmadı
Yani oda psikolaga yonlendirir yada bir kac akil verir gibi geliyor cunku pek tibbi bi mudahele gerekcegini dusunmuyorum ama bence git sor yada ozellikle bunun icin gitmeyeceksende gittiginde sor sonucta isin ehli onlar. Ama dedigim gibi ben 2,5 senelii evliyim yani daha yeni yeni oluyor bu durum onceden bende acaba neden neden diye sorguladim ama sonra bosverdim sende akisina birak istersen bakalim nolacakAcı olmuyor canım kendimi rahat bırakıyorum ama olmadı bunun için doktora gitmeli miyim sizce