Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba, hayırlı olsun kardeş, bizim için dua et lütfen.. Allah gönlüne göre versin :)

inşallah canım all
merhaba, hayırlı olsun kardeş, bizim için dua et lütfen.. Allah gönlüne göre versin :)

Tabi ki canım inşallah bi an önce sana ve herkese Allah nasip eder gercekten ummadığın bir anda olacak ben yumurtlamam ne zaman bakmadığım ay oldu teşekkür ederim:)

inşallah canım all

Tabi ki canım inşallah bi an önce sana ve herkese Allah nasip eder gercekten ummadığın bir anda olacak ben yumurtlamam ne zaman bakmadığım ay oldu teşekkür ederim:)

canım yaa merak etmeden durmayı nasıl başardın ben şimdiden bir sonraki ayın hesabını yapıyorum.

canım yaa merak etmeden durmayı nasıl başardın ben şimdiden bir sonraki ayın hesabını yapıyorum.

Bende bundan önce ki 4 ay Öyleyim fakat baktım olmuyor kendimi faklı düşünmeye yönlendirdim zaten yeni evlendin daha gençsin boşver olsunda geç olsun dedim ama bu ay oldu:)

Kızlar bugün adetimin 2. Günü hala gelen giden yok evde test yapsam çıkarmı acaba yoksa bi kaç gün daha beklesem mi

merhaba kızlar hamile olduğumu geçen hafta öğrendim tabi daha çok erken inşallah sağlıklıdır ve öncesinde bende hep belirti bakardım burada onun için yazmak istedim gerçekten net, direk emin olunacak bir belirtisi yok.
benim hep düzensizdi adetim 1 hafta önce acayip göğüs ağrım başlar kasıklarımda şiddetli ağrı olurdu yine öyle oldu fakat kasık ağrılarım kısa süreli girip çıktı daha hafifti adet sancısına göre ve kesinlikle bende ateş farkediliyordu yanaklarım bile kıpkırmızı oluyordu ateşinizin düşmemesi önemli başka bir fark yaşamadım allah isteyen herkese versin.
dün benide ateş bastı yanaklarım yandı kırmızı oldu biraz.daha önceki gün başıma soğuk geçmişti ona yordum ama bilmiyorum

Sendeki belirtilerin synisini bende yasadim cnm ates basmasi yuzum kipkirmizi olmustu adet sancisida ara ara hiriyordu bacaginda agri oldumu cnm senin bide kese falan gozuktu mu

Bacak ağrısı yaşamadım canım sanıyorum ki.geçen hafta pazartesi gittim doktora Beta 174 tü henüz çok yeni dedi pazartesi gözükür dedi ama gitmedim haftasonunu bekliyorum inşallah görürüm 4 gün sonra kan testi yaptıgımda Beta hcg 717 çıkmıştı sen ne zaman öğrendin

Kızlar doktordan geldim şimdi kese gözükmüyor yalnız kistlerin var iki tane dedi. Sonra kan ve idrar tahliline yolladı :KK43: tahliller de daha çıkmadı. Benim Aklım çok takıldı bu kistler kötü birşey mi :KK43:

allahın izniyle hiçbir şey olmaz inş bol bol dua ederim ben annesi :-) birascık nazlı bir oğlan olucak galiba ama erkek bebekler annesine çok düşkn olurlar şanslısın cnm :-) hem bak zor zamanlarınıda geçirmişsin tadını çıkar cnm :)
Canim benim. Allah razi olsun. Tez zamabda hayirlisiyla senin de bebis haberini alalim insallah. Opuyorum :)

Kızlar doktordan geldim şimdi kese gözükmüyor yalnız kistlerin var iki tane dedi. Sonra kan ve idrar tahliline yolladı :KK43: tahliller de daha çıkmadı. Benim Aklım çok takıldı bu kistler kötü birşey mi :KK43:
Canim stres yapma tahlilini bekle bazen yumurtalar catlamadan kiste döne biliyormus ve adetinle birlikte onlari atip diger yeni yumurtan olusuyor. Inşallah testinde kist yerine bebis haberini alirsin. Yenisye eger kese gorunmemesi normal canim

X