Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

umudunu yitirme bence benimde 7 gün geçti ama geç döllenme olabilir adete yakın çok gebe kalan hastam var benim ben aile hekimliğinde hemşireyim idrar benimde negatif bugün kan verdim bakalım adetten 1 gün sonra kan 0,09 du hala umudum var.

Kizlar hamileligin basinda bacak agrisi bel agrisi ceken varmi belimden bacagima agri vuruyor sag tarfim

Korkuyorum yaptirmaya her ay husran esimde uzuluyo ben oturup agliyorum 4 gun kaldi ama hicbisey hissetmiyorum isin ilginci adet olacakmis gibide hissetmiyorum bebegim olsun istiyorum artik kan testinde cikmazsa yine husrana ugruycam

Canim inan bana aynisini bizdr yasiyoruz her ay her ay bir umut sonrasi hayal kirikligi ama olsun Rabbim saglik sihhat huzur versin her nasip vaktine esirdir.. Biximde nasibimizin vakti var ben boyle durumda artik yapmiyorum test amaaan bekle diyorum kendime bence uzulup olmadi diye aglayacaksan bekle gitsin dusunme

Nerde yasiyorsun,nerde yaptirmayi dusunuyorsun.bence asilama yaptir evet moralin cok bozuluyor cunku beklentin artiyor.eger tup icin devleti dusunuyorsan 3kez asilama sonrasi devlet yardimi alabiliyorsun.ozelde hemen tup yapmak istemiyor oncesinde asilama yapmayi tavsiye ediyor.dedigin gibi olabildigince erteliyorum tup olayini insallah gerek kalmadan bebek sahibi oluruz

Ayyy canimm yalandan hic gorme yemin ederim o pozitifi gordukten sonra ayaklarim popoma vura vura kostum test vermeye hayal kirikligini anlatamam ama o testin resmini cekip sakladim aylarca baktim ahh ahh

haklısın canım 1 ay beklemek çok uzun yaa 15 günde bir hamilelik şansımız olsaydı keşkee

merhaba kızlar hamile olduğumu geçen hafta öğrendim tabi daha çok erken inşallah sağlıklıdır ve öncesinde bende hep belirti bakardım burada onun için yazmak istedim gerçekten net, direk emin olunacak bir belirtisi yok.
benim hep düzensizdi adetim 1 hafta önce acayip göğüs ağrım başlar kasıklarımda şiddetli ağrı olurdu yine öyle oldu fakat kasık ağrılarım kısa süreli girip çıktı daha hafifti adet sancısına göre ve kesinlikle bende ateş farkediliyordu yanaklarım bile kıpkırmızı oluyordu ateşinizin düşmemesi önemli başka bir fark yaşamadım allah isteyen herkese versin.

merhaba, hayırlı olsun kardeş, bizim için dua et lütfen.. Allah gönlüne göre versin :)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…