Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar 28 günde bir adet oluyorum ....ama bu ay 16.gün oldu adetin koyulaşmadı test. ben hep yanlış deniyordum demekki :KK43:

Canım cevabın için çok teşekkürler. inşallah güzel haberler alırız. eşim bugün ameliyat oldu benim de. sperm sayısı filan normal görünüyor. dediğin gibi hareketliler beklenenin biraz altında. dr ameliyattan sonra artar dedi. bakalım sabredicez beklicez. Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırır inşallah
geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda bebeğiniz olur .Allah aratmasın inşallah

Kızlar gunaydin benim kasik batmalarim kesildi :KK43: sadece hafif bir kasik yanmam var okadar butun umidimi kaybediyor gibiyim :KK43: bat a kaldı 2...

merhaba canım benim de bata 2 gün kaldı benim hiç kasık batmam olmadı zaten ama bir umut bekliyorum iştee :)
ama şöyle bir durumum var benim genelde bata 1 hafta kala sancılarım başlardı bu ay hiç sancım da olmadı bu bir belirti olabilir mi bilmiyorum.

Kızlar merhaba. Beklenen adet günümden 1 gün sonra kan verdim ve sonucum 341 çıktı. Doktorum iki gün sonra tekrar kan vermemi, artışa bakması gerektiğini söyledi. Ancak ben de günlerce kendime umut aradığım bu sitede belirtilerimi paylaşmak istiyorum.

Aslında yumurtlama günümden 1 hafta sonra bütün kasık ağrılarım kesildi. Göğüslerimde hiç bir şişme, ağrı, sızı olmadı - ki her ay inanılmaz ağrırdı. Kısacası reglime 5 gün kalaya kadar hiç bir ağrım belirtim olmadı. Hatta bu ay da hamile olmadığımı düşündüm ben. Sadece aniden yerimden kalktığımda hafif baş dönmelerim oluyordu ama onu da ani hareketlerime vermiştim, gebelik belirtisi olarak düşünmedim.

Kan verdiğim gün lavaboda pembemsi bir akıntı geldi ve ben regl olduğumu düşünerek sonuçlarımı almaya bile gitmedim. Akşam eşim gelince internetten bakalım bari dedi 341 sonucunu gördük.

Yani kısacası kendimde görmeyi beklediğim hiç bir belirtiyi göremedim :) Regl belirtilerinden tek farkı kasık agrılarımın (reglime 5 gün kala başladı) daha keskin ve kısa süreli olmasıydı. Bir de bir arkadaşımız daha yazmıştı daha aşağıda diye, aynen öyle. Ağrılar daha aşağıda.

Hala regl agrısı çekiyorum, hafif kahverengimsi akıntım var.

Yarın kan verip sonuçlarıma bakacağım. Eğer ikiye katlayam bir değerim varsa 10 gün sonra ultrasona çağırdı doktor.

Darısı bütün isteyenlerim başına :)

merhaba canım benim de bata 2 gün kaldı benim hiç kasık batmam olmadı zaten ama bir umut bekliyorum iştee :)
ama şöyle bir durumum var benim genelde bata 1 hafta kala sancılarım başlardı bu ay hiç sancım da olmadı bu bir belirti olabilir mi bilmiyorum.

Ay canim ayni zamanda birbirimizi haberleyecegiz İnsaAllah :) Benim dune kadar sag kasigimda keskin bir batma vardi o suan yok onun yerine hafif bir kasik yanmam var,inanilmaz bir halsizlik var,goguslerim dolgunlasti ama cok az sızısı var okadar.. Benim adetten once muhakkak kahverengi akintim gelirdi suan o gelmedi insaAllah gelmez :) Ben ovulasyon testleriyle hamis olup olmadigimi ogrenmeye calisiyorum kendimce :) Adet gunum gecmeden test yapmicam sen hic yaptinmi

Slm kızlar uzun süredir takip ediyorum bu forumu 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz doktora gittim hiç bir sıkıntı yok dedi ama olmuyor dikkat etmemize rağmen düzenli adet olurum ama bu ay 5 gün geçti adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu kasiklariimda gogusleriimde ama olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı hamilelik çıkardı dimi 5 gün geçti sonuçta cvp verirseniz sevinirim

Ay canim ayni zamanda birbirimizi haberleyecegiz İnsaAllah :) Benim dune kadar sag kasigimda keskin bir batma vardi o suan yok onun yerine hafif bir kasik yanmam var,inanilmaz bir halsizlik var,goguslerim dolgunlasti ama cok az sızısı var okadar.. Benim adetten once muhakkak kahverengi akintim gelirdi suan o gelmedi insaAllah gelmez :) Ben ovulasyon testleriyle hamis olup olmadigimi ogrenmeye calisiyorum kendimce :) Adet gunum gecmeden test yapmicam sen hic yaptinmi

geçen ay bir gün erken hasta oldum test yapmama fırsat kalmadı ama ondan önceki ay gününde hasta olmadım diye
evde test yapmıştım negatif çıktı aynı günde hasta olmuştum. bu ay test yapmadım sıfır belirti olduğu için %95 bebiş yok küçücük bir umutla bekliyorum tarihim geçerse yapıcam.

Slm kızlar uzun süredir takip ediyorum bu forumu 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz doktora gittim hiç bir sıkıntı yok dedi ama olmuyor dikkat etmemize rağmen düzenli adet olurum ama bu ay 5 gün geçti adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu kasiklariimda gogusleriimde ama olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı hamilelik çıkardı dimi 5 gün geçti sonuçta cvp verirseniz sevinirim

canım test bozuktur belki tekrar dene istersen ama en garantisi kan testi olur tabi imkanın varsa direk kandan baktır kurtul :)

geçen ay bir gün erken hasta oldum test yapmama fırsat kalmadı ama ondan önceki ay gününde hasta olmadım diye
evde test yapmıştım negatif çıktı aynı günde hasta olmuştum. bu ay test yapmadım sıfır belirti olduğu için %95 bebiş yok küçücük bir umutla bekliyorum tarihim geçerse yapıcam.

Benimde bir iki gun oynar bende beklicem her ay defalarca yaptim zaten bu ayda bekliyeyom :KK66:

Benimde bata 4 gun var kizlar ama ilk defa hicbisey hissetmiyorum adet olacagim zamanlar agrim olurdu filan bu zamanlarda ama oda yok baskada hicbisey hissetmiyorum merakla bekliyorum sonucu

Canim benim dusunceme gore 5 gun gecmis olsaydi kesin cıkardı.. Belki stres falan yaptiysan birseylere canini sktiysan indan gecikmistir biraz daha bekle olmadi kan testi yaptirirsin

X