- 2 Mart 2015
- 888
- 903
geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda bebeğiniz olur .Allah aratmasın inşallahCanım cevabın için çok teşekkürler. inşallah güzel haberler alırız. eşim bugün ameliyat oldu benim de. sperm sayısı filan normal görünüyor. dediğin gibi hareketliler beklenenin biraz altında. dr ameliyattan sonra artar dedi. bakalım sabredicez beklicez. Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırır inşallah
Kızlar gunaydin benim kasik batmalarim kesildisadece hafif bir kasik yanmam var okadar butun umidimi kaybediyor gibiyim bat a kaldı 2...
Allah razı olsun canım, bakalım tahlil sonuçlarına göre ümitliyiz ama Rabbim en hayırlı zamanda gönderir inşallah.geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda bebeğiniz olur .Allah aratmasın inşallah
merhaba canım benim de bata 2 gün kaldı benim hiç kasık batmam olmadı zaten ama bir umut bekliyorum iştee :)
ama şöyle bir durumum var benim genelde bata 1 hafta kala sancılarım başlardı bu ay hiç sancım da olmadı bu bir belirti olabilir mi bilmiyorum.
Ay canim ayni zamanda birbirimizi haberleyecegiz İnsaAllah :) Benim dune kadar sag kasigimda keskin bir batma vardi o suan yok onun yerine hafif bir kasik yanmam var,inanilmaz bir halsizlik var,goguslerim dolgunlasti ama cok az sızısı var okadar.. Benim adetten once muhakkak kahverengi akintim gelirdi suan o gelmedi insaAllah gelmez :) Ben ovulasyon testleriyle hamis olup olmadigimi ogrenmeye calisiyorum kendimce :) Adet gunum gecmeden test yapmicam sen hic yaptinmi
Slm kızlar uzun süredir takip ediyorum bu forumu 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz doktora gittim hiç bir sıkıntı yok dedi ama olmuyor dikkat etmemize rağmen düzenli adet olurum ama bu ay 5 gün geçti adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu kasiklariimda gogusleriimde ama olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı hamilelik çıkardı dimi 5 gün geçti sonuçta cvp verirseniz sevinirim
geçen ay bir gün erken hasta oldum test yapmama fırsat kalmadı ama ondan önceki ay gününde hasta olmadım diye
evde test yapmıştım negatif çıktı aynı günde hasta olmuştum. bu ay test yapmadım sıfır belirti olduğu için %95 bebiş yok küçücük bir umutla bekliyorum tarihim geçerse yapıcam.
Benimde bir iki gun oynar bende beklicem her ay defalarca yaptim zaten bu ayda bekliyeyom
Slm kızlar uzun süredir takip ediyorum bu forumu 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz doktora gittim hiç bir sıkıntı yok dedi ama olmuyor dikkat etmemize rağmen düzenli adet olurum ama bu ay 5 gün geçti adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu kasiklariimda gogusleriimde ama olmadım gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı hamilelik çıkardı dimi 5 gün geçti sonuçta cvp verirseniz sevinirim
Benimde bata 4 gun var kizlar ama ilk defa hicbisey hissetmiyorum adet olacagim zamanlar agrim olurdu filan bu zamanlarda ama oda yok baskada hicbisey hissetmiyorum merakla bekliyorum sonucu
Cikar tabikiSimdi test yapsak kanda cikarmi sence
Ahh ahh o testler yokmu her defasinda negatif ayri stres pozitif gosterip bizi kandirip kosa kosa kanda baktirip gerceklerle yuzlesmek ayri dert bende beklicem bakalimO boş negatif sonucunu görmektense bekleyip adet olurum daha iyi
Canim ekim demek istedin sanirim benimkide oyle ayni zamanda .. Onceden adet olunca bir belirtin olurmuydubendede çıt yok. ama adette omadım bat tarihim 23 -24 eylül gibi
Korkuyorum yaptirmaya her ay husran esimde uzuluyo ben oturup agliyorum 4 gun kaldi ama hicbisey hissetmiyorum isin ilginci adet olacakmis gibide hissetmiyorum bebegim olsun istiyorum artikCikar tabiki