18 Eylüldü canım benim :) gecti 2 gün bakalım ya kasıklarımda ağrı var regl olacakmışım gibi hissediyorum sürekli ay nasıl heycanlıyım anlatamam ya senin belirtilerin nelerdi :$
Bide sol kasığımda batmalar oluyo geçen aylarda hiç böyle olmazdıAyniydi cnm bende adet olucam gibiydi canim halada bacagim agriyor
canım benimde bat 25 ekim.. bende bugun yaptım negatif çıktı oysa benimde bazı belirtilerim var. sanırım çıkması için çok erken
bebeimm ozledikte nasıl ozledik.. Nerelerdesiniz yaakuzuş naber ya özleştik :)
Benim adetime 5 gün var. 25 ekimde olmam lazım ama inşallah olmam. Senin günün nezaman canım
Erken oldugu icin çıkmıyordur belki canım. Bende 25 inde gelmezse inşallah gelmez ogun tekrar test yapacagimCan'ım benimde 27 si ama bugün test yaptım negatif çıktı ama benim adetime dair hiç belirti yok çoktan belli olması lazımdı. Bi de acayip şişkinliğim var ve devamlı su içme isteğim
Desene pes pese bekliyoruz bebis haberlerini insallah canım hislerimiz dogru cikarBenimde 3 gün var diyecektim ama 24:00 a az kaldi 2 gun var kismetse İnsaAllah olmam da hayirli saglikli bir hamilelige adim atarim. İnsaAllah en kisa zamanda hayirli haberlerle haberleriz birbirimizi insaAllah :)
Erken oldugu icin çıkmıyordur belki canım. Bende 25 inde gelmezse inşallah gelmez ogun tekrar test yapacagim
Canım merhaba ; ben de 4 yıllık Evliyim , biz 1,5 Yıldır düşünüyoruz , Dr un biri hsg çekti 2 tüpün de kapalı dedi , ama ben sonra 2 doktora gittim o filmlerle , biri Prof. Idi , onlar kapalı olduğuna dair diğer emareler yok dedi hsg de 1/3 yanılma Payı var dediler o anlık bi spazm dediler , ama 33 yaşındayım ailemde erken menapoz var bunu sebep göstererek tüp bebek tavsiye ettiler ,ben hala direniyorum kendiliğinden olur mu diye , her ay erteliyorum tüp bebek işini , sen laparaskopi yaptırdın mı , tüp bebek için ne düşünüyorsunKizlar uzun zamandir takip ediyor.ve okudugum herseyin varligina kendimi inandirip her ay hamileymisim gibi dusunerek hayal kuruyorum.sonrasi malum husran...1 kez biyokimyasal 1 kez dis gebelik yasadim 4 yillik evliyim.sag tupum kapali.3 yilda 2 husran gebelik yasadim anlicaniz.ne duyduysam okuduysam uyguladim.incir,sogan kurleri,corek otu bal karisimi,bogurtlen koku..2kez asilama...vs gibi uzatabilirim.artk olmayacagini dusunmeye basladim.sosyal baski malum.bendn sonra evlenenler cocuklarini buyuttu bile.her ayin sadece 5 gunu kafam rahat o da adet gunum.simdi beklemedeyim pazartesi adet olmazsam yine test yapicam bakalim.
Daha iyi olur aslındasu kasimda hamis kalmak isteynler icin kinu acsak tkrar burdan takip etmek cok zor enazindan oraya yazariz ne dersiniz kasimda hamis kalmak isteyen annelerr
Bencede daha iyi olur. Acinca haber verin kizlar burdan. En azindan ortak konumuz olursu kasimda hamis kalmak isteynler icin kinu acsak tkrar burdan takip etmek cok zor enazindan oraya yazariz ne dersiniz kasimda hamis kalmak isteyen annelerr
Canım cevabın için çok teşekkürler. inşallah güzel haberler alırız. eşim bugün ameliyat oldu benim de. sperm sayısı filan normal görünüyor. dediğin gibi hareketliler beklenenin biraz altında. dr ameliyattan sonra artar dedi. bakalım sabredicez beklicez. Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırır inşallahbenim eşimin sayıyı etkilememişti ama o dönemde öğrenci olduğum için çocuk istemiyorduk biz ve mikro cerrahi yöntemiyle ameliyat oldu çift taraflı... ameliyat öncesi 80 milyon/ml ydi ameliyattan 3 ay sonra 150 milyon/ml ye yükseldi zaten bir sene sonrasında çocuk sahibi olmaya karar verdik çok şükür ameliyattan 18 ay sonra ben hamile kaldım (bende de pko var bu arada) şimdi kızım 32 aylık... daha sonra da kızım 19 aylıkken tek şüpheli ilişkiyle hamile kaldım ama 10 haftalıkken kalbi durdu o zamandan beri istiyorum olmuyor... sperm sayısına taklıma önemli olan kaç milyon ileri hızlı hareketli sperm olduğu
Desene pes pese bekliyoruz bebis haberlerini insallah canım hislerimiz dogru cikar
Canim herkezde belirti olacak yada aynı belirti olacak diye birşey yok çoğu kisi adet zamani gecince anliyor. Kimileride kendinde farklı degisiklik hissediyorsa oyle anliyor.Ya inşallah gelmez de bizde hayırlısıyla anne oluruz. Ama bende diğer hamilerlerde olan belirtilerden yok ya biraz umudum düşük
çok saol cnm allah razı olsunevt cnmm..gayet işlek bir cadde ..hayırlısı olsun...bilgilendirirsin