Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Insallah hepimizin Allah tum isteyenlere nasip ederrr bir an once olsun bebislerimiz

Kizlar uzun zamandir takip ediyor.ve okudugum herseyin varligina kendimi inandirip her ay hamileymisim gibi dusunerek hayal kuruyorum.sonrasi malum husran...1 kez biyokimyasal 1 kez dis gebelik yasadim 4 yillik evliyim.sag tupum kapali.3 yilda 2 husran gebelik yasadim anlicaniz.ne duyduysam okuduysam uyguladim.incir,sogan kurleri,corek otu bal karisimi,bogurtlen koku..2kez asilama...vs gibi uzatabilirim.artk olmayacagini dusunmeye basladim.sosyal baski malum.bendn sonra evlenenler cocuklarini buyuttu bile.her ayin sadece 5 gunu kafam rahat o da adet gunum.simdi beklemedeyim pazartesi adet olmazsam yine test yapicam bakalim.

canım benimde bat 25 ekim.. bende bugun yaptım negatif çıktı oysa benimde bazı belirtilerim var. sanırım çıkması için çok erken

Can'ım benimde 27 si ama bugün test yaptım negatif çıktı ama benim adetime dair hiç belirti yok çoktan belli olması lazımdı. Bi de acayip şişkinliğim var ve devamlı su içme isteğim

Benim adetime 5 gün var. 25 ekimde olmam lazım ama inşallah olmam. Senin günün nezaman canım

Benimde 3 gün var diyecektim ama 24:00 a az kaldi 2 gun var kismetse İnsaAllah olmam da hayirli saglikli bir hamilelige adim atarim. İnsaAllah en kisa zamanda hayirli haberlerle haberleriz birbirimizi insaAllah :)

Benimde 3 gün var diyecektim ama 24:00 a az kaldi 2 gun var kismetse İnsaAllah olmam da hayirli saglikli bir hamilelige adim atarim. İnsaAllah en kisa zamanda hayirli haberlerle haberleriz birbirimizi insaAllah :)
Desene pes pese bekliyoruz bebis haberlerini insallah canım hislerimiz dogru cikar

Erken oldugu icin çıkmıyordur belki canım. Bende 25 inde gelmezse inşallah gelmez ogun tekrar test yapacagim

Ya inşallah gelmez de bizde hayırlısıyla anne oluruz. Ama bende diğer hamilerlerde olan belirtilerden yok ya biraz umudum düşük

Ca
Canım merhaba ; ben de 4 yıllık Evliyim , biz 1,5 Yıldır düşünüyoruz , Dr un biri hsg çekti 2 tüpün de kapalı dedi , ama ben sonra 2 doktora gittim o filmlerle , biri Prof. Idi , onlar kapalı olduğuna dair diğer emareler yok dedi hsg de 1/3 yanılma Payı var dediler o anlık bi spazm dediler , ama 33 yaşındayım ailemde erken menapoz var bunu sebep göstererek tüp bebek tavsiye ettiler ,ben hala direniyorum kendiliğinden olur mu diye , her ay erteliyorum tüp bebek işini , sen laparaskopi yaptırdın mı , tüp bebek için ne düşünüyorsun

su kasimda hamis kalmak isteynler icin kinu acsak tkrar burdan takip etmek cok zor enazindan oraya yazariz ne dersiniz kasimda hamis kalmak isteyen annelerr

Canım cevabın için çok teşekkürler. inşallah güzel haberler alırız. eşim bugün ameliyat oldu benim de. sperm sayısı filan normal görünüyor. dediğin gibi hareketliler beklenenin biraz altında. dr ameliyattan sonra artar dedi. bakalım sabredicez beklicez. Rabbim hayırlı sonuçlarla karşılaştırır inşallah

bu arada tahlilleri yaptırmak için bir sene çocuk olmamasını beklemeyin boşuna. biz bekledik zaman kaybetmişiz. kadın doğuma adet gecikmem var dedim(gerçekten o ay gecikmişti.) adetimin 3. günü tüm testler yapıldı, eşim de ürolojiye gittiğinde varikosel teşhisi kondu. inanın hastalığa vs hiç üzülmedim nerdeyse. sonuçta Allah'tan geldi. ama ertelemiş olmamıza üzüldüm. boşa zaman kaybettik. 10 ay boyunca vitaminler kürler, beklentiler hepsini boşuna denemişiz. o yüzden yaptırın tahlilleri içiniz rahat olsun

Ya inşallah gelmez de bizde hayırlısıyla anne oluruz. Ama bende diğer hamilerlerde olan belirtilerden yok ya biraz umudum düşük
Canim herkezde belirti olacak yada aynı belirti olacak diye birşey yok çoğu kisi adet zamani gecince anliyor. Kimileride kendinde farklı degisiklik hissediyorsa oyle anliyor.
Tabi birde okadar hamilelik belirtisi yasayip gunu gelip adet olup aslında hamike olmayanlar da var. Belirtim yom diye umutsuzluga kapilma. Günü gelince hepimiz ogrencez inşallah

Evet ben iki aydır bütün belirtileri yaşayıp günü gelince hatta günümden 2/3 gün geçtikten sonra regil oluyorum sizinde öyle olacak diye bişey yok en iyisi hcg ye baktırmak.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin cümlemize.bu ay yine olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…