Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar sonucumu aldım ve hamileyim Allahın izniyle rabbime şukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah beta hcg 754.4 cıktı cok mutlu oldum ya doktora gidiyim geleyim belirtiklerimi yazıcam inşallah
Canım benim çok sevindim , hayırlı olsun hadi bakalım , Rabbim kolay bir hamilelik , rahat bir doğum , sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü bir evlat nasip etsin sana inşallah ...

neden eziyet ki vajinismus falan mı var
Yok cnm degilim. sevmiorum bisiy hisetmiorm hic hosuma gitmio. hatta nefret ediorm iliskiye girmekten. Nedn bilmiorm ben de sadece cocuk icin katlaniorm valla. Bazen bunun icin mi evlendim diorm hic bi espirisi yokmus.

Yok cnm degilim. sevmiorum bisiy hisetmiorm hic hosuma gitmio. hatta nefret ediorm iliskiye girmekten. Nedn bilmiorm ben de sadece cocuk icin katlaniorm valla. Bazen bunun icin mi evlendim diorm hic bi espirisi yokmus.
Hmm bu bi sorun bence terapiste gitmelisin

Kızlar bata kaldı 3 sabah uyandığımdan beri

Hakkimizda hayirlisi canim. Benimde bata 3 kaldı kısmetse İnsaAllah olmamda hayirli saglikli bir gebelik yasarim. Bendede, beyaz kremsi akıntı günde bir yada ikikere,bugun sabah kalktigimdan beri midem bulantim var,sag kasigimda hafif batma var bukadar.. Ama bugun bi yorgunum halsizim basimda donuyor gibi bilmiyorum yaaa hayirlisi artik. Hergun ovulasyon testleriyle deneme yapiyorum oyle ogrenenler varmis bakalim dogru tespiit olacakmi. Hakkimizda hayirlisi olsun

İnşallah hamilesinizdirr

Benim sat 13 eylül. Bhcg 2100 iken vajinal usg de kesemi gördüm. Bugün tekrar baktırdım 12500 olmuş betahcg. 2 gün sonra kontrolüm var. Herhalde karından görünür artık. Kalp atışı için 2 hafta sonra. Gitmeyi planlıyorum.
Seninki de hayırlı olsun.

kedifatos ve mystery66 bubay hamilelik haberlerini aldilar. Hayirli ugurlu olsun. bizde bu ay aliriz inaallhh dua edin hamilelerinnduasi kabul olur derler

Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar versin inşallah

eşin bu düşünceni bilsin paylas onunla ve deatek al canim umarom herşey yoluna girer eskiden evlilik üzerindeki etkisi fifty fifty derdim ama yok nerdwysw yüzde seksen mis o muhabbetin

hiçbir şey olmaz canım hiç korkma sakın benim 2 böbrekte birden oldu 24. haftamdayken stent takıcaz yoksa bebeğe de sana da zararı var dediler.. stent takılırken de erken doğum riski var dediler. ağlaya ağlaya içim çıkmıştı aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.. ağrıdan defalarca kez acillik olmuştum falan neyse zor günlerdi.. sonra bir doktor anneme sakın taktırmasın demiş ona güvenip taktırmadım birkaç hafta içinde kendiliğinden geçti.. senin tek böbrekmiş onu normal sayıyorlar zaten. birkaç hafta seni üzer ağrılar ama geçecek merak etme

Canim hic birsey yapmadik ozel gun asiri iliski ve sabaha kadar hic kalkmadim ve belimin altina yastik koydum canim rabbim nasip etti insallah en yakinda size de nasip olur belirtilerime gelince benim kasiklarimiin yanlari cok agridi canim akintim kesilmedi ayni adet olucak gibi sanci cektim goguslerim dolgunlasti ve agrimaya basladi bacak bacak ustine atarken bile bacagim agriyordu cnm
cnm sen bildiğin hamilesinn tebrikler
umarım bende yakında sizlerden olurum işnşş

kedifatos ve mystery66 bubay hamilelik haberlerini aldilar. Hayirli ugurlu olsun. bizde bu ay aliriz inaallhh dua edin hamilelerinnduasi kabul olur derler
insallah cnm en yakin zaman da size de nasio eder

cok saol canim benim alttan bakmadi ben imde sat 13 eylulde karnimdan da goremedi ama benim hcg 745 lerde 1000 olmadan gozukmez desi insallah bir sorun yoktr :))

Ben 4 gun gectikten sonra ogren canim rabbim nasip eder insallah soldurdugu yuzunu guldurmeyi de bilir rabbim sen hic merak etme

Canm belirtilerini yazar misin? yumurtlama gunune goremi yaptin anlatir misin ?
Canim kasiklarimin yanlarinda agrim oldu bacak bacak ustune atarken bile agri yapiyodubacaklarim goguslerim sisti ve adet sancisi cektim cnm yumurtlama gunune yakin gun asiri girdik cnm

Slm kızlar.... Bi sorum olacak adetime 8 gün falan var ama adet belirtileri hiç başlamadı normalde 10 gün önceden göğüslerim şişmeye başlardı kasıklarım ağrırdı hiç bir belirti yok. Onun yerine aşırı iştahım açıldı ve bi uyku hali var sürekli hamile olma olasılığım var mı. İdrar testinde negatif çıktı adetim geçmediği için mi öyle oldu

Canim cok Sağol ben biraz erken davrandim test yapmak icin farkindayim. Hatta kendi kendime diyordum adet günüm gelmeden test falan yapmam diye. Beklicem artık son 5 gun.

Canim cok Sağol ben biraz erken davrandim test yapmak icin farkindayim. Hatta kendi kendime diyordum adet günüm gelmeden test falan yapmam diye. Beklicem artık son 5 gun.
Canim ben 5 gun kala ve 3 gun kala trst yaptim sonuc negatifti ama adet gecince bir gun sonra silik cizgi cikti umudunu kaybetme rabbim sanada nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…