Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım bence en erken adet günü yada gelmezse 1 sonraki gün yapmak. Bende erken yaptim negatif çıktı.

Kuzum benin kesin var allahin izniyle se kafani yorma sonucunu bekliyorum tatlim benimle paylasmazsan kuserim en son adet tarihin ne zamandi
18 Eylüldü canım benim :) gecti 2 gün bakalım ya kasıklarımda ağrı var regl olacakmışım gibi hissediyorum sürekli ay nasıl heycanlıyım anlatamam ya senin belirtilerin nelerdi :$

Ayy canım tebrik ederim. Hem adetin gecikmis sonucta az da olsa hem cift cizgi bende inşallah bu cizgiyi gorebilirim yakin zamanda. Bence meleğin seninle.
İnşallah öyledir bakalım doktora bi gideyim rahatlıcam zaten hep diyorum Rabbim isteyen herkese versin sen de en kısa zamanda görürsün de paylaşırsın bizde sana deriz hamilesin diyee

Canım hamile olma olasıligın her ay var Rabbimden umit kesilmez. Adetine 8 gun varken yapmandan dolayi negatiftir o. Bence biraz daha bekle

Yaptım evde pozitif görünüyor ama yinede insan doktora gitmeden adet günleri tam geçmeden emin olamıyor

Ayyy tebrik ederim hamilesiniz masallah barekallah belirtilerinizi ayrintili yaxarmisniz benimde adetime (insaAllah gebe kalirim adet olmam) 3 gub kaldi sag kasigimda bicak gibi batma, beyaz akintim memede agrisiz dolgunluk ve hafif mide bulantim var sizin ?

Merhaba kizlar, benim de bat 24 ekim..ama onun oncesinde kahverengi akintiyla başlıyo reglim..iki aydır cocuk istiyoruz.ikinci gebelik olacak kismetse.kizim 3 yasina girecek subatta..
bu ay clearblue nun ovulasyon testini aldim 13. ve 14. günlerde gulenyuzu gördüm,o gunleri degerlendirdik.
tabi insanin ici icini yiyo hamile miyim degil miyim diye, bu sabah clearbluenun erken gebelil testini yaptim sonuc negatif.goguslerde sizlama ve kasiklarimda agri var..negatifi de görünce butun umutlarım yıkıldı..sizce yanilma payi olabilir mi?bu sabirsizligimiz bizi hayal kirikligina ugratiyo maalesef..

Teşekkür ederim ama daha doktora gidip test yaptırmadım ama yinede belirti olark kasıklarımda ağrı oldu görüşlerim hassaslaştı bide hep adet olacakmışım gibi geldi okadar şimdilik :)

canım benimde bat 25 ekim.. bende bugun yaptım negatif çıktı oysa benimde bazı belirtilerim var. sanırım çıkması için çok erken. bende hala bir ümit beklemedeyim umarım peş peşe güzel haberleri veririz

insallah canim, kasiklarimda adet olacakmis gibi agri var, ayirt da edilemiyor ki bu belirtiler..

insallah canim, kasiklarimda adet olacakmis gibi agri var, ayirt da edilemiyor ki bu belirtiler..

bendede ara ara batma seklinde agrı oluyor özellikle sırtım ve belimde agrı birde sag bacağımla kasıgımın birleştiği yerde agrı çok oluyor. ben adet olacağım zaman ne ağrım olur ne sızım. çok nadır olduktan 1 gun sonra karın ağrısı çekerim okadar. şimdi bu ay bukadar sey yaşayınca inşallah demekten kendimi alamıyorum.

Teşekkür ederim ama daha doktora gidip test yaptırmadım ama yinede belirti olark kasıklarımda ağrı oldu görüşlerim hassaslaştı bide hep adet olacakmışım gibi geldi okadar şimdilik :)

Ayy hadi hayirlisi İnsaAllah doktordan da guzel haberler alirsin :)

Adetine kac gun var peki bnimde sag kasigima sanki bicak saplaniyor arada bel agrim belirgin yok ama hafif sirt ve bel agrim var benimde adetim sende belki bir ikikez agrili gecer tek adet belirtim khverengi akintidir suan hala beyaz akintim var ayy İnsaAllah hamileyizdir yaaa

Benim adetime 5 gün var. 25 ekimde olmam lazım ama inşallah olmam. Senin günün nezaman canım

Kızlar merhaba geçen günde yazmıştım adetime 3 gün kala test yapmıştım negatif çıktı testin adı bebetime bugün adet günüm adet ağrım var ama hala olmadı bu aydan çok umutluydum benim gibi olan varmı inşallah bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…