Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

konu nasil aciliyordu bulamadkm. siz acin yada link gonderin bana nerden aciliyo acayim bulamadim ya puff:eek:

Hadi insallah oyle olur annesi. Hep dualarimdasiniz inan. İs yeriniz hayir getirsin insallah. Allah kolaylik versin. Nasip olursa oglus geliyo teyzesi insallah. Hamilelik ilk zamablar zordu. Once kanama lekelenme. İgneler fiiller. Sonra gecmek biomeyen bulantilar. 1 aydir rahattim. Bi kac gun once sag tarafimda bi agri oldu. Acile gittik. İdrar testi temiz cikti. Ultrasonla baktilar. sag bibregimde buyume varmis. Gebelikte beklenen bi durum dedi. Tibbi mudahale erektirecek bisi su anda yok dediler. Yarin da kendi dr uma gidicem insallah. Unarim bi problem olmaz canim. Duani isterim.
allahın izniyle hiçbir şey olmaz inş bol bol dua ederim ben annesi :-) birascık nazlı bir oğlan olucak galiba ama erkek bebekler annesine çok düşkn olurlar şanslısın cnm :-) hem bak zor zamanlarınıda geçirmişsin tadını çıkar cnm :)

kizlar actim konuyu kasimda hamis olmak isteyenlr buraya diye . burda takip zor buyrun benim mekana :KK200::anneadayı:

işte geldim burdayım artık cnm :-) korunmayı bıraktım bakalım saldım çayıra mevlam kayıra artık içimde hiç heves kalmadı böylesi de daha iyi aslında .sen neler yapıyosun anlat bakalım gelişmeleri ?
ne gelişmesi yerimde sayıyorum. Bu ay ilkkez klomen kullandım o da fayda etmedi. Anlicağın hergun daha kotuye ilerliorum

ne gelişmesi yerimde sayıyorum. Bu ay ilkkez klomen kullandım o da fayda etmedi. Anlicağın hergun daha kotuye ilerliorum
Canim yaaa valla seni takip ediyordum yazmadan duran adim. Neden ek kötüye ilerliyorum kelimenin daha bu ay ilkkez yaptırdım ve adete 8-9 günün var belki geldi melegin kahretmeyin arkadaslar olumlu olun lutfeeeeennnn :KK36:

Canim yaaa valla seni takip ediyordum yazmadan duran adim. Neden ek kötüye ilerliyorum kelimenin daha bu ay ilkkez yaptırdım ve adete 8-9 günün var belki geldi melegin kahretmeyin arkadaslar olumlu olun lutfeeeeennnn :KK36:
ahh ahh ağzın bal damlıo guzelim de keşke aynı hissiyata bende girsem :-) bu ayında fos çıkıcağını biliorum kendimi kandrmanın bi anlamı yokki :cry:

ahh ahh ağzın bal damlıo guzelim de keşke aynı hissiyata bende girsem :-) bu ayında fos çıkıcağını biliorum kendimi kandrmanın bi anlamı yokki :cry:
doğru duzgun yazamamisim ki :)
Klomen i bu ay ilkkez yaptırdım diyorsun ve adete 8-9 gün var bekle bakalım lütfen canim olumsuz düşünme izin ver gelsin minnos :KK15: tamam kendini kandırma ama böyle de ümitsiz konuşma Allah büyük çok hemdeee :KK5:

doğru duzgun yazamamisim ki :)
Klomen i bu ay ilkkez yaptırdım diyorsun ve adete 8-9 gün var bekle bakalım lütfen canim olumsuz düşünme izin ver gelsin minnos :KK15: tamam kendini kandırma ama böyle de ümitsiz konuşma Allah büyük çok hemdeee :KK5:
evet şupesiz ki rabbim çok buyuk :KK15: desteğin için çok sağol canm. Moral oldu gerçkten :KK19:

Ca

Canım merhaba ; ben de 4 yıllık Evliyim , biz 1,5 Yıldır düşünüyoruz , Dr un biri hsg çekti 2 tüpün de kapalı dedi , ama ben sonra 2 doktora gittim o filmlerle , biri Prof. Idi , onlar kapalı olduğuna dair diğer emareler yok dedi hsg de 1/3 yanılma Payı var dediler o anlık bi spazm dediler , ama 33 yaşındayım ailemde erken menapoz var bunu sebep göstererek tüp bebek tavsiye ettiler ,ben hala direniyorum kendiliğinden olur mu diye , her ay erteliyorum tüp bebek işini , sen laparaskopi yaptırdın mı , tüp bebek için ne düşünüyorsun
Laparoskopi yapildiktan sonra hsg baktirdim 2kez.ama kasilmalarin onune gecebilmek iciN anestesi uygulandi.ilk yapilanda sizinti halinde ikincisinde kapali cikti.ameliyattan sonra kappanabilirmis dedi dr.bilac ay vucudumu dinlendiricem sonra tup dusunuyorum.temmuz ve eylulde asilama yapildi.gecen yaz ameliyat oldum.herseyi pespese yasadim.bakalim.insallah pazartesi buraya benek var yazarim ve hic gerek kalmaz tupe.

Kızlar günaydın.
Ben 1 seneyi geçkindir evliyim. Uzun süredir çocuk istiyordum, eylül ayında da çok çoook istedim. Eşim istemiyordu ama, sonra eylül ayının sonunda tahmini ovulasyonumun son anlarında eşimin de gaza gelmesi ile sadece bir kere korunmasız ilişki yaşadık. Allaha şükür o bir kereden de hamile kaldım. Benim son adet tarihim 13 eylül. 5+4 haftalık hamileyim galiba. Bhcg değerim dün 12500 idi. Çok güzel yükseliyor. Kesemi de pazar günü akşam vajinal ultrason ile gördüm, biraz olsun içim rahatladı.

Dün de çalıştığım yerden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Çok sevindim gerçekten, çünkü bir yıldır uğraşıyorlardı.
Son adet tarihimiz aynı imiş. Dün onun betahcg 14000 idi. O benden az önce döllenme oldu o halde.

Hastanede çalıştığımız için kendimiz ultrason yaptık, onun kesesi karından göründü, benimki görünmedi. Ben de çok üzüldüm. Betahcg değerim düzenli yükselirken ve 10000 i geçmişken neden karından görünmedi diye. Acaba mesanem dolu diye mi?

Yarın doktora gitcem. Kesem gene karından yapılan ultrasonla görünmeyecek diye çok korkuyorum.

Allahıma o kadar şükrediyorum ki anlatamam. Ben çok isterken hiç bekletmeden verdi bana bu miniği, şimdi sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğimi de kucağıma almak istiyorum. Olmazsa da yapacak bir şey yok, Allahıma şükürler olsun, isyan edecek değiliz.

Bir de bulantılar için erken mi?
Benim bulantım değil de mide yanmalarım var.

Kızlar günaydın.
Ben 1 seneyi geçkindir evliyim. Uzun süredir çocuk istiyordum, eylül ayında da çok çoook istedim. Eşim istemiyordu ama, sonra eylül ayının sonunda tahmini ovulasyonumun son anlarında eşimin de gaza gelmesi ile sadece bir kere korunmasız ilişki yaşadık. Allaha şükür o bir kereden de hamile kaldım. Benim son adet tarihim 13 eylül. 5+4 haftalık hamileyim galiba. Bhcg değerim dün 12500 idi. Çok güzel yükseliyor. Kesemi de pazar günü akşam vajinal ultrason ile gördüm, biraz olsun içim rahatladı.

Dün de çalıştığım yerden bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim. Çok sevindim gerçekten, çünkü bir yıldır uğraşıyorlardı.
Son adet tarihimiz aynı imiş. Dün onun betahcg 14000 idi. O benden az önce döllenme oldu o halde.

Hastanede çalıştığımız için kendimiz ultrason yaptık, onun kesesi karından göründü, benimki görünmedi. Ben de çok üzüldüm. Betahcg değerim düzenli yükselirken ve 10000 i geçmişken neden karından görünmedi diye. Acaba mesanem dolu diye mi?

Yarın doktora gitcem. Kesem gene karından yapılan ultrasonla görünmeyecek diye çok korkuyorum.

Allahıma o kadar şükrediyorum ki anlatamam. Ben çok isterken hiç bekletmeden verdi bana bu miniği, şimdi sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğimi de kucağıma almak istiyorum. Olmazsa da yapacak bir şey yok, Allahıma şükürler olsun, isyan edecek değiliz.

Bir de bulantılar için erken mi?
Benim bulantım değil de mide yanmalarım var.
canım benimde en son adet tarihim 13 eyluldu fakat benım pazt yaptırdıgım kantestınde beta hcg 745,5 çıktı cnm benımkı karnımdan gozukmedı vajınalden de bakmadı ne yazık kı benımde korkularım var bı sorunmu var dıye ama beta hcg 1000 lerin altında gorunmez dedı

canım benimde en son adet tarihim 13 eyluldu fakat benım pazt yaptırdıgım kantestınde beta hcg 745,5 çıktı cnm benımkı karnımdan gozukmedı vajınalden de bakmadı ne yazık kı benımde korkularım var bı sorunmu var dıye ama beta hcg 1000 lerin altında gorunmez dedı

Geç döllenmiştir o. Bilirsin ki önemli olan düzenli artış olması.
Benim 2100 ken vajinalde göründü işte. Şimdi 10.000 üzerinde. 12.000 olmuş hcg. Karnımdan görünmesi lazım.
Hep beraber şu ilk 3 ayı atlatsak belki biraz daha rahatlarız. Sen de bugün bir daha kan ver bence

Laparoskopi yapildiktan sonra hsg baktirdim 2kez.ama kasilmalarin onune gecebilmek iciN anestesi uygulandi.ilk yapilanda sizinti halinde ikincisinde kapali cikti.ameliyattan sonra kappanabilirmis dedi dr.bilac ay vucudumu dinlendiricem sonra tup dusunuyorum.temmuz ve eylulde asilama yapildi.gecen yaz ameliyat oldum.herseyi pespese yasadim.bakalim.insallah pazartesi buraya benek var yazarim ve hic gerek kalmaz tupe.
Inşallah canım, Allah gönlüne göre versin , sence ben de aşılama deneyeyim mi , tüp bebek yaptırıp geçeyim mi , kimisi diyor ki tup bebek son çare , kimisi de aşılama ile moralini boşuna bozma , direkt tüp yaptir , e tüp de hem iş yerinden izin falan çok sıkıntılı benim için , maddiyat kısmı da var tabii ama , o kadarlık birikimimiz var çok şükür yine de tup istemiyorum hic Rabbim kendiliğinden verir inşallah

Geç döllenmiştir o. Bilirsin ki önemli olan düzenli artış olması.
Benim 2100 ken vajinalde göründü işte. Şimdi 10.000 üzerinde. 12.000 olmuş hcg. Karnımdan görünmesi lazım.
Hep beraber şu ilk 3 ayı atlatsak belki biraz daha rahatlarız. Sen de bugün bir daha kan ver bence
Cuma gunu vermeyi dusunuyorum cnm insallah hayirlisiyla ilk 3 ayimizi atlatiriz

Kızlar gunaydin benim kasik batmalarim kesildi :KK43: sadece hafif bir kasik yanmam var okadar butun umidimi kaybediyor gibiyim :KK43: bat a kaldı 2...

X