Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tşk ederim tatlım inşş siz bu ay kavuştunuz bende gelecek aya hamileyim derim burada cnm
rabbim bebeğini sana bagışlasın inşş tutunmuştur sana cnm minnak
Amin İnşallah ya tutunmuştur uyuyamıyorum bile heyecandan yarın biran önce gelsin istiyorum bu güzel heyecanları Rabbim herkese yaşatsın <3 

anladm canm sağol sen ne için kullanmıştın ilacı
soğan kürünün tadının fenalığından dolayı sadece üç kez içebilimiştim :) ama Ibrahim Saraçoğlunun tarifi bu onun tariflerine güveniyorum mesela eşimin migreni için biberiye çayı önerisini kullanıyoruz %80 ağrılarında azalma var

Kizlar benim reglm hic eskisi gbi olmyo yogun olurdum agridan duramazdim onceden lekelenmem olmazdi anlamadm neden boyle oldu az oluyorum hic agrim yok
Mrb canım bu iyi bişey düzene giriyo demektir benim de evlenmeden önce aşırı ağrılı ve fazla kanamalı oluyordu sonra düzelmişti

anladım canm benim cok teşekkür ederim bende catlatma iğnesinden sonra kürü kullanmaya başlamak istiyrm bakalım artk ya bilmiyrm sence ne yapmam gerek bilemedm

Ates olcmek nasil oluyor ne zaman baslanjr kii kac olckk ates olcumu biri beniii durdursunnnnn
senin yazdıklarını okuduğumda duygularıma tercuman oluyo diyorum :) filmlerdeki kadınlar bazen çıldırıp planlar yapıyoya kadınlardan korkulur diyoruz. Bebek içinde biz öle olduk :) canımcım ben bi arkadaşımla konuştum ona bir arkadaşı biz doktor yardımıyla hamile kaldık demiş yumurtlama gününü hesapla ondan önceki ve sonraki günler dahil ilişki oldu hamile kaldım demş bende yumurtlama günüm ve sonrası günaşırı diğer zamanalar 2 günde bir yapıcam eşimede hemen planımı anlattım tamam dedi sende bir dene istersen bu yöntemi. inşallah sonuç olur

anladım canm benim cok teşekkür ederim bende catlatma iğnesinden sonra kürü kullanmaya başlamak istiyrm bakalım artk ya bilmiyrm sence ne yapmam gerek bilemedm
Ne kadar süredir deniyorsunuz ne gibi şikayetlerin var ?

Ne kadar süredir deniyorsunuz ne gibi şikayetlerin var ?
2 yıldır evliyim canm 1 senedir deniyoruz olmadı çok şükür şimdilik bi problem yok eşimde test yaptırdı onunda degerleri güzel çıktı gecen ay yumurta geliştirici ilaçlar kullandım ama sanırım catlamadı tutmadı hastayım şuanda çatlamayan yumurtada kist oluşmuş 2mm kadar zararsız değil doktor ilaç verdi 1 ay kullancam onu artk ne olcak bilmiyrm

yumurtlama günü hesaplama ateş ölçme vb yöntemler kadını daha da strese sokar beynin sürekli uğraş halinde olması ve stres hamile kalmayı zorlaştırır diye düşünüyorum en iyisi benim kullandığım yöntem, hamile kalmaya çalışmıyormuş gibi gün aşırı yani iki günde bir stressiz bi şekilde ilişkiye girmek. ilişkiden sonra yarım saat yataktan kalkmamak ve kalça yı yüksekte tutmak sonra bir de bakmışsınız ki adetiniz gecikmişşş :)

sen soğan kürü ne falan başlamadan önce tedavini tamamla canım sonrada onu denersin olur Allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…