Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sen soğan kürü ne falan başlamadan önce tedavini tamamla canım sonrada onu denersin olur Allahın izniyle :)
bende öyle düşünüyorum canm ama doktor catlatma iğnesi falan dedi önümüzdeki ay mı yapar artk bilmiyrm dua et annelerin duası kabul olur canm dualarına bizide ekle:)

Arkadaşlar merhaba. Benimde adet günüme 5 gün var. Düne kadar kasık agrilarim vardi. Dün den beri kayboldular. Bende kendi kendine hamileyim heralde deyip duruyordum. Bugün dayanamayip test yaptım. Sonuç negatif. Cok erken yaptim biliyorum ama bazi arkadaşların adet den 6 / 7 gün once yapip silik cizgiyi gördüklerini okuyunca bende deneyim dedim. Aa birde dun gece ruyamda hamileymisim test yapmama birde bu etkili oldu. Sizce bende hala umut varmidir. Yoksa umudu diger aya mi birakayim:mad:

bilmiyorm ki ates olcmek mi ne var mis yumurtlama icin. nasil.yapmam gerekiyor
yumurtlama günü hesaplama ateş ölçme vb yöntemler kadını daha da strese sokar beynin sürekli uğraş halinde olması ve stres hamile kalmayı zorlaştırır diye düşünüyorum en iyisi benim kullandığım yöntem, hamile kalmaya çalışmıyormuş gibi gün aşırı yani iki günde bir stressiz bi şekilde ilişkiye girmek. ilişkiden sonra yarım saat yataktan kalkmamak ve kalça yı yüksekte tutmak sonra bir de bakmışsınız ki adetiniz gecikmişşş

Arkadaşlar merhaba. Benimde adet günüme 5 gün var. Düne kadar kasık agrilarim vardi. Dün den beri kayboldular. Bende kendi kendine hamileyim heralde deyip duruyordum. Bugün dayanamayip test yaptım. Sonuç negatif. Cok erken yaptim biliyorum ama bazi arkadaşların adet den 6 / 7 gün once yapip silik cizgiyi gördüklerini okuyunca bende deneyim dedim. Aa birde dun gece ruyamda hamileymisim test yapmama birde bu etkili oldu. Sizce bende hala umut varmidir. Yoksa umudu diger aya mi birakayim:mad:
Ben adetten 6 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifdi sonra 5 gün gecikip de yaptım pozitif ti. adet gecikmeden doğru bilgi vermiyor

Ben adetten 6 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifdi sonra 5 gün gecikip de yaptım pozitif ti. adet gecikmeden doğru bilgi vermiyor

Mucizeem cevabin icin cok teşekkür ederim. Bugün test yapinca okadar cok moralim bozulduki. Ama simdi cevabindan sonra biraz yüzüm güldü. En iyisi şu son 5 günü de beklemek. Sanki zaman hic gecmiyor gibi. Bel sırt kasık agrisi sık idrara çıkma gibi belirtiler olunca insan acaba hamilemiyim demeden kendini alamiyor umarim en kısa zamanda bende burda hamileyimmmmm diye yazabilirim. Allah'im isteyen herkeze nasip etsin inşallah :anneadayı:

İyidir cnm korunmayi bıraktım artık bebişi umursamiyorum belki öyle olunca o beni umursar da gelir :) zaten inş bayan butik açıcaz yakın bir arkadaşımla onun telaşı içinde koşturuyorum .sen neler yapıyorsun bebis nasıl cinsiyeti ney hamilelik nasıl gidiyor hadi hepsini anlat bakalım :) ??
Hadi insallah oyle olur annesi. Hep dualarimdasiniz inan. İs yeriniz hayir getirsin insallah. Allah kolaylik versin. Nasip olursa oglus geliyo teyzesi insallah. Hamilelik ilk zamablar zordu. Once kanama lekelenme. İgneler fiiller. Sonra gecmek biomeyen bulantilar. 1 aydir rahattim. Bi kac gun once sag tarafimda bi agri oldu. Acile gittik. İdrar testi temiz cikti. Ultrasonla baktilar. sag bibregimde buyume varmis. Gebelikte beklenen bi durum dedi. Tibbi mudahale erektirecek bisi su anda yok dediler. Yarin da kendi dr uma gidicem insallah. Unarim bi problem olmaz canim. Duani isterim.

tatlım gün hesabı yapmadım düzenli olarak bir gün ilişki birgün ara olarak devam ettim.
cnm sen hamilemiydin ya unuttum. valla herseyden sogudum iliskiye girmeyi hic sevmiyorm resmen eziyet adamida zaten cocuk yapma makinesi olarak kullaniyorum yazik ha yaa :anneadayı:

Canım sen testte pozitifi gormeden önce hamile olduğunu anlamismiydin hissetmismiydin yani. Hani belirtilerin falan varmiydi. ?

Canım sen testte pozitifi gormeden önce hamile olduğunu anlamismiydin hissetmismiydin yani. Hani belirtilerin falan varmiydi. ?
tabiki hissettim çünkü adetlerim çok düzenlidir yani hayatım da bir veya iki defa falan adetim gecikmiştir hamile olmadan, onlar da çok stres olduğum zamanlar.

canım en sağlıklısı adet gecikmesinden sonraki günlerde yap mesela 5 veya 6 gün geçsin daha sağlam sonuç alırsın herkesin bir olmuyo kimi insanda adet gününden sonra çıkıyo kimisinde adet günü gelmeden belli oluyo biraz daha sabret gecikmen olucakmı insallh hamilesindr dualarım sizinle

X