Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Son yaptigim test ve sirasiyla ilk yaptigim testler kizkar kan sonucumu alamadim bi alsaydim da rahatlasaydim bana lutfen dua edin

Eklentiler

• 20151019_205437.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 20151019_205302.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 75
benim adetim fosur fosur oluyo masallahi var. insallah onumuzdeki ay olur. takatim kalmaadi 5 ayda coktum yaa gelsin artik bebegimmmizzz
Canim benim onun gunu belli zamani geldiginde gelecek allahim istedikten sonra hic kimse hic birsey engel olamaz.kendini cok yipratiyorsun sabir allah de kendini rahatlat biraz ,bak bu ay rahat birak bebek icin degil esinle guzel vakit gecir ara ver bakiyim ne oluyo .

haklisin cnm ama elimde degil etrafimda herkes hamile cok uzuluyorum Allah buyuk napalim insallah bu olur yoksa tup bebek yapcm vallahi. acaba tup bebek icin 1 sene mi gecmesi gerekiyor ki benim 5 ayim daha. kafamda deli sorular

Normalde sağ kasığımda ağrı var ama ben bunu uzandikca hissediyorum daha dogrusu bacaklarimi uzattıkca cunku bacağımada vuruyor.. Gebe kalanlarin kasik agrisi bu sekildemiydi arkadaslar

haklisin cnm ama elimde degil etrafimda herkes hamile cok uzuluyorum Allah buyuk napalim insallah bu olur yoksa tup bebek yapcm vallahi. acaba tup bebek icin 1 sene mi gecmesi gerekiyor ki benim 5 ayim daha. kafamda deli sorular
Tup bebegi dusunmen icin cok erken canim doktorlar bile bir yil gecmeden yapmiyo,ama sen dedigim gibi yaparsan insallah dogal yoldan olucaktir.

Bende 5 aydır çocuk istiyorum bu ay adetime 10 gün kala lekelenmelerim olmustu.Doktora gittim bişey çıkmadı.Doktora ilaca başlasam mı dedim hayır dedi 1 yılı dolduralım öyle bakarız dedi.Kendiliğinden yumurtan oluştuğu sürece sorun yokmuş.Kafana takma yeter dedi.

kamelyamsb cAnım doğru mu okudum adetin başlamamış ve sa haki testte silik cizgi belirmiş :) hadi bakalım vardır inşallah bebis adetin yogunlasmazsa kan şeklinde suphelen zaten :)

Kızlarrrr , ben kırmızıyı gördüm , yine mi gol değil hakim bey , yine mi ofsayt ,oldu mu olmadı mı düşünmekten kurtuldum , ama önümüzdeki ay yine aynı terane , çok sıkıldııımmm,cinsellikten soğuyacam artık var ya

Canım benim sıkma canını lütfen. Gelcek bigün o da annesine ama sizin için en hayırlı zamanı bekliyodur eminim. Geliceğine olan inancını kaybetme ve dua herşeyin ilacı inan. İnsan ettikçe ferahlıyor yaradana sığınıp gelecek güzelliklere inancı artıyor. İnşallah gelecek ay bize güzel haberler vereceksin..

kamelyamsb cAnım doğru mu okudum adetin başlamamış ve sa haki testte silik cizgi belirmiş :) hadi bakalım vardır inşallah bebis adetin yogunlasmazsa kan şeklinde suphelen zaten :)
Evet canim su an sadece peceteye arar cok az pembe leke geliyo birde goguslerimin yantarafi uclari hem aciyo hem yanma hissi var,test yaptim silik cizgi vardi ama ona inanmiyorum cunku hemen cikmadi sabah yaptim ogleden sonra cikmis inanadirici degil boyle devam ederse haftaya kadar beklicem insallah bebisim vardir bilmiyorum henuz canim.

Son yaptigim test ve sirasiyla ilk yaptigim testler kizkar kan sonucumu alamadim bi alsaydim da rahatlasaydim bana lutfen dua edin

sana geçen gün de hamilesin demiştim hala inatla inanmıyorsun bu gidişle çocuk eline gelecek hamilesin işte yahu sevinsene bacım ne güzel koyulaşmış testin maşallah...

Kimler var kızlarr

ben varım kuzu.. ama kalıcı değilim işler beni bekliyor gecenin bu saatinde hayırdır müjdeli haberin mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…