- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
mujdeli haberesana geçen gün de hamilesin demiştim hala inatla inanmıyorsun bu gidişle çocuk eline gelecekhamilesin işte yahu sevinsene bacım ne güzel koyulaşmış testin maşallah...
ben varım kuzu.. ama kalıcı değilim işler beni bekliyor gecenin bu saatindehayırdır müjdeli haberin mi var
mujdeli haberebu surat konur mu dostum.. Uzme beni (
çok sevinirim cnm..nerede yeriniz?Tabiki cnm beklerim şimdi tuttuğumuz dükkanın içindeki kiracılar kasim 15 inde çıkacaklar tadilattı hazırlıklar di aralık in 15 ini bulur bizim açmamiz hatta acilisimiza beklerim inş :)
valla cancağzım bugun yine doldum taşıorum, hiç ağzımı açma sen.. Kendinden bahset goruşemioruz kaç zamndrkıyamam sana az kaldı gelecek müjdeler de inşallah.. nasılsın nasıl gidiyor
valla cancağzım bugun yine doldum taşıorum, hiç ağzımı açma sen.. Kendinden bahset goruşemioruz kaç zamndr
çok sevinirim cnm..nerede yeriniz?
bu ay ilkkez klomen +ç.iğnesi kullandım yumurtam 20mm olmuştu çatlattılarda ama gorunen o ki tutmadıoyy bende de bir haberler ki sorma gitsin hepimiz aynı bataklığın içinde dolaşıyoruz kuzum ne olsun aynı tas aynı hamam bu hafta kontrolüm var tek heyecanım ordan çıkacak sonuçlar :) hayırdır sana ne oldu?
bu ay ilkkez klomen +ç.iğnesi kullandım yumurtam 20mm olmuştu çatlattılarda ama gorunen o ki tutmadı
malesefki belirtiler yokregl oldun mu? tutmadığını nerden anladın yine belirtilerden deme düşüp bayılırım yoksa.. ayrıca da klomen 3 kez kullanılabiliyor ve çoğu kişinin ilk kullanımında tutmuyor canım yaa bozma hemen moralini lütfen
Çok Sağol canım ,inşallah ,Rabbim herkese gönlündekini versinCanım benim sıkma canını lütfen. Gelcek bigün o da annesineama sizin için en hayırlı zamanı bekliyodur eminim. Geliceğine olan inancını kaybetme ve dua herşeyin ilacı inan. İnsan ettikçe ferahlıyor yaradana sığınıp gelecek güzelliklere inancı artıyor. İnşallah gelecek ay bize güzel haberler vereceksin..
aaa benim gibi olmuşsunn...testtte saatler sonra silik çizgi ve adet öncesi lekeler..ama inşallah sonu enimki gibi adet olmaz canım,Slm kizlar benim adet tam olmuyo ,ara ara peceteye pembe lekeler geliyo sabah test yaptim negatifti oyleden sonra hafif silik belirmis tabi oba itibar etmiyorum ,bana dua edin ne olur insallah ustune goruyorumdur ,insallah bebis vardir.hic umudum yoktu ama simdi boyle olunca cok umutlandim.sizden baskasiyla paylasamiyorum iyiki varsiniz.
malesefki belirtiler yoktutsaydı anlardım. 10 gun kdr var reglime ama sonucu adım kadar ii biliorum bn
4 aydır foss :))))) şakır şakır bat şaşmadan adet oluyorum kısmet artık cnm yaacanım nasılsın senin çalışmalar nasıl gidiyor? bir de sezen uğramış buralara ha onu görmedim çok mesaj akıyor buraya takip etmek mümkün değil :))
4 aydır foss :))))) şakır şakır bat şaşmadan adet oluyorum kısmet artık cnm yaa
kizlar ovu testine ne zaman baslayayim adetimin 1. gunu bugun 4 gun falan suruyor. somra ne yapcm silik cikarsa ne demek iki cizgi olursa ne demek. yumurtlama gununu tutturursam gun boyu yataktan kalkmicm
Benim adetim bitince yumurtlama hangi gun olacak ki şimdi artık net teki hesaplamalarda tutmaz bana her ay farklı adet oluyordu 3 ay önce 26. Gün sonra 31. Gün bu ay 29. Gün geldi ne yapi cam hiiccc bilmiyorum artık hergün iliski olsun ki tutsun mu dicem
Bende aynı durumu yasadim canim pko olmasina rağmen maşallah diyim bi ilk denemede tutmuştu kalbi duran dustugum oldu ondan sonra bi kimyasal sonra oğlumun hamileliği çok şükür. Oğlum 9 aylikkende bi kimyasal gebelik oldu şimdi bu ay korunmayı bıraktık ilk denem idi hemen olacak sandım eşim bile diyordu tutar filan ama olmadı bi hayal kırıklığı yasadim yani. Ama olacak inşallah ya yilmak yok :)normal canım yaa baksana arkadaşlar bizden genç onlar bu kadar uğraşıyorken biz nasıl ilk denemede becerelim ki zaten bu işibir de sen korunurken kalmışsın oğluna ben de ilk denemede kalmıştım ikinciye de niyetlenince sanki hemen oluverecekmiş gibi geliyor ya insana olsun eninde sonunda gelecek o bebişler herkese sabırla bekliycez
Bende aynı durumu yasadim canim pko olmasina rağmen maşallah diyim bi ilk denemede tutmuştu kalbi duran dustugum oldu ondan sonra bi kimyasal sonra oğlumun hamileliği çok şükür. Oğlum 9 aylikkende bi kimyasal gebelik oldu şimdi bu ay korunmayı bıraktık ilk denem idi hemen olacak sandım eşim bile diyordu tutar filan ama olmadı bi hayal kırıklığı yasadim yani. Ama olacak inşallah ya yilmak yok :)