Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bende bi doktor arkadaşımla konuştum yumurtlama tarihini tam kesinleştiremediğinden dolayı hesapta çıkan tarihten önce ve sonraki günde de birlikte olmanız gebelik şansını artırır tabi streste gebeliği etkileyen faktör dedi . kendimi ona göre ayarlıycam sizde böyle yapın isterseniz :) inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberimizi

Reglm normalde yarindi aksam kahverengi degisik bi kanamam oldu hic agrim yoktu gecti sabah kalktım 1 saat sonra kanamam basladi ama sadece sol kasigima dikenlee batyo kafama takildi neden erken oldum oldysam o silik cizgi neydi bu ayda husraan :KK12:o_O:KK51:
canım benim hayırlısı olsun , inşallah , olmayan da da bi hayır vardır inşallah

Nasılsınız kızlar?

Bence hiç bir belirtiden şüphelenmeyin. Demesi kolay diyebilirsiniz ama hiç bir belirti hamileliğe spesifik değil. Burdaki herkesi pek sevdim cidden, ama böyle üzülmeniz beni de üzdü.

,Slm kizlar benim adet tam olmuyo ,ara ara peceteye pembe lekeler geliyo sabah test yaptim negatifti oyleden sonra hafif silik belirmis tabi oba itibar etmiyorum ,bana dua edin ne olur insallah ustune goruyorumdur ,insallah bebis vardir.hic umudum yoktu ama simdi boyle olunca cok umutlandim.sizden baskasiyla paylasamiyorum iyiki varsiniz.

,Slm kizlar benim adet tam olmuyo ,ara ara peceteye pembe lekeler geliyo sabah test yaptim negatifti oyleden sonra hafif silik belirmis tabi oba itibar etmiyorum ,bana dua edin ne olur insallah ustune goruyorumdur ,insallah bebis vardir.hic umudum yoktu ama simdi boyle olunca cok umutlandim.sizden baskasiyla paylasamiyorum iyiki varsiniz.
İnşallah güzel haberlerini duyarız takma kafana Rabbim elbet hepimize hayırlı zamanda bebekler vericek :)

Kızlar merhabalar gebeliği, ovulasyon döneminden ne kadar sonra öğrendinz?? Bide ovulasyon dönemindeki meme ucu hassasiyeti devam eder mi regle kadar??

Kızlar merhabalar gebeliği, ovulasyon döneminden ne kadar sonra öğrendinz?? Bide ovulasyon dönemindeki meme ucu hassasiyeti devam eder mi regle kadar??

Ben 28-29 günde bir adet oluyorum. Tahmini ovulasyonumun son anlarında korunmasız tek ilişkim oldu. Hamileliğimi de adetime 3 gün kala öğrendim. Yani 28-29 eylül ilişkiye girmiş olsam, ben 9 ekimde gebeliğimi öğrendim.
Hiç belirtim yoktu, sadece içime doğdu.

Ben 28-29 günde bir adet oluyorum. Tahmini ovulasyonumun son anlarında korunmasız tek ilişkim oldu. Hamileliğimi de adetime 3 gün kala öğrendim. Yani 28-29 eylül ilişkiye girmiş olsam, ben 9 ekimde gebeliğimi öğrendim.
Hiç belirtim yoktu, sadece içime doğdu.
Evde yaptığın testle mi öğrendin canım ?? Bende ovulasyon dönemimde hiç belirti olmazdı. Bu ay akıntı göğüste hassasiyet ve belimde ağrı oldu. Akıntı ve belimdeki ağrı geçti ovulasyon dönemi bitince ama meme uclarındaki hassasiyet devam ediyor. Başka bi problem mi var acaba diye paniğim şuan göğüslerimle ilgili.. :KK43:

benim sabah yaptigim test ikinci cizgi bariz silik cikmisti 2 saat sonra adet oldum. sinirlendim attim cope :KK62:

Naptın kuzum sonuclar İnşallah olumludur :)
Sonuclarimi alamadim sistem bozulmus gicik olduum :KK43: bende gelirken bi test daha alayim dedim para bol ya :KK66: bi gondereyim resmini buna gore var gibi koyulasti ama kan testim cikana kadar rahatlayamayacagim

Eklentiler

• 20151019_205302.jpg
    20151019_205302.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 59
Insallah vardir cnm insallah saglikli hayirli bebislerimix olur cnm

Sonuclarimi alamadim sistem bozulmus gicik olduum :KK43: bende gelirken bi test daha alayim dedim para bol ya :KK66: bi gondereyim resmini buna gore var gibi koyulasti ama kan testim cikana kadar rahatlayamayacagim
Yemin ederim aynı duyguları yaşıyoruz :)) bende olsam gıcık olurdum ama vardır herşeyde bi hayır bende test aldım çarşıya gittim tekrar yaptım seninki gibi koyulaştırılmış biraz daha çizgi ama yinede bekliyorum bakalım çarşamba gidicem doktora İnşallah ya ikimizde iyi haberler alırız :))

Biliyorum canim zaten ona itibar etmiyorum boyle devam ederse adetim yogunlasmazsa haftaya tekrar test yaparim varsa zaten cikar yoksada napalim kismet degilmis.
benim adetim fosur fosur oluyo masallahi var. insallah onumuzdeki ay olur. takatim kalmaadi 5 ayda coktum yaa gelsin artik bebegimmmizzz :KK43:

Yemin ederim aynı duyguları yaşıyoruz :)) bende olsam gıcık olurdum ama vardır herşeyde bi hayır bende test aldım çarşıya gittim tekrar yaptım seninki gibi koyulaştırılmış biraz daha çizgi ama yinede bekliyorum bakalım çarşamba gidicem doktora İnşallah ya ikimizde iyi haberler alırız :))
Var gibi dimi cnm ya

X