- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
yaaa yapma kuzucumm beni heyecanlandrma yineeben hiç değişmedim aynıyım diyorsun yani... hiç şaşırmadım klasik bebem türküsükuzum sen akıllı mantıklı kadınsın 10 gün var diyorsun o bebe döllendiyse bile tüplerden inip rahme tutunmadı daha gözünü seveyim nasıl belirti versin yahuuu yapma böyle lütfen...
inşallah cnm amin ir anönce kavuşruz inşllah...şuan yumurtlama dönemimdeyim.ama maaaile gripsel durmlardayız...biririmizi görecek durumda değiliz şansa artık pöffnormal canım yaa baksana arkadaşlar bizden genç onlar bu kadar uğraşıyorken biz nasıl ilk denemede becerelim ki zaten bu işibir de sen korunurken kalmışsın oğluna ben de ilk denemede kalmıştım ikinciye de niyetlenince sanki hemen oluverecekmiş gibi geliyor ya insana olsun eninde sonunda gelecek o bebişler herkese sabırla bekliycez
yaaa yapma kuzucumm beni heyecanlandrma yinee
inşallah cnm amin ir anönce kavuşruz inşllah...şuan yumurtlama dönemimdeyim.ama maaaile gripsel durmlardayız...biririmizi görecek durumda değiliz şansa artık pöff
bugün 9.gün yaa...10 12 arası yumurtlama göya ama akıntı falan yokk zaten..heyecanlanmadan sakin sakin bekle canım benim ama lütfen belirti yok deyip olmadı stresine sokma kendini. stres baş düşmanımız biliyorsun
azcık zorlasaydınız yahu kaçar mı bugünler tühh
yeşilyayla da canım işlek bir cadde diye orayı tuttuk :)çok sevinirim cnm..nerede yeriniz?
kuzuş naber ya özleştik :)malesefki belirtiler yoktutsaydı anlardım. 10 gun kdr var reglime ama sonucu adım kadar ii biliorum bn
nabıosun cnm nasıl gidiyor anlat bakalım korunmayı bıraktın mı ?regl oldun mu? tutmadığını nerden anladın yine belirtilerden deme düşüp bayılırım yoksa.. ayrıca da klomen 3 kez kullanılabiliyor ve çoğu kişinin ilk kullanımında tutmuyor canım yaa bozma hemen moralini lütfen
nabıosun cnm nasıl gidiyor anlat bakalım korunmayı bıraktın mı ?
hoşbuldum canım çok iyiyim işte arkadaşımla bir hevesle başladı gerçek oldu maksat morel olsun kafamız dağılsın bakalım aralığın 15 ini bulucak ztn açılışımız bayan giyim üzerine ama çok heyecanlıyım cnm dekorasyon için koşturuyorum işte fotolarda paylaşırımhoş geldin balımm özledik yahuu ben iyiyim bu hafta gidicem kontrole ama korunmayı yılbaşı geçsin öyle bırakıcam inşallah. sen nasılsın ne dükkanı açıyorsunuz hayırlı olsun inşallah
hoşbuldum canım çok iyiyim işte arkadaşımla bir hevesle başladı gerçek oldu maksat morel olsun kafamız dağılsın bakalım aralığın 15 ini bulucak ztn açılışımız bayan giyim üzerine ama çok heyecanlıyım cnm dekorasyon için koşturuyorum işte fotolarda paylaşırımsen niye yılbaşını bekliyormuşsun bakayım korunmayı bırakmak için ?
çok saol canım allah razı olsunayy çok sevindim canım yaa Allah yardımcınız olsun önünüzü açsın inşallahh. benimki hani bi umut denemeye başladığım gibi kalırsam doğum izni ziyan olmasın düşüncesi canım. umut fakirin ekmeği derler ya o hesap. oğlumda çar çur oldu doğum iznim ücretsiz izin almak zorunda kaldım ekonomi alt üst oldu..bu defa öyle bir lüksüm de olamaz. bakalım ben işimi kış tutayım da artık Rabbim ne zaman uygun görürse... çok sevindim canım seni gördüğüme yaa pozitif enerjini çoook özlemişim. ama artık yatmak zorundayım sabah iş var malum.. kocaman öpüyorum seni canım uğra arada buralara uzun süreli gitme tamam mı
1 gun gecmisti cnmRegl gününü ne kadar geçmişti ilk testinde canım???
1 gun gecmisti cnmRegl gününü ne kadar geçmişti ilk testinde canım???
Canım ya çok zor dayanması evet ama Bana da hamilenin gibi geliyor, en kuvvetli aday sensin şu an :) ,bi de ne gibi belirtiler var şa an , ağrıyan sızlayan ??
Kuzucum bendw inanmak istiyorum burds silik cikananin bike hamile olduguna bende inaniyosun ama bu basima gelene kadar inanmayi cok istoyorum ama olumsuzluklari kudukca burda korkuyorum rabbim nasip eder insallahsana geçen gün de hamilesin demiştim hala inatla inanmıyorsun bu gidişle çocuk eline gelecekhamilesin işte yahu sevinsene bacım ne güzel koyulaşmış testin maşallah...
ben varım kuzu.. ama kalıcı değilim işler beni bekliyor gecenin bu saatindehayırdır müjdeli haberin mi var
hayırlısı olsun canım rabbım en yakın zaman da yavruna hayırlı kardes nasip eder inşallah dua et benim içinGunaydin kizlar yeni birgun hayirli haberler duymak dilegiyle,benim adet normale dondu canlar bu defada fos cikti
Amin canim insallah,ama bugun senden hayirli haber duyariz insallah canim.hayırlısı olsun canım rabbım en yakın zaman da yavruna hayırlı kardes nasip eder inşallah dua et benim için
inşallah canım inşallahAmin canim insallah,ama bugun senden hayirli haber duyariz insallah canim.
Günaydın canımGunaydin kizlar yeni birgun hayirli haberler duymak dilegiyle,benim adet normale dondu canlar bu defada fos cikti