Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yaaa yapma kuzucumm beni heyecanlandrma yinee

inşallah cnm amin ir anönce kavuşruz inşllah...şuan yumurtlama dönemimdeyim.ama maaaile gripsel durmlardayız...biririmizi görecek durumda değiliz şansa artık pöff

yaaa yapma kuzucumm beni heyecanlandrma yinee

heyecanlanmadan sakin sakin bekle canım benim ama lütfen belirti yok deyip olmadı stresine sokma kendini. stres baş düşmanımız biliyorsun

inşallah cnm amin ir anönce kavuşruz inşllah...şuan yumurtlama dönemimdeyim.ama maaaile gripsel durmlardayız...biririmizi görecek durumda değiliz şansa artık pöff

azcık zorlasaydınız yahu kaçar mı bugünler tühh

heyecanlanmadan sakin sakin bekle canım benim ama lütfen belirti yok deyip olmadı stresine sokma kendini. stres baş düşmanımız biliyorsun

azcık zorlasaydınız yahu kaçar mı bugünler tühh
bugün 9.gün yaa...10 12 arası yumurtlama göya ama akıntı falan yokk zaten..

nabıosun cnm nasıl gidiyor anlat bakalım korunmayı bıraktın mı ?

nabıosun cnm nasıl gidiyor anlat bakalım korunmayı bıraktın mı ?

hoş geldin balımm özledik yahuu ben iyiyim bu hafta gidicem kontrole ama korunmayı yılbaşı geçsin öyle bırakıcam inşallah. sen nasılsın ne dükkanı açıyorsunuz hayırlı olsun inşallah

hoş geldin balımm özledik yahuu ben iyiyim bu hafta gidicem kontrole ama korunmayı yılbaşı geçsin öyle bırakıcam inşallah. sen nasılsın ne dükkanı açıyorsunuz hayırlı olsun inşallah
hoşbuldum canım çok iyiyim işte arkadaşımla bir hevesle başladı gerçek oldu maksat morel olsun kafamız dağılsın bakalım aralığın 15 ini bulucak ztn açılışımız bayan giyim üzerine ama çok heyecanlıyım cnm dekorasyon için koşturuyorum işte fotolarda paylaşırım sen niye yılbaşını bekliyormuşsun bakayım korunmayı bırakmak için ?

ayy çok sevindim canım yaa Allah yardımcınız olsun önünüzü açsın inşallahh. benimki hani bi umut denemeye başladığım gibi kalırsam doğum izni ziyan olmasın düşüncesi canım. umut fakirin ekmeği derler ya o hesap. oğlumda çar çur oldu doğum iznim ücretsiz izin almak zorunda kaldım ekonomi alt üst oldu..bu defa öyle bir lüksüm de olamaz. bakalım ben işimi kış tutayım da artık Rabbim ne zaman uygun görürse... çok sevindim canım seni gördüğüme yaa pozitif enerjini çoook özlemişim. ama artık yatmak zorundayım sabah iş var malum.. kocaman öpüyorum seni canım uğra arada buralara uzun süreli gitme tamam mı

çok saol canım allah razı olsun bundan sonra sık sık uğrarım canım bende sizi çok özledim eski muhabbetlerimizi çok özledim şu an inan bebek için hiç heyecan yok içimde bende açıcağım butiğimle ilgili heyecanımı gelişmeleri paylaşırım sizlerle sendende kontrolünden sonra güzel haberleri bekliyorum çok çok öpüyorum canım benim iyi geceler

Regl gününü ne kadar geçmişti ilk testinde canım???
1 gun gecmisti cnm
Canım ya çok zor dayanması evet ama Bana da hamilenin gibi geliyor, en kuvvetli aday sensin şu an :) ,bi de ne gibi belirtiler var şa an , ağrıyan sızlayan ??

canim su an adet sancisi disinda jic birsey yok sonucum netlesince butun belirtilerimi paylasicam insallah dua edin

Kuzucum bendw inanmak istiyorum burds silik cikananin bike hamile olduguna bende inaniyosun ama bu basima gelene kadar inanmayi cok istoyorum ama olumsuzluklari kudukca burda korkuyorum rabbim nasip eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…