Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sana geçen gün de hamilesin demiştim hala inatla inanmıyorsun bu gidişle çocuk eline gelecek:KK70: hamilesin işte yahu sevinsene bacım ne güzel koyulaşmış testin maşallah...

ben varım kuzu.. ama kalıcı değilim işler beni bekliyor gecenin bu saatinde :KK43: hayırdır müjdeli haberin mi var :KK49::KK49:
mujdeli habere :KK43: bu surat konur mu dostum.. Uzme beni:KK43:(

valla cancağzım bugun yine doldum taşıorum, hiç ağzımı açma sen.. Kendinden bahset goruşemioruz kaç zamndr

oyy bende de bir haberler ki sorma gitsin hepimiz aynı bataklığın içinde dolaşıyoruz kuzum ne olsun aynı tas aynı hamam bu hafta kontrolüm var tek heyecanım ordan çıkacak sonuçlar :) hayırdır sana ne oldu?

oyy bende de bir haberler ki sorma gitsin hepimiz aynı bataklığın içinde dolaşıyoruz kuzum ne olsun aynı tas aynı hamam bu hafta kontrolüm var tek heyecanım ordan çıkacak sonuçlar :) hayırdır sana ne oldu?
bu ay ilkkez klomen +ç.iğnesi kullandım yumurtam 20mm olmuştu çatlattılarda ama gorunen o ki tutmadı

bu ay ilkkez klomen +ç.iğnesi kullandım yumurtam 20mm olmuştu çatlattılarda ama gorunen o ki tutmadı

regl oldun mu? tutmadığını nerden anladın yine belirtilerden deme düşüp bayılırım yoksa.. ayrıca da klomen 3 kez kullanılabiliyor ve çoğu kişinin ilk kullanımında tutmuyor canım yaa bozma hemen moralini lütfen

regl oldun mu? tutmadığını nerden anladın yine belirtilerden deme düşüp bayılırım yoksa.. ayrıca da klomen 3 kez kullanılabiliyor ve çoğu kişinin ilk kullanımında tutmuyor canım yaa bozma hemen moralini lütfen
malesefki belirtiler yok :-) tutsaydı anlardım. 10 gun kdr var reglime ama sonucu adım kadar ii biliorum bn

Canım benim sıkma canını lütfen. Gelcek bigün o da annesine :emir_bebek:ama sizin için en hayırlı zamanı bekliyodur eminim. Geliceğine olan inancını kaybetme ve dua herşeyin ilacı inan. İnsan ettikçe ferahlıyor yaradana sığınıp gelecek güzelliklere inancı artıyor. İnşallah gelecek ay bize güzel haberler vereceksin..
Çok Sağol canım ,inşallah ,Rabbim herkese gönlündekini versin

,Slm kizlar benim adet tam olmuyo ,ara ara peceteye pembe lekeler geliyo sabah test yaptim negatifti oyleden sonra hafif silik belirmis tabi oba itibar etmiyorum ,bana dua edin ne olur insallah ustune goruyorumdur ,insallah bebis vardir.hic umudum yoktu ama simdi boyle olunca cok umutlandim.sizden baskasiyla paylasamiyorum iyiki varsiniz.
aaa benim gibi olmuşsunn...testtte saatler sonra silik çizgi ve adet öncesi lekeler..ama inşallah sonu enimki gibi adet olmaz canım

malesefki belirtiler yok :-) tutsaydı anlardım. 10 gun kdr var reglime ama sonucu adım kadar ii biliorum bn

ben hiç değişmedim aynıyım diyorsun yani... hiç şaşırmadım klasik bebem türküsü:KK47: kuzum sen akıllı mantıklı kadınsın 10 gün var diyorsun o bebe döllendiyse bile tüplerden inip rahme tutunmadı daha gözünü seveyim nasıl belirti versin yahuuu yapma böyle lütfen...

4 aydır foss :))))) şakır şakır bat şaşmadan adet oluyorum kısmet artık cnm yaa :KK43:

normal canım yaa baksana arkadaşlar bizden genç onlar bu kadar uğraşıyorken biz nasıl ilk denemede becerelim ki zaten bu işi :KK43: bir de sen korunurken kalmışsın oğluna ben de ilk denemede kalmıştım ikinciye de niyetlenince sanki hemen oluverecekmiş gibi geliyor ya insana :KK43: olsun eninde sonunda gelecek o bebişler herkese sabırla bekliycez

kizlar ovu testine ne zaman baslayayim adetimin 1. gunu bugun 4 gun falan suruyor. somra ne yapcm silik cikarsa ne demek iki cizgi olursa ne demek. yumurtlama gununu tutturursam gun boyu yataktan kalkmicm :KK49::KK19::21::KK60:

Benim adetim bitince yumurtlama hangi gun olacak ki şimdi artık net teki hesaplamalarda tutmaz bana her ay farklı adet oluyordu 3 ay önce 26. Gün sonra 31. Gün bu ay 29. Gün geldi ne yapi cam hiiccc bilmiyorum artık hergün iliski olsun ki tutsun mu dicem :KK34:

kizlar ovu testine ne zaman baslayayim adetimin 1. gunu bugun 4 gun falan suruyor. somra ne yapcm silik cikarsa ne demek iki cizgi olursa ne demek. yumurtlama gununu tutturursam gun boyu yataktan kalkmicm :KK49::KK19::21::KK60:

adet aralığına bağlı ama genelde 10-11. gün başlanıyor sanırım ben hiç kullanmadım

Benim adetim bitince yumurtlama hangi gun olacak ki şimdi artık net teki hesaplamalarda tutmaz bana her ay farklı adet oluyordu 3 ay önce 26. Gün sonra 31. Gün bu ay 29. Gün geldi ne yapi cam hiiccc bilmiyorum artık hergün iliski olsun ki tutsun mu dicem :KK34:

ya gün aşırı ilişki deneyeceksin ya da ovulasyon testi düzensiz adette tespit edemezsin yumurtlamayı ama ateş ölçme yöntemini bir araştır istersen

normal canım yaa baksana arkadaşlar bizden genç onlar bu kadar uğraşıyorken biz nasıl ilk denemede becerelim ki zaten bu işi :KK43: bir de sen korunurken kalmışsın oğluna ben de ilk denemede kalmıştım ikinciye de niyetlenince sanki hemen oluverecekmiş gibi geliyor ya insana :KK43: olsun eninde sonunda gelecek o bebişler herkese sabırla bekliycez
Bende aynı durumu yasadim canim pko olmasina rağmen maşallah diyim bi ilk denemede tutmuştu kalbi duran dustugum oldu ondan sonra bi kimyasal sonra oğlumun hamileliği çok şükür. Oğlum 9 aylikkende bi kimyasal gebelik oldu şimdi bu ay korunmayı bıraktık ilk denem idi hemen olacak sandım eşim bile diyordu tutar filan ama olmadı bi hayal kırıklığı yasadim yani. Ama olacak inşallah ya yilmak yok :)

Su netteki ovu. Testlerinden alayım dedim akşam eşim pc başında ona da söyledim tabi adamlar bizim kafada olabilir mi imkansız zzzz. Hemen diyor ne gerek var ne gereksiz birsey çöpe giden paralar oğlumuzda onları mi kullandın vs vs. ama ateş ölçmeye bi araştıralım ben canim

Bende aynı durumu yasadim canim pko olmasina rağmen maşallah diyim bi ilk denemede tutmuştu kalbi duran dustugum oldu ondan sonra bi kimyasal sonra oğlumun hamileliği çok şükür. Oğlum 9 aylikkende bi kimyasal gebelik oldu şimdi bu ay korunmayı bıraktık ilk denem idi hemen olacak sandım eşim bile diyordu tutar filan ama olmadı bi hayal kırıklığı yasadim yani. Ama olacak inşallah ya yilmak yok :)

gülsem mi ağlasam mı bilemedim ilkleri kolay elde edince ben ikinci için ay bile seçmiştim kendime :KK70:(hemen olacak ya) ama bir ara korunmasız ilişki oldu geçtiğimiz aylarda ve regl gelince anladım ki aynı kolaylıkla olmayacak bu defa.. yine de olacak elbet sabırla bekliycez yapacak bir şey yok. ben yılbaşından sonra başlıycam denemelere hala ısınma turlarındayım oğlan çok yoruyor beni bu durum da kafamı karıştırıyor biraz:KK64: senin oğlun kaç yaşında

X