3 cm miiii3 cmden azıcık büyüklükte canım ama etkilemesi konusunda bişey diyemicem doktora gitmedin mi
İyi akşamlar canim.aslında bu benim tahminim okuduklarimdan anlam çikartiyorum keçen aya göre öyle oldu bence.hem bir yerde okumuşdum kimyasal olduktan sonra hamile kaliniyor.bazen de doktor izin vermiyor korunun diyor.yani her zaman istisnalar var içini ferah tut :)Ayyyy ne güzel kimyasal üstüne genelde hemen hamile kalınıyor darısı başımaaa:)))
Ya aslında ümitlenmem için ne sebep var anlamıyorum, yumurtlama günüm 5 ekimdi, ama biz kaçırdık , 1ekimde ve 8 ekimde cinsel birliktelik oldu , biri erken biri geç,diyelim ki 1indeki tutsaydı Çoktan testlerde belli olurdu değil mi ,3 ila 5 gün arası tüplerden rahim boşluğuna Düşüyor ,3-5 gün içinde de yerleşiyor, 8indeki bile tutsa şu an testlerde belli olurdu, kafamda milyonlarca düşünceay bilemedim ki tatlim. hamile olma olailiginda yuksek slinda. zaten idrar yogun oluyormus gliba. icinde tortucuklarmi ne oluomus. imsallah hamissindir.
pkonun genel yapısı itibariyle kilo etkiler zaten canım doktorunla hamile kalmak istediğini söyle bence ona göre bi tedavi uyguar ve pko hastalarının 1 kilo dahi verse hamile kalmalarının kolaylaştığını duydum3 cm miiiidoktora gitmistim bisiy demedi. gecer dedi kiloyla alakali dedi. asiri yunurtam varmis benim ama neden olmuo bilemedim. esimin haberi yok zaten cok takintili kendisi hic cekemem.
Canim büyük değil bende 4sm vardi sonra kendiliğinden kayb oldu.sinir 4sm zaten.kixlar polikistik over 33 milim cok buyuk mu? ben de varda etkilermj acaba
ama soylede dusun adeti 10 gun gecip hala testler de ve hatta kanda bile cikmayan oluyormus. en iyii adeti beklemek. ben sana diorm ama kenime diyeniorm bunlari iste. terzi kendi sokugunu dikemezkis hesabi. imsallah mutlu haberler alirsin aliriz.Ya aslında ümitlenmem için ne sebep var anlamıyorum, yumurtlama günüm 5 ekimdi, ama biz kaçırdık , 1ekimde ve 8 ekimde cinsel birliktelik oldu , biri erken biri geç,diyelim ki 1indeki tutsaydı Çoktan testlerde belli olurdu değil mi ,3 ila 5 gün arası tüplerden rahim boşluğuna Düşüyor ,3-5 gün içinde de yerleşiyor, 8indeki bile tutsa şu an testlerde belli olurdu, kafamda milyonlarca düşünce
Şimdi benim kafam karıştıYa aslında ümitlenmem için ne sebep var anlamıyorum, yumurtlama günüm 5 ekimdi, ama biz kaçırdık , 1ekimde ve 8 ekimde cinsel birliktelik oldu , biri erken biri geç,diyelim ki 1indeki tutsaydı Çoktan testlerde belli olurdu değil mi ,3 ila 5 gün arası tüplerden rahim boşluğuna Düşüyor ,3-5 gün içinde de yerleşiyor, 8indeki bile tutsa şu an testlerde belli olurdu, kafamda milyonlarca düşünce
nasil kayboldu peki cnm tedavi mi gordun ?Canim büyük değil bende 4sm vardi sonra kendiliğinden kayb oldu.sinir 4sm zaten.
Sadece 1ay doğum.k.hapi içtim sonra doktora gitmedim normalde Dr 2ay kullan demişti.5,6 ay sonra Dr a gittim yok dedi.hatta kendim de hisse etmişdim sol tarafimdaydi benim hep ağriyordu.ilişki sirasina bile ağri yapiyordu buyukdu bende çünkü ama çok şükür kendiliğinden geçmiş.1aylik tedavm oldu başka yok.nasil kayboldu peki cnm tedavi mi gordun ?
bazı kistler yapısı itibariyle adetle atılabiliyo canım yada soğan kürünü tavsiye ederimnasil kayboldu peki cnm tedavi mi gordun ?
Katiliyorumbazı kistler yapısı itibariyle adetle atılabiliyo canım yada soğan kürünü tavsiye ederim
Biz de tam bilmiyoruz ama ben bi yerde döllenmeden sonra 6ila 12 gün arası Bhcg hormonu artmaya başlar diye okudumŞimdi benim kafam karıştıbu kadar erken mi belli oluyor muydu? ben çok okudum bu konuda hep yerleşme kanamasi olduktan sonra bile 3,4 gün sonra tam iyi belli oluyormuş ((
O üşütmeden olmuş muhtemelen.bolca su içilmesi gerekya kızlar biriniz bişey desin çok eminim biri burda akıntımın içinde kıl gibi kan vardı dedi kimdi hatırlamıyorum ama yerleşme miydi adet miydi hatırlayanda yok mu
İnşAllah hamiş olursam sonucu kesinleştiririzBiz de tam bilmiyoruz ama ben bi yerde döllenmeden sonra 6ila 12 gün arası Bhcg hormonu artmaya başlar diye okudum
sogan kurunu kullandim ama duzenli degil. yaa keske bekarken icseymisim dogum kontrol hapini gecn yil evlendi zatn demisti doktor cocuk istemesejin dogum kintol haoi yaziyim die ne bileyim bilemedim yaa amann insallah benim es ogrenmez yaa benden bilirr tajintili cokk fazlaaabazı kistler yapısı itibariyle adetle atılabiliyo canım yada soğan kürünü tavsiye ederim
benim kistim yok çok şükür iki günde geçti adetim o yüzden soruyorum zatenO üşütmeden olmuş muhtemelen.bolca su içilmesi gerek
Bir kere de bende olmuşdu idrarım kan gibi geliyordu Dr gittik üşütmüşüm.zaten o sira öğrendim kistimn kayb olduğunu
Hayır canım 4 liralık normal bi testtiMerhaba canim bata 3gun kala Yaptigin test erken gebelik testimiydi?
Canim bende arkadaşlar baya yüksek değerler yazınca bende bi sorun mu var diye düşündüm aile hekimim ilk kandan iki gün sonra tekrar kan alıyoruz sağlıklı artış oluyormu diye bakıyoruz dedi bende verdim ama cuma günü olduğu için sonuç pazartesiye kaldı. Bende merakla bekliyorum umarım sorun yokturBende düşük buldum benimkini yükselir dimi ya Bilgin var mı bu konuda ne kadar Zaman da ne kadar yüKseliyomuş