Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sadece 1ay doğum.k.hapi içtim sonra doktora gitmedim normalde Dr 2ay kullan demişti.5,6 ay sonra Dr a gittim yok dedi.hatta kendim de hisse etmişdim sol tarafimdaydi benim hep ağriyordu.ilişki sirasina bile ağri yapiyordu buyukdu bende çünkü ama çok şükür kendiliğinden geçmiş.1aylik tedavm oldu başka yok.
Canim bende de var o pkodan suan 19 yasindayim 17 yasinda gittigimde hastaneye tabi bekardim pko var dedi cok korkmustum o kucuk yasimda bebisim olmayacak diye ya doktor birde cocuk olmasini zorlastiriyor bu kist demisti. Suan 1 aylik evliyim ve bu yuzden olmaz diye korkuyorum okuyunca yaziyim dedimmm

Kızlaaarrrr "İdrardan yapılan gebelik testlerinde bazen yanlış sonuçlar olabilir. İdrarda yapılan gebelik testleri cinsel ilişkiden en erken 13-14 gün sonra pozitifleşmektedir." böyle bişi buldum sitenin birindeee ...

merhabalar
yaklaşık10gündür adet olmuyorum adet gecikmesinin ikinci günü test yaptırdım hamilelik yok dendi birde önceden 0.13gibi yken şimdi 0 koca bir sıfır dendi.
ama adet olamıorum adetten önce akıntım sol kasıkta batmalar seyirmeler vardı .. gaz var sabah ağızada kuruluk var. yardım edin bazen sol tarafıma yatamıorum. salı yada çarşamba test yaptım belli belirsiz bi çizgi belirdi.
ama o kan testinden öncede görüdüğüm çizgi gibiydi . adet olamıorum.. bugunde açık kahverengi akıntım vardı çok açık kahverengi sarıya kaçıo biraz. lütfrn kan testi nekadr doğrudur adet gecikmesinin ikinci günü negatif sonuç alıp bir hafta sonra veya daha sonra pozitif sonuç alan varmı?
nekadar sürede bu sonucu aldınız? yanılma payı varmı ?
lütfen yardım edin çıldırcam adet olamıorum adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girior amayok ...

Canim bende de var o pkodan suan 19 yasindayim 17 yasinda gittigimde hastaneye tabi bekardim pko var dedi cok korkmustum o kucuk yasimda bebisim olmayacak diye ya doktor birde cocuk olmasini zorlastiriyor bu kist demisti. Suan 1 aylik evliyim ve bu yuzden olmaz diye korkuyorum okuyunca yaziyim dedimmm
Senin kistin hangi sinden?bende çikolata kistiydi

Kızlaaarrrr "İdrardan yapılan gebelik testlerinde bazen yanlış sonuçlar olabilir. İdrarda yapılan gebelik testleri cinsel ilişkiden en erken 13-14 gün sonra pozitifleşmektedir." böyle bişi buldum sitenin birindeee ...
ee bu da demek oluyor ki yunurtlama donemi 14 gune falan denk gelioyosa ve de 12 13 gun idrarda cikiosa ozaman adetten sonra pozitif olmasi gerekio adetten once cikma olasiligi dusuk gibi gibi gibi gibi demekkii

Aynen canim ben de hep rastladim öyle konulara idrar testi geç çikiyormuş ... Erken öğrenmek için kan testi şart :KK16:

ee bu da demek oluyor ki yunurtlama donemi 14 gune falan denk gelioyosa ve de 12 13 gun idrarda cikiosa ozaman adetten sonra pozitif olmasi gerekio adetten once cikma olasiligi dusuk gibi gibi gibi gibi demekkii
Aynen öyle ,erken gebelik testi diye yediriyorlar bize işte ,erken gebelik testinde çıkması için o ay erken yumurtlamış olmak gerek bence , normal ovaluasyon Süreci olanlar için erken gebelik testi hikaye ...

merhabalar
yaklaşık10gündür adet olmuyorum adet gecikmesinin ikinci günü test yaptırdım hamilelik yok dendi birde önceden 0.13gibi yken şimdi 0 koca bir sıfır dendi.
ama adet olamıorum adetten önce akıntım sol kasıkta batmalar seyirmeler vardı .. gaz var sabah ağızada kuruluk var. yardım edin bazen sol tarafıma yatamıorum. salı yada çarşamba test yaptım belli belirsiz bi çizgi belirdi.
ama o kan testinden öncede görüdüğüm çizgi gibiydi . adet olamıorum.. bugunde açık kahverengi akıntım vardı çok açık kahverengi sarıya kaçıo biraz. lütfrn kan testi nekadr doğrudur adet gecikmesinin ikinci günü negatif sonuç alıp bir hafta sonra veya daha sonra pozitif sonuç alan varmı?
lütfen yardım edin çıldırcam adet olamıorum adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girior amayok ...
IMG_20151017_224756.jpg

merhabalar
lütfen yardım edin çıldırcam adet olamıorum adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girior amayok ...Eki Görüntüle 1660625
cnm ikinci cizgin silik cikmis hamile olabilirsin gec dollenme olmus olabilir ben cok gordum kanda bile cikmayan 10 gun adet gectikten sonra bile. Ama umutlandirmakta istemem seni baska bisiyde olabilir doktora gitmelisin. insallah hayirli haner alirsin.

merhabalar
lütfen yardım edin çıldırcam adet olamıorum adet olucakmışım gibi ara sıra ağrı girior amayok ...Eki Görüntüle 1660625
Çizgi silikte olsa var canım gec dollenmedir belki gec dollenmede hemen belli olmaz kandada tekrarla bikac gün sonra kan testini bu süre icerisinde evde testleride sabah ilk idrarla tekrarla koyulasacakmi takip et

merhabalar
Canim senin bu testbiraz beklemiş bi test ve benim iki gun once yAptığım testin aynısı. Bekleyince bu cizgi çıkabiliyor testlerde çizginin yeri belirginleşiyor. Bundan yola çıkıp kafanı karıştırma bi doktora gözlük derim. Cunku 10 gunkuk gecikmede degil silik cizgi kopkoyuu bir cizgi olmalıydı. En iyisi olsun hakkında canim..

Kizlar regl 2 gun var cok silikte olsa cift cizgi cikti resmi atabilirsm gözükürse bide

siz bakin :KK43:

Kizlar gunaydin iyi pazarlar insallah hepimiz icin bugun pozitif dolu birgun olur oncelikle bugun adetim geceli 3.gun sabah 1 test daha yaptim sanki koyulasti gibi 2 gun once sabah ve aksamda yapmistim biraz daha silikti resimleri yorumlarsaniz cok sevinirim ha bu arada idrarimin rengi kopkoyu olmaya basladi kizlar

Eklentiler

• 20151018_070900.jpg
    20151018_070900.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 268
  • 20151018_070835.jpg
    20151018_070835.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 223
Ben geldim. Adet olamadim belirtiler devam ediyor idrar testi negatif. Doktorla konustum persembe gunu gebelik olsa bile erken cikmayabilir dedi p.tesi gel yine kan ver dedi. Bide cok gariptirki ben gebe degilim tmm dedim ovulasyon testi aldim 3 gundur kullaniyorum. Bugun olmam gereken adetin 7.gunu. ovulasyonda 3 gundur silik cizgi vardi bugun cizgi yok. Ne istir ya ? Ben anlamadim bilen anlatsin

Kizlar gunaydin iyi pazarlar insallah hepimiz icin bugun pozitif dolu birgun olur oncelikle bugun adetim geceli 3.gun sabah 1 test daha yaptim sanki koyulasti gibi 2 gun once sabah ve aksamda yapmistim biraz daha silikti resimleri yorumlarsaniz cok sevinirim ha bu arada idrarimin rengi kopkoyu olmaya basladi kizlar
CAnim hayırlı olsun bariz hamilesin Allahin izniyle:KK54::KK73:

Insallah canim insallah arada adet sancim oluyo bilmiuorum nornal mi adet olucam diye korkuyorum sari ya yakin bi akintim var bide ayaklarimda hep usuyor yarin nasip olursa kan testi vericem
Bende ayni durumdayim ayaklarim donuyor ve sari akintim var ama 1 haftadir idrarda cikmiyor ben hala supheliyim hayirli olsun bu arada umarim bebegin cok saglikli bir sekilde kucagina gelir adetin suan kac gun gecikti senin

Canim senin bu testbiraz beklemiş bi test ve benim iki gun once yAptığım testin aynısı. Bekleyince bu cizgi çıkabiliyor testlerde çizginin yeri belirginleşiyor. Bundan yola çıkıp kafanı karıştırma bi doktora gözlük derim. Cunku 10 gunkuk gecikmede degil silik cizgi kopkoyuu bir cizgi olmalıydı. En iyisi olsun hakkında canim..
Iki dakklikken gordum ocizgiyi atmadim koydum bi kenara sali gunu yapmistim otesti yeni deil yani

Saoasin.

X