Canım hemen beliriyorsa genelde olumlu olmuş herkesin ama , inşallah senin de öyle olur ,pazartesi kan mı vereceksin o zamanBilmiyorum ben umitlenmelimiyim benim bugin 2 gunum geceli dun sabah aksam ayri teslerle yaptim2 dakikada silik cizgi belirdi cnm
mrb cnm bizim 14 ay oldu bu adetim biticek bu ay yine başlıycaz 15 ay olucak bakalım bizde sorun yok sadece eşimin ileri hareketi yavaş o kadarhamilelik isteyen kızlar kaçıncı denemeleriniz kaç yıllık evlisiniz?
Canim doktor ne dedi sadece tahlil mi yaptihayır daha adetime bir hafta var.Kanamam olduğu için gittim bugün doktora
mrb cnm yeni anne hayırlı olsun bebeginKuzucum inş Rabbim gonlunuzdekini hakkınızda hayra çevirip nasip etsin
canım Ih da silik değil 2sininde aynı koyulukta olması lazım ovi günü gibi yada tnin daha koyu olması lazım benimde silik o yüzden bi anlam ifade etmiyo ama mesela günbegün koyulaşırsa o da gebelik şüphesi sonuçta reglimize birkaçgün kalmış oluyorBenim 2 gün var daha ,sabah yaptığım lh testinde 15 dakikada belirdi ama aşırı silik , bu silik Çizgiler herkesi boşuna ümitlendirmiş hep ben buna kanmam da , beni ümitlendiren şey karnımın çok Şiş olması ve kasıklarımın üst tarafı , nasıl tarif edeyim,böbreklerin hizasının ön tarafı desem anlatabilmiş olur muyum bilmiyorum, işte buralar sağ ve sol şişkinlik var,ya bilemiyorum, hayırlısı
Pazartesi çağırdı bakalım sonuca hastenin sitesinden baktımCanim doktor ne dedi sadece tahlil mi yapti
Hayirlisi canım üzülme bskalim ne diyecek .hala lekelerin geliyor muPazartesi çağırdı bakalım sonuca hastenin sitesinden baktım
evet cnm pazt kan testi vericem sabah birdaha yapicam test sonra da kan vericem insallah vardir surekli acaba hastamiyim diye bakiyorum ara sira adet sancim oluyoCanım hemen beliriyorsa genelde olumlu olmuş herkesin ama , inşallah senin de öyle olur ,pazartesi kan mı vereceksin o zaman
Evet hala geliyor ama sonucum niçin 0 değilHayirlisi canım üzülme bskalim ne diyecek .hala lekelerin geliyor mu
bende düşünmüyorum artık bende çok girmiyorum foruma başka bir doktora gitmedim eşimde gitmemi istemedi gidelim dedim götürmedi en azından 1 ay dinlen nolur dedi vücudun dinlensin yeni narkoz aldın dedi istemiyorum çocuk diyor artık ne yapacağımı şaşırdım en azından ameliyat olayım iyileşme süreci olacak nede olsa dedim sana bişey olsun istemiyorum gerekirse çocuğumuz olmasın ama sen yanımda ol benim diyor sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ne güzel bişey çıkmamış işte oluruna bırak biraz canım düşünmemeye çalış ben boşverdim artık yada aslında boşvermedimde boşvermiş gibi yapıyorum bilmiyorum :/ biliyorum kolay değil ama en azından akışına bırak eşinle geçirdiğin vakitlerin zevkini çıkar bebişinde gelecek ben inanıyorumElifim girmiyorum pek ya uzak kalmaya çalışıyorum düşünceden rahim filmim ttemiz çıktı o troid de o kadar gebeliği engelliycek kadar yüksek değilmiş ama olmuyo zatrn adetlerimde düZeldi sorun eşim de biraz aslında inşallah hayırlısı olur sen naptın nasıl oldun yeni bi dr a gittin mi hayatım
bende düşünmüyorum artık bende çok girmiyorum foruma başka bir doktora gitmedim eşimde gitmemi istemedi gidelim dedim götürmedi en azından 1 ay dinlen nolur dedi vücudun dinlensin yeni narkoz aldın dedi istemiyorum çocuk diyor artık ne yapacağımı şaşırdım en azından ameliyat olayım iyileşme süreci olacak nede olsa dedim sana bişey olsun istemiyorum gerekirse çocuğumuz olmasın ama sen yanımda ol benim diyor sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ne güzel bişey çıkmamış işte oluruna bırak biraz canım düşünmemeye çalış ben boşverdim artık yada aslında boşvermedimde boşvermiş gibi yapıyorum bilmiyorum :/ biliyorum kolay değil ama en azından akışına bırak eşinle geçirdiğin vakitlerin zevkini çıkar bebişinde gelecek ben inanıyorum
iyiyim canım sen nasılsın evet karşılaşamadık bende çok girmiyorum eskisi kadar sadece sizden haber alabilmek için sizleri merak ettiğim için girip bakıyorum ne var ne yok diyeelifim nasılsın canım epeydir karşılaşmadık
iyiyim canım sen nasılsın evet karşılaşamadık bende çok girmiyorum eskisi kadar sadece sizden haber alabilmek için sizleri merak ettiğim için girip bakıyorum ne var ne yok diye
evet bu topik çok hızlı yeni kişiler ekleniyor hergün eskilerde kayboldu sankiben de aynıyım canım bi değişiklik yok.. ben hep forumdayım aslında ama bu topik çok hızlı akıyor takip etmek mümkün değil.. arada tanıdık var mı diye bakıp çıkıyorum senin gibi
İnşallah canım ya neden oldu ki acaba ilginç inşaallah bişey olmaz:/
Cnm hamilelikte boyle birssy oldugunu duymadim ama eger kist varsa kistin belirtisi olarak killanma var bende pko vardi ordan biliyorumKızzlaaarrrrr! Nerelerdesiniz ya?