Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hamilelik isteyen kızlar kaçıncı denemeleriniz kaç yıllık evlisiniz?
mrb cnm bizim 14 ay oldu bu adetim biticek bu ay yine başlıycaz 15 ay olucak bakalım bizde sorun yok sadece eşimin ileri hareketi yavaş o kadar
ben rahiöm filmide cektim görünürde sorun yok işte eşimin sperm hareti sorun gibi sadece
seninde bebeğin hayırlı olcun cnm rabbim kucagına alamyı nasip etsin
bizlerede bunları yasamak nasip olur inş

canım Ih da silik değil 2sininde aynı koyulukta olması lazım ovi günü gibi yada tnin daha koyu olması lazım benimde silik o yüzden bi anlam ifade etmiyo ama mesela günbegün koyulaşırsa o da gebelik şüphesi sonuçta reglimize birkaçgün kalmış oluyor

Kızlar biqün kalkıyorum kesin hamileyim diyorm biqün kalkıyorm hiç umudum olmuyo çokta merak ediyorm varmı yokmu diye napcamı şaşırdm huzurszlanıyorm böyle ezan okunuyo şuan ezanlar vakti Rabbim saqlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasp etsin en kısa zamanda isteyen herkese

Canım hemen beliriyorsa genelde olumlu olmuş herkesin ama , inşallah senin de öyle olur ,pazartesi kan mı vereceksin o zaman
evet cnm pazt kan testi vericem sabah birdaha yapicam test sonra da kan vericem insallah vardir surekli acaba hastamiyim diye bakiyorum ara sira adet sancim oluyo
Goguslerimde baski olursa agriyo oda gecti gibi bisey anlamadim ben

bende düşünmüyorum artık bende çok girmiyorum foruma başka bir doktora gitmedim eşimde gitmemi istemedi gidelim dedim götürmedi en azından 1 ay dinlen nolur dedi vücudun dinlensin yeni narkoz aldın dedi istemiyorum çocuk diyor artık ne yapacağımı şaşırdım en azından ameliyat olayım iyileşme süreci olacak nede olsa dedim sana bişey olsun istemiyorum gerekirse çocuğumuz olmasın ama sen yanımda ol benim diyor sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım ne güzel bişey çıkmamış işte oluruna bırak biraz canım düşünmemeye çalış ben boşverdim artık yada aslında boşvermedimde boşvermiş gibi yapıyorum bilmiyorum :/ biliyorum kolay değil ama en azından akışına bırak eşinle geçirdiğin vakitlerin zevkini çıkar bebişinde gelecek ben inanıyorum

elifim nasılsın canım epeydir karşılaşmadık

iyiyim canım sen nasılsın evet karşılaşamadık bende çok girmiyorum eskisi kadar sadece sizden haber alabilmek için sizleri merak ettiğim için girip bakıyorum ne var ne yok diye

ben de aynıyım canım bi değişiklik yok.. ben hep forumdayım aslında ama bu topik çok hızlı akıyor takip etmek mümkün değil.. arada tanıdık var mı diye bakıp çıkıyorum senin gibi

ben de aynıyım canım bi değişiklik yok.. ben hep forumdayım aslında ama bu topik çok hızlı akıyor takip etmek mümkün değil.. arada tanıdık var mı diye bakıp çıkıyorum senin gibi
evet bu topik çok hızlı yeni kişiler ekleniyor hergün eskilerde kayboldu sanki

Bu topik cookk bereketli cok sevdik acikcasi ben eski uyeyim bizim bi grubumuz vardi herkes hamile kaldi cok şükür iki kisi haricinde simdi pek girmiyorlar bende ikinciyi dusun meye basladim ararken bu top içi buldum :)

İnşallah canım ya neden oldu ki acaba ilginç inşaallah bişey olmaz:/

bilmiyorum ki canım. dr.larda kanamanın nerden geldiğini çözemediler. çok şükür şimdilik bi şikayetim kalmadı. bebişte iyi. aslında çok rahattım. ama nedense şimdilerde çok korkuyorum bebeğime bişey olucak diye. senin tedavi ne durumda?

Hamile ve hamilelik qeçiren hanımlar rica etsem cvp verir misiniz
Benim bu ay çok tüylenmem oldu karnımda ve qöqsümde normalde yoktu ama iki qündür dikkatimi çekiyo karnım özellikle tüyler çıkmış hamilelikte varmı böyle bişe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…