- 8 Ekim 2015
- 329
- 237
- 35
Kuzum bebege baktilarmi yoksa sadece kana mi baktikar eger bakmadilarsa kese ne zaman gorunurmus bilgin varmiAdet günüm geçeli 4 gün oldu bugün işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bebege baktilarmi yoksa sadece kana mi baktikar eger bakmadilarsa kese ne zaman gorunurmus bilgin varmiAdet günüm geçeli 4 gün oldu bugün işte
Kuzucum inş Rabbim gonlunuzdekini hakkınızda hayra çevirip nasip etsinÇok teşekkür ederim gerçekten cvplariniz tatmin edici ama biride evet sen hamile sin diyecek die bekliyorum yada ben hamileyim aynısı bendede var diyen biri çıkar die umut
Sadece kan değeri kese 6 yada 8 hafta civarı gözükürmüşKuzum bebege baktilarmi yoksa sadece kana mi baktikar eger bakmadilarsa kese ne zaman gorunurmus bilgin varmi
Düşük değilmiş birkaç haftada yüksekliyo anladığım kadarıyla takip ediyorlarmış Canımm inşallah tutunur bebeklerimiz sıkı sıkıBenim de değerim adet geçmesinin 4. Gününde 170 çıktı acaba düşük mu diye düşünmüştüm ondan sordum
Bu ay akışına bırak sakin düşünme bende iki ay boyunca deli gibi düşündüm ama bu ay hiç aklıma bile gelmedi ve kaldım psikolojiyle gerçekten ilgisi var vücuduna baskı yaptıkça seni yanıltıyo hayal kırıklığı çok kötü bişey iki ay yaşamış biri olarakKızlar ben bugünü adetimin ilk günü sayarak regl dönemine girmiş bulunmaktayim. Çünkü herzaman nasıl başlarsa öyle başladı adetim böyle az az leke leke sökülmesi herzaman bir iki gun alır zaten ama bugün başlangıç diyorum öğlenden beri geliyor çünkü. Ne yapalım kısmet ilk deneme idi bu zaten :)
Burda okuyup olumsuz şeyleri hep ke ndinize yormayın kızlar herkes tutturmuş bi ki,yasal farzedinki yok öyle birsey bide kimyasal da lekelenme oluyor adetten once sonra bir iki gun adet geçince sökülüyor. Iyi şeyler düşünün HAMILESIN iste bal gibi hayırlı olsun tatlım :)
Günaydın cnm erken mi geldi senin şimdi ? Benim gelmedi de çok bel ağrım başladı cnm bu akşama gelmesi lazımBurda okuyup olumsuz şeyleri hep ke ndinize yormayın kızlar herkes tutturmuş bi ki,yasal farzedinki yok öyle birsey bide kimyasal da lekelenme oluyor adetten once sonra bir iki gun adet geçince sökülüyor. Iyi şeyler düşünün HAMILESIN iste bal gibi hayırlı olsun tatlım :)
Canm biz Sana evet sen hAmilesin diyemeyiz belirtilerine ve qecikmene bakarak eqer okuduysan burdaki herkesn belirtileri var biz sana sadece fikir verebilirz ve bilqilerimizi paylaşabilirz sanırm verilen cvplar seni rahatlatmıyo kan testi yaptır eqer kafanı rahatlAtmak istiyosanÇok teşekkür ederim gerçekten cvplariniz tatmin edici ama biride evet sen hamile sin diyecek die bekliyorum yada ben hamileyim aynısı bendede var diyen biri çıkar die umut
hayırlı olsun cnm mrb sat ne zamndı senin. Bnmde adet olmam lazım artık beklemedeyim akıntım geliyor sarı bazen beyaz ama gecen ayda gelmişti sarı iki gündür bel agrısı çıktı.Kızlar bi tiyo daha benden size dün adet günümdu ya hep pedle dolaştım bugunde dahil ama dün böyle sariyla çok açık turuncu şeklinde bi akintim olmuştu diğer belirtiler her zamanki adet belirtileri karin agrisi mide agrisi ve yanmasi tabiki kramp
Üzülme nolur, Rabbimin bi bildiği var ,yeni tur yeni şansKızlar adetim başladı
Arkadaşlar günaydın , aksam yaptığım lh testinde çizgi çıkmadı yattım ben de sabah baktım çizgi oluşmuş ,silik tabii ki,sabah yaptığımda da çok silik çıktı 2. Çizgi, bi de kocam üzülüyor diyen Arkadaşlarım , üzülecek tabii , sizin kadar üzülüyor olamaz, Sağolsun benimkinin umrunda değil,keşke o da üzülse de beraber ağlasak,evlilik iyi gün kötü gün işi ,ne mutlu size ki beraber üzülebildiğiniz eşleriniz var, Rabbim beraber sevinmeyi de nasip eder inşallah...
herkesin yaşadığı farklı oluyo ben adet günü test yaptim 2 cizgide koyu çıktı ertesi gün kanda değer 688 çıktı belirti dersen hemen olmuyo sonrasında başlıyor belirtiler mesela bulanti bu hafta başladı bende göğüs biraz dolgunlasti ve yandan acidi hamile olanda sana cok bi fikir veremez çünkü bende hemen testte cikti ama baska bi hamile de 1 hafta gecikmeli de cikabiliyo sanirim döllenme ile alakali kaldi ki bende 3 gun geriden gidiyorum kan degerim yuksek olduğu haldeAramızda hiç hamile bayan yokmu bizi aydinlatsa
Canım arkadaşların forumda yaşadıklarından yola çıkarak , sonradan Oluşan 2. Çizgilere itibar etmemek Lazım, diğer belirtiler ise psikolojimizin de etkisiyle adetten çok hmileymişiz gibi düşündürtüyor ya da hissettiriyor, e bu da normal çok istiyoruz , o Yüzden bence en garantisi adet 4 ya da 5 gün geçecek öyle yapacaksın testleri,ama Dayanamayıp yapıyoruz işte , sen de bizim gibi dayanamayanlardansan yap bi test Olan paracıklarımıza oluyor sadece :) lh dediğim de ovaluasyon testigünaydın
Aynen dediklrne katiliyrm.keşke bizde eşimle birlkte istesek ve üzülsk.6 yılda zor ikna ettim hâlâ biraksam koruncak yani
Neyse nasip ne diyelm
Bu arada lh testi ne oluyor
Ben geçen ay hamilelik testinde bikac saat sonra belirgn 2.çizgi cikmsti arkadslrm zoruyla kan testi yaptrdm negatif çıktı sonra adet oldm
Bu ay da 3 gün var bat a test yapsam mi yapmasam mi bilemiyrm
Belirti desen belirtiden anlamiyrm akintimn rengi değişti sanki göğüslerm şişti acio biraz ama normalde de oluo mydu nasıl oluodu hiç Bilmiorm..biraz adet olmayı bekliorm birazda acaba hamile olablr mym diorm.muallaklrdym yine
canim senin ne zamam adet gunundu silik cizgi hemen olustumuCanım arkadaşların forumda yaşadıklarından yola çıkarak , sonradan Oluşan 2. Çizgilere itibar etmemek Lazım, diğer belirtiler ise psikolojimizin de etkisiyle adetten çok hmileymişiz gibi düşündürtüyor ya da hissettiriyor, e bu da normal çok istiyoruz , o Yüzden bence en garantisi adet 4 ya da 5 gün geçecek öyle yapacaksın testleri,ama Dayanamayıp yapıyoruz işte , sen de bizim gibi dayanamayanlardansan yap bi test Olan paracıklarımıza oluyor sadece :) lh dediğim de ovaluasyon testi
Benim 2 gün var daha ,sabah yaptığım lh testinde 15 dakikada belirdi ama aşırı silik , bu silik Çizgiler herkesi boşuna ümitlendirmiş hep ben buna kanmam da , beni ümitlendiren şey karnımın çok Şiş olması ve kasıklarımın üst tarafı , nasıl tarif edeyim,böbreklerin hizasının ön tarafı desem anlatabilmiş olur muyum bilmiyorum, işte buralar sağ ve sol şişkinlik var,ya bilemiyorum, hayırlısıcanim senin ne zamam adet gunundu silik cizgi hemen olustumu
Bilmiyorum ben umitlenmelimiyim benim bugin 2 gunum geceli dun sabah aksam ayri teslerle yaptim2 dakikada silik cizgi belirdi cnmBenim 2 gün var daha ,sabah yaptığım lh testinde 15 dakikada belirdi ama aşırı silik , bu silik Çizgiler herkesi boşuna ümitlendirmiş hep ben buna kanmam da , beni ümitlendiren şey karnımın çok Şiş olması ve kasıklarımın üst tarafı , nasıl tarif edeyim,böbreklerin hizasının ön tarafı desem anlatabilmiş olur muyum bilmiyorum, işte buralar sağ ve sol şişkinlik var,ya bilemiyorum, hayırlısı